Dr. Daniela Burghelea este noul director medical interimar al SJU Neamț

Dr. Daniela Burghelea a fost aleasă pentru funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț. Dr. Silviu Verzea și-a dat demisia la finele anului trecut și a acceptat să mai rămână pe funcție doar până la clarificarea situației de provizorat  în ce privește funcția de manager interimar.

Secţia Boli Infecţioase

Așa cum relatam săptămâna trecută, într-o ședință fulger a Consiliului de Administrație a SJU Neamț, de joi, 18 ianuarie, s-a decis ca noul manager interimar să fie același. Dr. Cristina Iacob Atănăsoaie ne-a declarat astăzi, 23 ianuarie, că între timp a găsit și colegul care a acceptat temporar să-i stea alături, la conducerea spitalului: “Am primit un ordin de numire temporar, cu data de 22 ianuarie și am desemnat-o director medical începând din 29 ianuarie pe doamna doctor Dana Burghelea, șefa secției Infecțioase”, cu mențiunea că lunea viitoare revine doamna doctor din concediu.

Managerul interimar mai precizează că actuala echipă își pierde atribuțiile odată cu ocuparea prin concurs a funcției de manager. Concursul a fost publicat și pe site-ul spitalului, iar Consiliul Județean Neamț vrea ca doritorii să-și depună dosarele până pe 2 martie. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.