Handbalistele romașcane vor fi sancționate cu diminuarea retribuției cu 20%

pietricica turism

În conferința de presă de luni, 15 ianuarie, primarul Romanului, domnul Lucian Micu, a anunțat că marți, 16 ianuarie, se va întruni Consiliul de administrație și antrenorul Ștefan Cojocaru va prezenta situația echipei de handbal feminin. În ceea ce-l privește, primarul Micu propune diminuarea drepturilor bănești, atât ale jucătoarelor, cât și ale conducerii echipei cu 20%.

Rezultatele dezamăgitoare ale echipei, în special meciul pierdut cu 27 la 30 duminică, în fața ultimei clasate, CSM Slobozia, l-au determinat pe domnul Micu să nu mai tolereze starea de lucruri din secția de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal Roman.

„E o activitate plătită din bani publici și jucătoarele trebuie să înțeleagă că sunt plătite din banii romașcanilor; dacă vor să joace pentru romașcani e foarte bine, iar dacă nu vor, poate e mai bine ca unele dintre ele să plece”, a declarat primarul Lucian Micu. Din cele spuse de edilul șef, nu sunt probleme cu plata drepturilor la echipă, chiar dacă există o mică întârziere, dar nu aceasta poate fi cauza jocului slab al sportivelor de la CSM  și deci ea trebuie căutată în altă parte.

(D.A.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.