Horoscop 11-17 ianuarie: O configurație astrologică deosebită!

”Cercetările asupra vederii la distanță şi experiențelor extracorporale indică faptul că şi câmpul biofizic poate gândi separat faţă de creier şi poate, atunci când este puternic, să devină conștient de sine (conştiinţă de nivel înalt). Aceasta permite visul lucid, călătoriile astrale şi percepția întregii vieți după o experiență de moarte clinică” – Emil Streinu.

* Berbec

Ianuarie este o lună memorabilă pentru nativii din Berbec. Cea mai importantă evoluție este remarcată în cariera Berbecilor. Se poate vorbi de job-ul curent, dar și de hobby-uri care pot deveni profesii deosebite. Șase corpuri cerești se apropie acum de Casa premiilor, realizărilor, faimei personale a Berbecilor. Uranus se află și el în Berbec în această perioadă, punând piedici în ascensiunea profesională a nativilor. ”Ce nu te omoară te întărește” pare să funcționeze în acest caz.

Jupiter și Pluton își unesc forțele în intervalul 15-18 ianuarie deasupra Berbecilor. Sunt zile favorabile pentru discuții privind banii.

* Taur

Luna Nouă ajunge în Capricorn pe 16 ianuarie. Tot acum, Soarele, Venus, Pluton, Mercur, Saturn se întâlnesc în Capricorn. Zodia Taurului este semn de Pământ, precum cea a Capricornului, de aici rezultând că nativii vor avea de partea lor toate aceste corpuri cerești.

Cele mai multe dorințe ale Taurilor vor fi acum realizate, cu condiția ca ei să și le dorească într-adevăr și să nu fie capricii de moment.

Nativii care lucrează în mass-media au șanse deosebite de a fi publicați, citiți, urmăriți de foarte multe persoane.

Uni dintre Tauri se pot gândi acum să urmeze o nouă specializare, un  master. Cei care au aplicat sau doresc să se înscrie pentru o viză, pașaport, carte verde au cele mai mari șanse acum de a o obține fără piedici.

* Gemeni

Ianuarie poate aduce pentru Gemeni unele stări critice în privința gestionării banilor. Nu este o lună obișnuită, iar atenția le va fi captată de lucruri pe care Gemenii le ignorau până acum.

Luna Nouă se întâlnește în Capricorn cu alte zece corpuri cerești aflate în Casa banilor altor persoane. Este o configurație deosebită astrologic. Semnul de Pământ al Capricornului va accentua dorința nativilor de a avea bani și mai ales de a-i manipula în moduri geniale. Finalitatea acestor procese este mai greu de urmărit chiar de Gemeni.

Uranus nu este prietenos acum, poate provoca tulburări de ordin juridic.

* Rac

Marte și Jupiter se află în conjuncție în Casa iubirii adevărate a Racilor. Este un eveniment astrologic rar, astfel că Racii se pot considera printre favorizații zodiacului în aceste zile.

Venus, Mercur, Pluton, Luna Nouă, toate aceste corpuri cerești se întâlnesc în semnul de Pământ al Capricornului. Racii pot fi dați peste cap de materialitatea indusă, dar acest fapt le oferă acum un echilibru.

Această Lună Nouă vine cu ”începuturi” în viața nativilor. Căsătoria este doar unul dintre ”începuturi”, chiar și pentru cei care se găsesc acum într-o relație. Energia acestei faze lunare are efecte pentru minim următoarele șase luni, astfel că acțiunile pe care le inițiază nativii acum vor avea efecte pe termen lung.

* Leu

Saturn se găsește în Casa muncii Leilor, astfel încât cele mai multe proiecte vor fi încetinite, dată fiind prezența lui Saturn acolo. Aceasta nu este o scuză pentru Lei, ci doar o motivație în plus de a munci mai mult, mai eficient o perioadă mai mare de timp. Altfel, Leii riscă să decadă din poziția lor, câștigată cu greu.

Pe 16 ianuarie, un grup de șase corpuri cerești se întâlnesc în aceeași Casă a muncii, fiind sub semnul de Pământ al Capricornului. Luna Nouă, Soarele, Mercur, Venus, Pluton și Saturn își amestecă energiile cosmice pentru ca nativii să devină mai responsabili pentru munca depusă. Altfel, Saturn este cunoscut și pentru că împiedică asimilare calciului în corp. Atenție la dinți, gingii, oase etc.!

* Fecioară

Guvernatorul tradițional al Fecioarei, Mercur, se află în mișcare directă acum. Nativii au drumurile deschise, clare. Zona comunicării Fecioarelor este optimă ca să își manifeste abilitățile de negociatori, de scriitori, realizatori de publicitate etc. Este o perioadă deosebit de bună pentru nativii care publică acum studii, se angajează ca editori, lansează un site, blog, vlog etc.

Uranus se află în Casa banilor Fecioarelor. Tot Uranus este considerat cel care influențează operațiile chirurgicale. Nativii pot fi alături de cineva apropiat, din familie, care poate suferi o intervenție chirurgicală. În cazuri particulare, se poate vorbi și de chirurgia dentară. Nu au, însă, de ce să-și facă griji. Vor reuși să-și ajute rudele eficient în această problemă.

* Balanță

Luna Nouă, în Capricorn din ianuarie, are o mulțime de însoțitori. Soarele, Venus, Mercur, Pluton, Saturn domină Casa familiei Balanțelor pentru destule zile de acum încolo. cele mai multe gânduri ale nativilor vor fi către familia lor, dar și către proprietățile pe care le dețin. Unii dintre ei își pot închiria terenurile, unele imobile sau se pot gândi să renegocieze contracte care au ca obiect diferite aspecte ale averii lor.

Casa Începutului  Balanțelor este vizitată acum de Saturn. Se recomandă planificarea unei renovări a casei copilăriei sau măcar ajutorarea părinților cu ceva.

Modul cum vor gestiona imobiliarele familiei poate duce la apariția unor discuții cu persoana iubită.

* Scorpion

Întâlnirile romantice fac parte din viața Scorpionilor, iar acum este o perioadă în care nu pot fugi de această ”responsabilitate”.

Luna Nouă, în Capricorn din 16 ianuarie, vine cu un întreg anturaj de corpuri cerești. Venus, Mercur, Saturn, Pluton își aduc contribuția la succesul nativilor. Toate acestea se întâlnesc în Casa comunicării și a călătoriilor Scorpionilor.

Ei pot iniția acum afaceri, pot lansa un software sau un proiect nou. Vor fi ajutați de VIP-uri cunoscute, iar abilitatea lor pentru a face bani este puternică. Unii dintre Scorpioni pot începe creionarea unui volum sau lansarea unor reclame.

În dragoste, lucrurile sunt lăsate pentru perioada când se vor limpezi relațiile sociale ale nativilor.

* Săgetător

Banii sunt parte din activitățile Săgetătorilor în aceste zile. Vor întâlni persoane atrăgătoare, cu care vor fi nevoiți să facă afaceri, dar să nu înfiripe o relație! Le va fi foarte greu nativilor, deoarece va exista o atracție fizică, una care va fi resimțită de ambele părți.

Luna Nouă din 16 ianuarie ajunge în Casa veniturilor obținute ale Săgetătorilor. Și, acolo, Luna nu este singură, ci împreună cu Soarele, Venus, Mercur, Saturn. Toate aceste corpuri cerești, indiferent de contribuția lor astrologică, vor ajuta acum Săgetătorii să realizeze bani fără prea multe eforturi.

Doar Uranus pare să se împotrivească acum, mai ales că se află în Casa creației Săgetătorilor. Aceștia vor avea unele probleme în a găsi soluții originale la diferitele provocări pe care le aduce viața.

* Capricorn

Jupiter se află acum în Casa prieteniei Capricornilor, ceea ce înseamnă că prietenii sunt entitățile benefice din anturajul lor, profesioniștii în care nativii pot avea încredere în aceste zile.

În 16 ianuarie, un eveniment cosmic și astrologic îi luminează pe nativi. Luna Nouă cade în Capricorn, iar mai multe corpuri cerești o însoțesc. Soarele, Mercur, Venus, Saturn, Pluton contribuie la realizarea, materializarea lucrurilor dragi Capricornilor.

Uranus, planeta surprizelor, va aduce unele evenimente legate de casă, care vor solicita toată atenția Capricornilor. Toate aceste planete, care ajută nativii, reprezintă un eveniment astrologic rar, astfel încât Capricornii se pot orienta către acele dorințe secrete ale sufletului lor, pentru a le vedea manifestate în lumea fizică.

* Vărsător

Întâlnirile profesionale pe care le inițiază acum nativii trebuie să fie confidențiale. Iar secretul acestor întâlniri trebuie păstrat atât cât trebuie, dacă se doresc rezultate benefice.

Luna Nouă din 16 ianuarie cade în Capricorn, în Casa intimității și a odihnei Vărsătorilor. Cei care au de finalizat un proiect, o carte, trebuie să se retragă din mijlocul tumultului lor normal și să se concentreze maximum pentru a termina lucrarea.

Vărsătorii care lucrează în domenii precum cel bancar, arheologie, antichități, bijuterii vechi au de partea lor Capricornul, care guvernează toate acestea. Aici se pot obține unele dintre cele mai mari succese profesionale ale lor.

* Pești

În ianuarie, Peștii primesc mesaje astrologice despre dragostea necondiționată.

Viața lor socială este revigorată de Marte și Jupiter, care veghează acum, pentru scurt timp, asupra Peștilor.

În 16 ianuarie, nativii sunt inundați de prezența Lunii Noi în Capricorn. Casa speranțelor, a dorințelor devine neîncăpătoare pentru Soare, Mercur, Venus, Saturn și Pluton. Luna deschide ușa pentru noi oportunități, iar Peștii vor fi susținuți de prieteni, dar și de fanii lor.

Uranus poate veni cu ceva piedici pentru Peștii care participă acum la o nuntă sau la diferite evenimente care presupun plata unor sume de bani importante. Uranus are tendința de a scumpi biletul de intrare.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *