Acasă Actual Horoscop 18-24 ianuarie: Atenție la sănătate!

Horoscop 18-24 ianuarie: Atenție la sănătate!

Mica Unire a fost legată de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza și de alegerea sa ca domnitor al ambelor principate, la 5 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara Românească. Oficial.

Ocult, evenimentul din 24 ianuarie 1859 a avut ascendent în Pești. Acest aspect este caracterizat astfel în astrologie: ”Persoanele cu ascendent în Pești pot fi victime care încearcă să scape dintr-o situație nefavorabilă în diferite moduri. Pot avea suflete artistice, imaginația bogată și se exprimă creativ. Pot fi salvatori care își dedică viața pentru a-i sluji pe alții și încearcă mereu să-și amelioreze suferința proprie”.

Iar evenimentul din 5 ianuarie 1859 a avut ascendent în Balanță: ”Dacă persoanele cu acest ascendent încearcă să țină cont de opiniile altora, atunci vor deveni încete, ezitante, indecise sau oportuniste. Acești oameni preferă, de obicei, să ia altcineva decizii pentru ei”.

* Berbec

Saturn traversează Casa faimei și a onorurilor Berbecilor pentru o perioadă mai lungă. Nativii trebuie să aibă în vedere că orice lucrează acum poate deveni un motiv al succesului lor. Alegerea obiectivului de atins este foarte important, deoarece Berbecii vor depune un mare efort pentru asta, iar ulterior vor fi recunoscuți pentru ce au făcut.

Marte se află în Săgetător, ceea ce deschide Berbecilor oportunități de a călători în zone îndepărtate. Aceste ”călătorii” pot fi interpretate și ca o extindere a orizontului biosic și sufletesc al nativilor, ceea ce atrage după sine o creștere a vitalității.

* Taur

Casa gândirii, a curiozității despre lume a Taurilor este stimulată intens de influențele Soarelui, ale lui Venus, ale lui Mercur.

Unii dintre nativi pot fi prinși în jocul politic al unor persoane care sunt geloase pe succesul lor. Într-un plan paralel cu acesta, Uranus aruncă umbre în Casa locurilor de detenție, a spitalelor, a caselor de îngrijire medicală. Cineva cunoscut Taurilor poate fi brusc internat într-una din instituțiile amintite.

Uranus aduce știri din zone în care gândirea umană ajunge cu greu.

Jupiter și Marte se aliniază deasupra Case parteneriatelor Taurilor. Unele avantaje pe care le primesc nativii vor veni din această zonă. Cu condiția să nu refuze ajutorul venit de aici.

* Gemeni

Uranus poate provoca pentru Gemeni tulburări în domeniul juridic în această perioadă. Primind unde din Berbec – semnul activităților antreprenoriale -, Uranus lasă o portiță legală cunoscătorilor din Gemeni, pentru a investi într-o idee nouă de afaceri. Cu bani puțini, la limita legalității, dacă se poate cu ajutorul fondurilor europene sau cu participarea unor investitori care nu dau bani pe facturi.

Saturn predă din greu Gemenilor lecții privind gestionarea banilor. Și o va ține așa până prin 2020. Altfel, Saturn contribuie intens la crearea unei vieți memorabile pentru nativi. Dintre lecțiile pe care le predă Saturn, amintim și protecția identității financiare și păstrarea creditului curat, fără penalizări.

* Rac

Saturn se află în Capricorn pentru următorii trei ani. Pentru Raci, lecțiile predate de Saturn vor veni prin partenerii lor de afaceri sau partenerii de viață, dragoste. Este bine de cunoscut aceste lucruri, pentru ca nativii să nu se înfurie pe cei apropiați atunci când aceștia le ”servesc” câte o mostră de înțelepciune financiară sau de viață. Racii ar trebuie să fie fericiți că au în anturajul intim persoane care îi păstrează pe o cale corectă, care nu îi lasă să greșească.

În această perioadă, Saturn se opune Soarelui din spatele Casei relațiilor cu alții, a sănătății Racilor.

* Leu

Antreprenorii zodiei și cei care lucrează în departamentul Personal pot avea unele probleme în a găsi persoane competente pentru a le angaja. Există o întreagă vânătoare de angajați competenți, serioși, iar Saturn ridică numeroase probleme în acest domeniu. Chiar și în viața privată, Leii care doresc să angajeze o bonă sau pe cineva care să aibă grijă de casa lor au de întâmpinat dificultăți. Toate acestea deoarece Leii au multe de rezolvat la serviciu. Dacă vor reuși să afle un echilibru între viața privată și responsabilitățile de la serviciu sau cele sociale, Saturn oferă Leilor recompense dintre cele mai atrăgătoare.

Saturn, în Capricorn, recomandă o verificare de rutină la medicul ORL-ist.

* Fecioară

Această perioadă are o puternică tentă romantică pentru Fecioare. Jupiter energizează în special partenerii nativilor, astfel că aceștia vor dori contacte intime mai mereu și în locuri exotice.

Uranus poate perturba acest ”cantonament al iubirii” Fecioarelor, pentru că se află în Casa cardurilor, a creditelor, a impozitelor lor. Partenerul nativilor poate pleca la un shopping prelungit. Sau statul și-a amintit că nu a încasat destule amenzi de pe spinarea Fecioarelor.

Nativii trebuie să fie încrezători în forțele lor, în ce au învățat la școala vieții și vor depăși victorioși cele mai multe dintre capcanele întinse de astre în această perioadă.

* Balanță

Ajutoarea părinților pare să fie tema Balanțelor în aceste zile. Acest ajutor se referă în principal la renovarea locuinței părinților sau la cumpărarea unei noi case, a unui apartament pentru ei. În unele cazuri, se poate vorbi de ajutorul oferit mamei nativilor din Balanță, pentru a-și găsi un nou partener de viață. Pare straniu, dar există cazuri în care sfatul copiilor trebuie luat în calcul.

Saturn în Capricorn predă tema sacrificiului Balanțelor, pentru care sacrificiul se referă acum la cheltuirea unei mari sume de bani pentru părinți sau pentru disponibilizarea timpului personal în favoarea lor.

* Scorpion

Jupiter și Marte sar în ajutorul nativilor în aceste zile. În tot ce întreprind acum, Scorpionii vor beneficia de susținerea acestor două planete prietene pentru ei.

Este o perioadă în care Scorpionii trebuie să manifeste prudență, chiar exagerată. Problemele de sănătate nu trebuie lăsate să devină majore. Prevenția este un ideal pe care nativii trebuie să-l urmeze, măcar până la sfârșitul lui ianuarie.

Marte se află în Scorpion, ceea ce ajută nativii să preia conducerea ca lider în această lună. Chiar dacă asta nu se concretizează în vreo funcție de conducere, nativi vor deveni lideri de opinie, recunoscuți oficial sau nu.

* Săgetător

Marte luminează Casa confidențialității nativilor. Săgetătorii care lucrează cu informații secrete, tainice, sunt printre cei mai vizați de acest fenomen astrologic. Ofițerii de informații tind să devină brusc ”guralivi”, mai puțin din proprie inițiativă, mai mult pentru că au fost obligați să ”ciripească”. Iar Marte oferă susținere acestor eroi nevăzuți ai horoscopului.

În aceeași idee, nativilor care au descoperit ceva important, care sunt pe cale să anunțe o invenție deosebită li se recomandă să stea retrași, până în momentul când vor face dezvăluirea.

Uranus în Casa dragostei Săgetătorilor sugerează acestora să nu împrumute acum bani iubitului lor sau prietenilor lor.

* Capricorn

Jupiter se află în Casa prieteniei nativilor până prin noiembrie 2018, ceea ce înseamnă că prietenii sunt cel mai pozitiv aspect din viața lor în această perioadă. Deciziile pe care le iau Capricornii trebuie mai întâi discutate cu prietenii. Problema este dacă nativii își cunosc adevărații prieteni.

Marte în Scorpion aduce o energie debordantă Capricornilor, iar Uranus în Berbec le va solicita atenția în probleme familiale. Dar totul se va rezolva cu bine, chiar și pentru cei mai sceptici ai zodiei.

În această perioadă, totul se rezumă, până la urmă, la bani și, mai ales, la putere, două forțe care tind să-i devoreze pe Capricorni, vulnerabili la aceste ispite.

* Vărsător

Paranormalul tinde să-i atragă în această perioadă pe nativi. Multe din trăirile Vărsătorilor pot fi asociate cu diferite stări explicate de persoane care au trăit experiențe paranormale.

Marte în Scorpion activează puternic energia sexuală a Vărsătorilor, kundalini, făcându-i pe aceștia oarecum perturbați de stările lor. Relațiile intime nu sunt neapărat soluția, dar sunt binevenite.

Uranus își varsă furia în Casa comunicării Vărsătorilor, iar aceștia vor trebui să comunice cu mecanicii care le verifică mașina, vor trebui să verifice de trei ori dacă e-mail-ul trimis a avut toate date corecte etc. De obicei, Uranus uimește și o va face și de această dată.

* Pești

Uranus în Berbec a lucrat în multe moduri finanțele nativilor. Sinusoidala balanței veniturilor și plăților Peștilor se va înclina de acum spre pozitiv. Încet, dar sigur, Peștii vor reuși să acumuleze mai mulți bani, mai ales că li se vor restrânge din cheltuieli.

Marte se află în Scorpion până prin 26 ianuarie, iar Peștii pot fi încântați de acest lucru. Dacă vor reuși să plece acum într-o vacanță, lucrurile vor sta și mai bine pentru ei.

Saturn se află acum în Capricorn, în Casa prieteniei și a proiectelor umanitare a Peștilor. Dacă doresc să ajute câți mai mulți oameni, Peștii trebuie să organizeze una sau mai multe serate caritabile, pentru a face rost de fondurile necesare realizării faptelor bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here