Piața Centrală din Piatra Neamț a ajuns la CMI Urban

pietricica turism

Zilele trecute a ajuns la Primăria Piatra Neamț comunicarea deciziei de la Curtea de Apel Bacău prin care era respinsă contestația societății Ralco Team SRL București în privința licitației de la Piața Centrală din Piatra Neamț. În aceste condiții, Primăria este obligată să semneze contract cu societatea declarată câștigătoare, adică CMI Urban SA, societate în insolvență.

Contractul a fost semnat de secretarul municipiului și de administratorul public al orașului, dl. Bogdan Pușcașu, pentru primarul Dragoș Chitic.

Evident că va urma o perioadă de interimat, în care lumea va fi ocupată cu predarea-primirea obiectivului, iar dacă cei de la Urban nu vor renunța la contract, vom asista la continuarea vechilor practici cu care deja lumea este obișnuită. În privința angajaților care au trecut de la Urban la Primărie, după perioada de predare, vor reveni la Urban, iar cu prima ocazie, organigrama instituției publice va fi modificată.

Singurele probleme care mai crează suspans au legătură cu ce vor și ce pot cei de la Urban. Oamenii se întrebă dacă vor/sunt lăsați să administreze piața și dacă pot să plătească redevența pe care au oferit-o la licitație. (V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.