PMP – petrecere în ziua când Ionel Arsene aștepta verdictul instanței

Pe 19 ianuarie, într-o locație din Piatra Neamț, crema și cam toți membrii PMP care au reușit să obțină ceva din politică, sub privirile larg binevoitoare și îngăduitoare ale lui  lui Bogdan Gavrilescu ( viceprimar prin voia PSD-ului la Piatra Neamț, acum un fel de umbră zilnică a lui Dragoș Chitic) au pus-o de-o distracție de partid. Pregătirile au fost intense, doamnele si-au pus problema ținutelor, domnii nu, că ei au ținută oricum.

Întrebarea este ce motiv de distracței a găsit sautointitulatul “partid de buzunar” de la Piatra Neamț  fix pe 19 ianuarie. Există destule variante la zi:

–  speranța că vor sărbători plasarea în arest preventiv a lui Ionel Arsene?

  • faptul că au avut inteligența politică de a face public un document de la PNL care îl va bucura până la lacrimi pe Ludovic Orban?

-că oamenii lor au ajuns, unii dintre ei, directori, membrii în consilii de administrație, fără să aibă vreo legătură cu domeniile respective?

-rezultatele financiare ale firmelor cunoscutului Popică, puse în slujba partidului?

-ziua de naștere a deputatului Danuț Andrușcă? Sau a lui Horia Tecău? Sau au aflat că Ștefan Procopiu s-a născut și el pe 19 ianuarie?

-faptul că au avut dificultăți în a evidenția realizările partidului din 2017 când a fost vorba despre populație, nu despre membrii de partid?

-faptul că liderii UNPR-ul au atacat astăzi fuziunea cu PMP și au acuzat că nu s-a respectat protocolul?

Indiferent care este motivul, putem să ne bucurăm că avem un partid la Piatra Neamț care chiar poate ocupa un restaurant, după ce au negociat cu folos funcții și retribuții Evident că la petrecere ar fi trebuit să participe ca invitate de onoare două doamne care se pot lăuda că au contribuit la un PMP care nu-și punea problema să fie un partid de buzunar. Vorbim aici despre Mihaela Stoica și Elena Udrea. (V.B.)

 

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *