PNL Neamţ cere demisia lui Ionel Arsene

PNL Neamț solicită demisia lui Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, din fruntea Consiliului Județean în urma anunțului că ”procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea acestuia pentru 24 de ore, începând cu data de 18 ianuarie 2018”.

Ionel Arsene ar trebui să își dea demisia de onoare din funcția de președinte a Consilului Județean. Prezumția de nevinovăție rămâne valabilă, însă conducerea Consiliului Județean Neamț trebuie asigurată în permanență în interesul cetățenilor. PNL Neamț cere demisia acestuia, iar grupul consilierilor județeni liberali este pregătit să participe la consultări cu colegii din celelalte formațiuni politice, din Consiliul Județean Neamț, pentru a asigura continuitatea proiectelor CJ Neamț.

Avem încredere în imparțialitatea celor din Justiție care se ocupă de acest dosar și că vor da soluții corecte, în acord cu legea, în cauza de față.

Potrivit comunicatului oficial remis de Direcția Națională Anticorupție Ionel Arsene ”la data faptelor deputat în Parlamentul României și președinte al organizației județene Neamț a unui partid politic, a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență”. (Departamentul de Comunicare al PNL Neamț)

adolescenteen news

2 COMENTARII

  1. Întâi de toate ar trebui să ceară demisia președintelui PNL Ludovic Orban ce are calitatea de inculpat într-un dosar (simplă ,,coincidență” la politicieni), tot pentru fapte corupție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.