Acasă Advertoriale Restaurantul “Sf. Teodora” Târgu-Neamţ: mănânci şi îi hrăneşti şi pe alţii!

Restaurantul “Sf. Teodora” Târgu-Neamţ: mănânci şi îi hrăneşti şi pe alţii!

Restaurantul “Sf. Teodora” din Târgu-Neamţ şi-a început activitatea în 2015 şi, de atunci, oferă servicii de catering, organizează mese festive (aniversări, banchete, petreceri private) şi pomeniri. Cu o capacitate de 40 de locuri pentru petreceri private, inclus spaţiu de dans, dar în care pot încăpea lejer şi 80 de persoane pentru pomeniri, localul oferă meniul zilei la preţul de 13 lei (felul întâi, felul doi inclus garnitura). Cu program de la ora 8:00 la ora 16:00, localul oferă un meniu diversificat, începând cu bucătăria tradiţională şi terminând cu cea internaţională, respectiv italiană şi franţuzească.

Ionuţ Sorea, administratorul restaurantului: “Oferim un meniu pentru toate gusturile şi buzunarele, într-o atmosferă intimă şi prietenoasă. O parte din banii clientului care mănâncă la noi merg spre persoanele nevoiaşe sau asistaţii sociali, cărora le oferim şi lor o masă caldă în fiecare zi. Totodată, dacă facem într-o zi 40 de porţii de mâncare şi ne rămân la sfârşitul zilei 20 de porţii, acestea din urmă vor fi oferite asistaţilor sociali. Noi nu folosim mâncarea de azi, şi pentru ziua de mâine. Până acum, în localul nostru au avut loc petreceri private şi a fost închiriat chiar şi pentru noaptea de Revelion. La solicitarea clienţilor ducem mâncare şi la domiciliu, la serviciu sau la bătrânii care nu se pot deplasa. Noi oferim servicii de catering la multe instituţii publice din oraş şi chiar la societăţi private. Vreau să mulţumesc domnului primar Harpa pentru implicare şi sprijin, pentru că ori de câte ori apelez la dânsul găseşte imediat o rezolvare. Noi ne autofinanţăm, chiar dacă unul dintre fondatorii asociaţiei este şi primăria”.

Doamna Lenuţa, bucătăreasa şefă a localului are peste 15 de experienţă în domeniu: “Avem feed-back-uri bune de la clienţii noştri. Am fost bucătăreasă mulţi ani în Italia şi nu de puţine ori pregătesc bucate italiene, dar în special sosuri franţuzeşti. Îmi place ceea ce fac şi fac totul cu pasiune”.

Restaurantul “Sf. Teodora” se află pe str. Mihai Sadoveanu, nr. 91, vis-a-vis de depozitul de materiale “Zaharescu”. Relaţii şi comenzi la telefon 0754/050154. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here