Spitalul Județean Neamț – condus interimar de interimarii interimarilor

pietricica turism

Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț se află în zodia dezorganizării de început de an. Cu un director medical demisionar și aflat în concediu, cu un director economic aflat și el în concediu, cu o mie de probleme care implică decizii imediate, cu cazul Geanina Sechel încă nerezolvat, cu scandalul mocnit de la Pediatrie, actualul manager interimar și-a luat, la rândul său, câteva zile de concediu.

Este exact perioada când se vorbește despre un nou manager la spital, cu o tentativă de a acredita numele doctoriței Letiția Damoc ca nou manager interimar. În medii bine informate, se vorbește despre faptul că doamna doctor Cristina Atănăsoaie-Iacob își va depune luni demisia din funcție, încercând, în acest fel, să grăbească numirea unui alt manager interimar, mai ales că speră să preia funcția de director medical.

La comandă a fost lăsată – cu delegație? – doctorița Ana-Maria Ungureanu pentru ziua de sâmbătă și Maricica Drăgan, pentru ziua de luni, conform celor declarate de președintele Consiliului de Administrație al spitalului, Octavian Bărbuleț-Tărăntuș. Pentru sâmbătă-duminică, se poate presupune că este tot doamna doctor Ungureanu, pentru că spitalul funcționează și în weekend.

Pe de altă parte, dacă sistemul ”De gardă la conducerea Spitalului Județean Neamț” se dovedește funcțional, de ce nu s-ar institui permanent, în loc să se tot semneze decizii de numire și să se tot organizeze concursuri cu final (ne)așteptat?

(V.B.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.