Atacuri de panică la Seminarul ”Veniamin Costachi”

Moartea lui tânărului Marius Gheorghiu (detalii aici și aici) i-a panicat pe colegii de la  Seminarul Teologic ”Veniamin Costachi” din Vânători Neamț. Mai mulți elevi au acuzat stări de rău joi, 22 februarie, dar și astăzi, 23 februarie, fapt pentru care au fost trimiși cu ambulanțele la spital.

De pe la prânz, au început să curgă solicitările la ambulanță dinspre seminar, 11 elevi, cu vârste între 15 și 17 ani fiind transportați, pe rând, la Spitalul Orășenesc din Târgu Neamț. Din cei 11, trei fete și un băiat au fost diagnosticați cu atacuri de panică și șapte băieți cu viroze. Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Neamț i-au evaluat pe mai mulți elevi de la seminar și, pe măsură ce stabileau care sunt afecțiunile, îi transportau la spital.

Astăzi, de la seminar au mai fost patru solicitări la 112, făcute la ora 9,12, pentru 3 elevi în vârstă de 15, 17 și 18 ani, cu afecțiuni respiratorii și la ora 11,04 pentru încă un elev, de 16 ani, tot cu simptome de viroză. Ambulanțele i-au dus imediat la spitalul din Târgu Neamț.

Între timp, de miercuri, 21 februarie, la seminar au picat în control cei de la DSP. Amănunte aici. (C.I.)

One comment

  • Nicoleta

    februarie 25, 2018 at 11:05 am

    probabil sa s e face economie exagerata la consumul de combustibil si seminarul e plin de frig.Acum cativa ani in urma cand am intrat in seminar..nu erau mai mult de 14 grade!!!!!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *