Horoscop 8-14 februarie: Venus intră în Pești, pregătind Ziua Îndrăgostiților

Hipocrate spunea că, împreună, corpul şi mintea sunt o unitate şi, afectându-l pe unul, îl afectezi pe celălalt. Medicina modernă a adoptat un alt punct de vedere, acela de a izola cauza şi de a prescrie un remediu specific care reprezintă soluţia. Pasteur susținea cu putere efectul microbului în medicină. Ultimele sale cuvinte, înainte de a muri, au fost: ”Microbul nu este nimic, terenul este totul”.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că durerile şi îmbolnăvirile pe care le avem sunt legate de forma gândului şi de emoţii, care sunt puterea şi imboldul universului.

* Berbec

Soarele susține creativitatea energică a Berbecilor până în 10 februarie. Ei au predispoziție spre a fi jucăuși și entuziaști față de tot ce le oferă viața. Acest aspect este unul deosebit, pentru că, acum, este o perioadă în care nativii sunt foarte bruiați, de tot felul de lucruri. Modul acesta de a le depăși este unul eficient, cu condiția ca nativii să nu se ia prea în serios.

Din 11 februarie, Marte crește cantitatea de testosteron secretată de glandele endocrine ale Berbecilor. Carisma va crește și ea, datorită influenței lui Marte. Berbecii = amanți letali este o ecuație reală.

* Taur

Romantic, Taurii se simt cum nu se poate mai bune. Venus se va plimba în Pești, de pe 11 februarie până pe 6 martie. Acolo se află un punct astrologic, unde Venus creează efecte deosebite, pentru ca Taurii să fie doriți și să ofere multă plăcere. Nativii devin și comunicativi. Venus este înălțat în Pești, ceea ce înseamnă că, în Pești, Venus are capacitatea să-și exprime cele mai bune și mai iubitoare sentimente și expresiile artistice. Prietenii vor juca un rol important în plăcerea nativilor în această lună.

Pentru unii dintre Tauri, Venus va fi și cauza obținerii unor fonduri neașteptate. Ei se pot gândi la planuri de investiții.

* Gemeni

Evenimente deosebite, vești surpriză se pot petrece între 13-15 februarie. Un prieten al Gemenilor va fi cel prin care Cerul a hotărât ca nativii să fie recompensați pentru eforturile lor. Călătoriile se pot deschide acum pentru Gemeni.

Din 10 februarie, Venus dă un impuls dragostei lor. Tensiunile din relația nativilor se vor simți mai puternic decât de obicei. Venus va crea ocazii ca nativii să-și părăsească zona de confort și să-și invite partenerul sau partenera la un club, la o pensiune, pentru a relaxa pentru câteva zile.

Mercur îi ajută pe Gemeni să se exprime clar și fără probleme, până pe 14 februarie.

* Rac

Venus intră în Pești pe 10 februarie, exact la timp pentru a pregăti condițiile pentru Zilele îndrăgostiților, 14 și 24 februarie. Venus se află într-una din cele mai frumoase zone din zodiac pentru Raci. Saturn este poziționat optim pentru planurile de viitor ale nativilor. Aceștia pot discuta cu partenerul lor despre cum să-și organizeze de viața. Aceste discuții trebuie să fie întrerupte de ”momente ale pasiunii”.

Racii să-și amintească faptul că Jupiter se află în Scorpion, în Casa iubirii adevărate, deci nativii singuri ar trebui să călătorească pentru a-și întâlni dragostea. Cei care se află într-o relație pot călători împreună cu partenerul lor. Plăcerea se va dubla sau chiar tripla.

* Leu

Marte tranzitează Casa dragostei Leilor acum. Cam tot ceea ce își doresc nativii în materie de dragoste li se va întâmpla. Prin luna martie, Leii se vor uita în urmă și vor realiza cât de norocoși și împliniți au fost în februarie.

Saturn i-a eliberat de povara testelor privind ingeniozitatea și determinarea pe care o manifestă în viață. Leii sunt liberi și pot crea, fără inhibiții.

Jupiter creează tot felul de șanse, de ocazii imobiliare necesare nativilor. Acești se pot gândi și răzgândi dacă să cumpere, să închirieze sau nu case, clădiri, anexe. Jupiter se află de partea lor și a câștigului lor.

* Fecioară

Marte ajută Fecioarele să-și atingă fără întârziere obiectivele legate de domiciliu. Până pe 17 martie, nativii vor avea energie suficientă pentru a se lupta cu sistemele birocratice aferente imobiliarelor.

Fecioarele care doresc să-și ajute părinții cu sfaturi, privind domiciliul acestora la bătrânețe, pot să spere că vor găsi un răspuns potrivit.

Venus, în Pești din 10 februarie, va înfierbânta relația în care se găsesc acum nativii. Toate interacțiunile dintre parteneri vor fi foarte plăcute, calde, ușoare și condimentate.

Pe 14 februarie, Saturn aruncă o rază de onestitate în relația Fecioarelor. Ziua îndrăgostiților poate deveni Ziua adevărului.

* Balanță

Tranzitul lui Marte până pe 7 martie presupune, pentru Balanțe, plecarea în diferite călătorii, mai scurte sau mai lungi. Datorită lui Marte, nativii care au frați sau surori vor petrece timp cu aceștia, punându-se la curent cu viața acestora și făcând planuri pentru perioada viitoare.

Soarele și Uranus aduc surprize plăcute și întâlniri productive pentru Balanțe. Nativii ar trebui să renunțe la inhibiții, deoarece se află într-o perioadă foarte productivă și creativă. Propriile frustrări îi mențin într-o zonă de penumbră.

Jupiter se află în plină ascensiune. Balanțele pot profita de acest lucru acum, doar în aspecte privind ”acoperirea în acte”, documente a unor greșeli sau erori.

* Scorpion

Marte traversează Casa veniturilor obținute a Scorpionilor. Cheltuielile nativilor cresc în această perioadă din februarie, iar veniturile vor încerca să țină pasul. Unii din ei ar trebui să-și înnoiască garderoba, datorită poziției nou obținute. Chiar dacă vor niște cheltuieli, este necesară o adaptare la noul nivel social/ profesional. Cheltuielile se vor diminua după 1 martie.

Din 10 februarie, Venus amplifică Scorpionilor dorința de a trăi. Aceștia doresc să fie înconjurați de familie și de prieteni. Este o perioadă optimă pentru înfrumusețare și pentru ca nativii să fie în pas cu moda.

Din 14 februarie, Saturn determină noi nevoi pentru Scorpioni. Aceștia vor dori să aibă o companie plăcută mai mereu în preajma lor. Până la sfârșitul lui februarie, această cerință este sinonimă cu nevoile primare ale omului.

* Săgetător

Marte în Săgetător determină o lună puternică pentru nativi, fiind și coordonatorul natural al Casei creației Săgetătorilor. Aceștia se simt liberi să creeze, indiferent de domeniul unde activează. Ar trebui să se gândească să obțină avantaje în orice domeniu al vieții lor. Beneficiază de energie, creativitate și intuiție din plin pentru asta.

Venus, în Vărsător până pe 10 februarie, ține aprinsă flacără iubirii Săgetătorilor. Ziua îndrăgostiților va veni mai devreme anul acesta pentru ei.

Luna, în tranzit în Vărsător pe 14 februarie, este perfectă pentru rafinament și chimie în dragoste. Încă de pe acum, ziua îndrăgostiților se anunță altfel pentru Săgetători.

* Capricorn

Venus creează toate ocaziile potrivite pentru ca nativii să-și manifeste afecțiunea și dragostea pentru persoana de care sunt legați sufletește. Marte tranzitează Casa suferințelor cronice ale Capricornilor. Unele din acestea pot ieși la suprafață, pentru a aminti nativilor că nu sunt complet vindecați sau că au trecut prin suferințe majore cu mult timp în urmă. Este necesar revenirea la un mod de viață sănătos și la o atitudine plină de iubire față de viață. Capricornii tind să devină negativiști, chiar întunecați în anumite privințe.

Saturn tranzitează Capricornul, aducând noi responsabilități nativilor, dar și face să devină mai tineri, pe măsură ce timpul se desfășoară în sensul său perceput de oameni.

* Vărsător

Marte luminează Casa prieteniei nativilor până pe 17 martie. Vărsătorii au numeroase ocazii de a se simți bine în compania prietenilor, dar mai ales se pot aștepta la surprize plăcute din partea acestora. Prietenii le pot oferi șansa unui nou început, printr-un job deosebit, să-i cheme în străinătate, unde îi așteaptă un loc de muncă, să le prezinte o persoană deosebită, care le va împlini viața.

Venus în Pești poate duce relația amoroasă a nativilor la un nivel superior, dar, cel mai adesea, pentru Vărsători, această combinație stelară reprezintă găsirea unui partener pe lângă cel existent. Nativii sunt dispuși la dualitate, la formarea unui trio amoros. Nu se simt deloc vinovați pentru asta, chiar dacă își pot răni partenerul actual.

* Pești

Venus îi transformă pe Pești în persoane mai afectuoase decât de obicei, începând cu 10 februarie. Este o perioadă în care cresc farmecul și frumusețea nativilor. Cu atât mai mult că Venus tranzitează constelația Peștilor!

De Ziua îndrăgostiților, Saturn aduce în prim plan angajamentele într-o relație de dragoste. Partenerul nativului este, poate, cel mai câștigat de această poziție a lui Venus.

Jupiter deschide calea unor investiții necesare Peștilor. Aceștia trebuie să fie calmi, să studieze bine ofertele existente, astfel încât ceea ce oferă Jupiter să fie profitabil. Unii dintre ei ar trebui să asculte de sfatul rudelor în ce privește aceste investiții.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *