Acasă Actual Afaceri pe țeavă, dar cu monitorizare asigurată (I)

Afaceri pe țeavă, dar cu monitorizare asigurată (I)

În condițiile în care Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț se află într-un sfânt, binecuvântat și prelungit interimat, dar cu un consiliu de conducere condus de un profesionist de marcă din alte domenii de activitate, o afacere de calibru se profilează la orizont, chiar dacă surse sigure spun că ea este deja monitorizată foarte, foarte atent.

Niște băieți deștepți au pus ochii pe cantina Spitalului, pe care vor să o privatizeze pe persoane fizice, în sensul că se fac studii care să demonstreze cât de bine ar fi ca aceasta să fie a unui întreprinzător privat, din aceia care sunt apoi atenți cu cei care-l ajută să facă afacerea. Amănunte vom afla, probabil, cât de curând, mai ales că, pe chestiune, a existat și foarte multă consultanță juridică. Cei care se ocupă de monitorizarea afacerii sunt oameni care nu sunt interesați să mănânce nici la cantina spitalului, nici în alte localuri centrale din oraș, dar care se străduie să facă legături între alte cazuri aflate în cercetare, cu punct de plecare în contracte aflate în derulare sau în pregătire.

Cum nimeni nu are curajul să spună că toată afacerea pute și că mult invocata grijă față de bolnav ar trebui să se manifeste altfel, nu ne rămâne decât să așteptăm cât de repede o să vedem afacerea în comunicate oficiale, cu încadrări juridice. (M.N.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here