Acasă Actual Horoscop 15-21 martie: Daruri de dragoste, bani și sănătate

Horoscop 15-21 martie: Daruri de dragoste, bani și sănătate

”Strămoșii noștri atlanți erau foarte diferiţi de omul actual, mai mult decât îşi poate imagina cineva ale cărui cunoştinţe se mărginesc doar la lumea sensibilă. Această deosebire se referă nu numai la aspectul exterior, ci şi la facultăţile spirituale. Cunoștințele lor tehnice şi întreaga lor cultură erau altele decât cele pe care le putem observa în prezent. Dacă ne referim la primele începuturi ale umanității atlante, vom descoperi facultăți spirituale cu totul diferite de ale noastre. Gândirea logică, facultatea de a face calcule şi combinații, pe care se bazează astăzi toate realizările moderne, nu existau la primii oameni atlanți. În schimb, ei aveau o memorie extraordinar de dezvoltată, şi aceasta constituia una din facultăţile lor spirituale cele mai remarcabile. De exemplu, ei nu făceau calcule, aşa cum facem noi, aplicând reguli învăţate în prealabil. Nu aveau ceva cum ar fi o tablă a înmulţirii. Nimeni nu îşi întipărise în minte că trei ori patru fac doisprezece. Faptul că atunci când se ivea necesitatea unei asemenea operaţiuni omul atlant rezolva problema se datora capacității de a-şi aminti alte situaţii identice sau asemănătoare” – Rudolf Steiner.

* Berbec

Venus tranzitează zodia Berbecului, creând o aură hipnotică în jurul nativilor. Berbecii vor trebui să depună eforturi pentru a nu răspunde tuturor solicitărilor de dragoste care vor veni de la persoane noi, cunoștințe, amici, chiar dușmani. Pe planul achizițiilor, ce se cumpără sub semnul lui Venus reprezintă o siguranță pe viitor.

Luna Nouă din 17 martie ”dilată timpul” Berbecilor, astfel că aceștia vor avea ”timp” pentru realizarea planurilor pe termen scurt.

Casa suferinței, a kharmei, a vicisitudinilor este luminată de Luna Nouă. Ceea ce transmite această Casă într-un mod nepotrivit va fi acum sublimat cu ajutorul astrului nopții.

Marte începe tranzitul în Casa faimei și a onorurilor Berbecilor din 17 martie.

* Taur

Jupiter aduce mai multe situații favorabile pentru căsnicia nativilor. Aceștia au pierdut teren în fața partenerului lor, pentru că au cam uitat de ele. Unii din nativi poate și-au găsit alinare în altă parte. Acum este momentul pentru refacerea unității familiale. Soarele se aliniază cu Mercur în jurul lui 15 martie, aducând extravaganță Taurilor.

Luna Nouă cade în Pești pe 17 martie. Uranus formează un trigon cu Marte și Saturn, aducând surprize plăcute și fericire nativilor. Iar această Lună Nouă va lumina și intrarea lui Marte în Capricorn. Asta însemnă că Taurii vor face progrese mai ușor ca până acum.

* Gemeni

Marte, în Capricorn din 17 martie, pregătește Gemenii pentru activități în domeniul financiar. Abia după 24-25 martie, Marte în Capricorn are o poziție puternică. Până atunci, trebuie reglate afacerile Gemenilor, care trebuie să aibă o întâlnire cu contabilul lor, să-i dea toate facturile și chitanțele uitate, apoi să discute cu acesta cum să plătească mai puțin la impozite și taxe.

Luna Nouă din 17 martie luminează cariera nativilor. Acum apar oportunitățile de serviciu, de avansare, de creștere a salariului, de stabilire de noi relații în domeniul profesional. Poate fi considerat cel mai important moment din cariera Gemenilor din anul 2018.

* Rac

Jupiter tranzitează Casa iubirii adevărate a nativilor din 16 martie. În 17-18 martie, Luna Nouă, Soarele și Jupiter își unesc forțele, pentru ca Racii să poată trăi o aventură romantică. Dacă vor pleca într-o călătorie, șansele ca acest lucru să se întâmple vor crește. Cazarea, masa, persoanele vor deosebit de plăcute, vor încânta nativii care au avut curajul de a păși în necunoscut.

Cei care se află în mediul academic pot prezenta acum lucrările lor, pot lua interviuri unor personalități științifice, pot trimite o lucrare la tipărit.

Casa călătoriilor Racilor este luminată și de prezența lui Neptun, dar și a Lunii Noi din 17 martie, care tranzitează Casa călătoriilor.

* Leu

Casa banilor altor persoane este luminată de Luna Nouă din 17 martie. Este vorba despre banii pe care Leii sunt nevoiți să-i împartă altora. Trebuie amintiți soțul/ soția, colegul de cameră și să uităm de taxele datorate guvernului.

Nativii care profesează în domeniul artistic, al showbizului, al artelor pot primi acum venituri frumoase din activitățile prestate.

Luna Nouă din 17 martie îl ”vede” pe Jupiter aplecat peste Soare. Acum este momentul optim pentru aflarea, găsirea proprietății Leilor, care, acum, pot cumpăra, vinde, închiria terenuri, case, imobile, obținând profit pe termen lung.

Soarele și Neptun aduc subtilități pentru Leii care trăiesc din imaginație, din viziune. Scenariștii, scriitorii, chiar și magicienii născuți în zodia Leului se află acum sub atingerea inspirației.

* Fecioară

Marte, în Capricorn din 17 martie, tranzitează Casa dragostei nativilor. Acum se dezvoltă o viață emoțională bogată, frumoasă. Fecioarele au nevoie de timp de meditație asupra acestui aspect, nu au nevoie de enervări, supărări sau trădări în dragoste.

Luna Nouă din 17 martie luminează Casa parteneriatului. Fecioarele își pot invita persoana iubită într-un weekend romantic. Acolo pot să le ”ceară mâna”, dacă simt că relația este matură. Soarele, Neptun și Luna Nouă fac posibilă legarea destinelor a două persoane care se iubesc.

Saturn își aduce propria contribuție la maturizarea sentimentală a Fecioarelor.  Este adevărat că o face în modul său original, de aceea nativii au nevoie de cumpătare în acțiuni și sentimente, pentru a nu strica ceva frumos.

* Balanță

Luna Nouă din 17 martie cade în Casa proiectelor de lucru a Balanțelor. Pentru că nativii au acum Soarele, Neptun și Luna Nouă în Pești, se pot orienta către o slujbă care presupune și abilități artistice.

Starea lor de sănătate este îmbunătățită de prezența Lunii Noi. Astrul nopții aduce ocazii ca Balanțele să primească diagnosticul corect al suferinței lor. Pot începe un program de fizioterapie sau un tratament preponderent naturist ori alternativ.

Prezența lui Neptun sugerează că pot apărea erori în laborator, așa că Balanțele pot reface unele analize, dacă intuiția le spune că este nevoie de așa ceva.

* Scorpion

Jupiter tranzitează zodia Scorpionului până pe 8 noiembrie 2018, ceea ce înseamnă că Universul ”dorește” ca Scorpionii să beneficieze, să primească daruri de dragoste, bani, sănătate. Călătoriile sunt un alt aspect care îi vor solicita în mod plăcut pe nativi. Fiecare semn zodiacal primește influența lui Jupiter vreme de aproape un an, iar acum este rândul Scorpionilor.

Luna Nouă din 17 martie și Soarele și Neptun în Casa iubirii adevărate aduc pe plan sentimental tot ce au visat nativii până acum. Vorbim de visele care își au originea în suflet, nu de acele descărcări ale subconștientului sau de frustrări. Acum este unul dintre rarele momente pentru Scorpioni de a-și afla iubirea adevărată.

* Săgetător

Marte iese din Săgetător după 17 martie, dar nativii nu rămân descoperiți. Încă mai este timp ca ei să-și prezinte ideile sau proiectele la care au lucrat până acum. Succesul este aproape garantat.

Casa și familia nativilor sunt susținute de Luna Nouă din 17 martie. Portalul deschis de această Lună Nouă, ce cade în Pești, durează două săptămâni. ”Semințele” plantate acum de Săgetători vor fi ”udate” întregul an 2018. Unele din ele vor rodi mai repede, altele mai încet, dar rezultate vor fi pentru fiecare dintre ele.

Mercur blochează achiziția de electronice și electrocasnice. De aceea este bine ca aceste produse să fie lăsate pentru a fi cumpărate în aprilie.

* Capricorn

Marte tranzitează zodia Capricornului din 17 martie. Acest eveniment astrologic reprezintă pentru nativi o șansă în plus pentru a putea emigra, pentru a lucra la o firmă în străinătate, pentru a-și schimba viața cu 180º. Marte controlează și susține direcția vieții aleasă de nativi.

Comunicarea, negocierea, cercetarea în domeniul noilor tehnologii sunt direcții de explorat pentru Capricorni, sub lumina Lunii Noi din 17 martie. Lucrurile nu sunt întâmplătoare, iar mecanismele cerești au fost reglate încă de la Facere și nu dau rateuri. Deci, Capricorni, curaj și cuceriți lumea!

Între 18 și 20 martie, nativii pot lansa campanii de publicitate, dacă doresc să transmită un mesaj benefic întregii lumi.

* Vărsător

Casa faimei și a onorurilor Vărsătorilor este luminată de Jupiter și Luna Nouă din 17 martie. Acum se stabilesc salariile, veniturile viitoare ale nativilor, precum și poziția socială de invidiat pe care o vor primi.

Luna Nouă din 17 martie induce sentimentul că Vărsătorii au găsit trifoiul cu patru foi original. Aspectele legate de bani vor fi printre cele mai avantajate de aceste emisii astrale. Luna Nouă face un unghi frumos cu zodia Peștilor, astfel că nativii care lucrează în teatru, cinematografie sau sunt artiști de formație vor avea de partea lor șansa să se realizeze, să devină cunoscuți și împliniți.

* Pești

Visurile sunt acum cele mai importante pentru Pești. Luna Nouă din 17 martie cade în Pești, iar visurile lor vor avea de partea lor energiile creatoare ale Lunii. Jupiter își aduce contribuția la realizarea acestor vise, astfel că Peștii trebuie să-și înfrângă frica de a deveni ceea ce cred ei că sunt. Destul de filosofic, dar real și cu multe implicații în viața reală. Pentru Pești, martie este cea mai bună a lui 2018.

Anul de naștere al nativilor trebuie studiat de aceștia, pentru a observa tendința astrelor de atunci și ideea centrală transmisă de acestea. Jupiter și Luna Nouă din 17 martie vor susține materializarea acestor idei, acestor tendințe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here