Postul de director DSP Neamț scos la concurs

pietricica turism

Rămas vacant după demiterea dr. Dan Dorin Morenciu, în vara anului trecut, din cauza rezultatelor slabe raportate pe campania de vaccinare antirujeolică, postul de director executiv a fost scos la concurs. În acest moment postul este ocupat de ing. chim. Anca Brîndușa Movilă, numire valabilă până la ocuparea prin concurs a funcției.

Astăzi, 5 martie, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a dat startul concursului de recrutare ce va avea loc în data de 24 aprilie, la sediul instituției, din București.

Condițiile de participare nu sunt dintre cele mai restritive, pe lângă cele din legea funcționarilor publici referitoare la activitatea profesională ireproșabilă sau dovedirea  neapartenenței la fosta poliție politică, fiind și cele de vechime, respectiv minim 3 ani în specialitatea studiilor necesare. Candidatul trebuie să fie licențiat cu diplomă de absolvire și să aibă masterat ori studii postunievrsitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor cerute de această funcție publică. Termenul pentru depunerea dosarelor la concurs expiră în data de 26 martie.

După conducerea DSP Neamț, zilele acestea ar urma să fie anunțată din nou scoaterea la concurs a funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Neamț. Prima rundă a expirat în data de 2 martie, fără ca cineva să se arate măcar interesat și să solicite date despre situația financiară a spitalului. Cum nu a fost nici un candidat, actualul manager interimar afirmând categoric că nu participă, funcția va fi ofertată a doua oară, cel mai probabil săptămâna aceasta.

(C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.