POZ(N)A ZILEI Spațiul – ultima frontieră la Bârgăuani

pietricica turism

Județul Neamț n-are ieșire la graniță, dar are, în premieră, poliție de frontieră. Semnalizată corespunzător, nu pe toate gardurile, ci numai pe unul. Unul și bun, s-ar putea spune, din tablă zincată, rezistentă și, probabil, dotată conform angajamentelor asumate la intrarea în UE și a celor care urmează la intrarea în Schengen.

Se întâmplă la Bârgăuani, în satul al cărui nume rezonează cu infrastructura rutieră prezentă în programul de guvernare, respectiv Hârtop.

Cu ”Poliția de frontieră” în acest loc strategic, nu rămâne decât să așteptăm cu interes instalarea altor binecuvântări care derivă din statutul de piatră de hotar, respectiv un corp de polițiști – eventual călare, pentru a fi fructificată logistica zonei – și mai ales o vamă, pentru a putea fi stimulați și cei care nu vor să treacă prin viața politico-administrativă a județului fără să fie titulari de dosar de trafic de influență pe bază de accize la tona de motorină. (Mesagerul)

4 COMENTARII

  1. Drumul in satul Hartop, comuna Bargaoani e cel mai rau din toata comuna…iar la primarie apare ca si si astfaltat din 2017. La fiecare an satenilor din Hartop li se promitea asfatarea drumului din sat…..ghinion.

    • Nu este singurul sat asfaltat in acte…acum cateva zile la intrare in satul Vladiceni s-a surpat un pod ,ne-mai permitand intrarea in sat a masinilor de gabarit mare gen autobuzul.Silutia aleasa de primarie a fost aplicarea unei masini de pietris in locul respectiv si nici de gand consolidarea malului care s-a surpat.Intrebarea este alta…de ce pe drumul de la baratca la vladiceni s-au facut 3 capete de pod pentru drumuri agricole iar pentru oameni o masina de de balastru? Mai importanti sunt oamenii care fac agricultura in cimuna decat cei ce locuiesc in ea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.