Prefectura – același purtător de cuvânt cu PSD Piatra Neamț

pietricica turism

Adrian Niță, noul purtător de cuvânt al Instituției Prefectului, a reușit să se plaseze într-o situație cel puțin interesantă. De data aceasta, profesional vorbind.

La nivel declarativ, se știe deja că prefectul este apolitic, deși este brațul din teritoriu al unui Guvern cât se poate de politic, în cazul de față unul rezultat din alierea PSD cu ALDE. Adrian Niță este purtătorul de cuvânt al prefectului de Neamț Daniela Soroceanu. Și tot Adrian Niță, același, încă este – ”Cel puțin teoretic”, după cum ne-a declarat – purtător de cuvânt al organizației PSD Piatra Neamț.

Se anunță interesant modul cum va reuși să împace cele două posturi, aparent greu de conciliat, măcar din punct de vedere etic. Apariția lui Adrian Niță în echipa prefectului Daniela Soroceanu nu surprinde din acest punct de vedere, având în vedere grămada de incompatibilități din administrația nemțeană. La un anumit nivel, destul de înalt al administrației orașului Piatra Neamț, există însă persoane care se întreabă de ce Adrian Niță a ales postul de la Prefectură în locul unui post de director la un obiectiv al unei societăți a municipalității. (V.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.