Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială ”Elena Cuza” Piatra Neamț

Părinții și bobocii care vor începe școala din toamnă sunt invitați luni, 12 martie, să participe la Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială ”Elena Cuza” din Piatra Neamț.

Oferta educațională a școlii pentru noua generație de elevi de clasă pregătitoare din anul școlar 2018-2019 este prezentată în cadrul activității Ziua Porților Deschise, ce va începe de la ora 9. În prima parte a zilei, sunt așteptați să viziteze școala copiii din grupele mari de grădiniță, iar, de la ora 12, sunt invitați părinții care doresc să-și înscrie copiii la această școală. De la ora 16.30, părinții sunt invitați la discuții cu doamnele învățătoare de la clasele pregătitoare.

Am pregătit acest eveniment pentru ca toți părinții care vor o educație de performanță pentru copiii lor să poată cunoaște tradiția în excelență a școlii «Elena Cuza». În planul de școlarizare, sunt prevăzute 3 clase, cu 90 de locuri în total, pentru elevii de clasă pregătitoare din anul școlar 2018-2019. Școala noastră este pregătită să ofere elevilor învățământ de calitate, datorită colectivului de cadre didactice de excepție, avem o bază materială foarte bine dotată și cu potențial mare de dezvoltare, grație foarte bunei colaborări cu Asociația Părinților și cu agenții economici. Ne preocupă educația și contribuția la dezvoltarea armonioasă a elevilor noștri, curricula opțională fiind realizată la decizia școlii, în mod personalizat, pentru a cuprinde o largă diversitate de activități”, a declarat prof. Dumitru Letos, directorul școlii.

Oferta activităților opționale cuprinde cursuri de limba germană și limba engleză, matematică-informatică, geografie, pictură, teatru și multe alte domenii din care părinții pot alege.

Unitatea de învățământ are personal specializat și cabinete de logopedie, medical, stomatologic și de consiliere psihologică.

Un atu îl reprezintă sistemul de supraveghere video și accesul prin sistem interfon, ceea ce sporește siguranța elevilor din această școală. (C.I.)

ȘCOALA ”ELENA CUZA”OFERTA EDUCAȚIONALĂ PENTRU ANUL ȘCOLAR 2018-2019

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2018/03/ofertaeducationala.pdf

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *