Heidelberg Cement investește la Spitalul Bicaz

pietricica turism

Heidelberg Cement acordă o sponzorizare de 140.000 lei Spitalului Bicaz. Suma este destinată înlocuirii instalației de fluide medicale a spitalului, care este veche și nu mai corespunde standardelor. Investiția este importantă, în condiţiile în care spitalul risca să nu mai poată funcționa, fiind la un pas de a rămâne fără autorizație sanitară.

Marius Lupa, directorul Fabricii de ciment Tașca (Bicaz): „Heidelberg Cement România continuă implicarea în proiecte pentru comunitățile unde ne desfășurăm activitatea. Ne bucurăm că putem contribui la dezvoltarea spitalului Bicaz, astfel încât să putem asigura un nivel de trai cât mai bun pentru angajații și vecinii noștri”.

Dr. Letiţia Gabriela Damoc, managerul Spitalului Bicaz: „Înlocuirea vechii instalații de fluide medicale, aflată în grad avansat de uzură fizică și morală, cu o instalație nouă, reprezintă un pas important în efortul de modernizare a unității noastre, o garanție certă a preocupărilor pentru creșterea calității serviciilor medicale oferite pacienților noștri și un demers considerabil pentru atingerea dezideratului: un spital al comunității pentru comunitate”.

Nicolae Sălăgean, primarul orașului Bicaz: „Localitatea Bicaz este la fel de celebră ca barajul care stăpânește apele Lacului Izvorul Muntelui, istoria recentă a urbei și istoria spitalului Bicaz fiind legate în mod direct de construcția acestuia. În acest context, salutăm sprijinul oferit de partenerul nostru local, compania Heidelberg Cement România, care face ca povestea celei mai importante unități sanitare din Bicaz să continue”. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.