Horoscop 26 aprilie – 2 mai: Luna Plină cade în Scorpion – Oportunități pe toate planurile

pietricica turism

Stimularea creierului prin utilizarea autovizualizării (utilizarea vizualizării pentru imaginarea părţilor interne ale corpului, apoi controlul acestora prin voinţă proprie) poate afecta funcţionarea creierului, astfel că pot fi atinse stări mai adânci, mai relaxate ale minţii, care sunt poarta spre vederea la distanţă. Ruşii au descoperit că vizualizarea unor acţiuni fizice, cum ar fi exerciţiile de gimnastică sau aruncarea greutăţii, cu ochii minţii, au permis atleţilor sovietici să-şi antreneze corpul pentru a face faţă mai bine concursurilor atletice” – Emil Străinu, ”Vederea psi la distanță”.

* Berbec

Luna Plină cade în Scorpion pe 29 aprilie. Acest context astrologic îndepărtează gândurile Berbecilor de la bani și le îndreaptă spre prieteni. Nu pentru că nativii nu vor avea acces la banii clienților lor, ci pentru că Saturn se află într-o poziție perfectă pentru a stabiliza veniturile și economiile nativilor.

Berbecii se pot gândi să deschidă un plan de economii sau investiții la o bancă stabilă ori la un fond de investiții. Deciziile pe care le iau acum Berbecii sunt de lungă durată, astfel că ei trebuie să se consulte cu persoane specializate.

Până pe 3 mai, Venus aduce oportunități de a face bani. De asemenea, Venus încurajează nativii să ”iasă în lume” și să socializeze.

* Taur

Luna Plină din 29 aprilie tranzitează Casa parteneriatelor Taurilor. Faptul că Luna Plină cade în Scorpion transformă nativii în adevărați amanți/ adevărate amante. Ei vor fi doriți și se vor oferi celor care consideră ei că merită.

Luna de la sfârșitul lui aprilie va deschide calea oficializării relației în care se află acum Taurii. Fie este vorba despre o căsătorie, fie o colaborare profesională devine parafată printr-un contract.

Saturn își aduce acum darurile sale de stabilitate și securitate. Oficializarea relației într-un asemenea moment are atributele oferite și de Saturn.

Jupiter tranzitează acum Casa parteneriatelor nativilor, lucru care se petrece o dată la mai mult de un deceniu.

* Gemeni

Luna Plină din 29 aprilie, în Scorpion, va aduce o problemă medicală sau un proiect de lucru intens, stresant, sub presiune. În astrologie, Luna Plină aduce finalizări, închideri. Gemenii care nu s-au simțit foarte bine până acum vor beneficia de confort la sfârșitul lui aprilie. Dacă nu v-ați simțit bine, această lună plină vă va aduce probabil confort, sfârșitul unei problemei care provoca distragere, tensiune, stres.

Tranzitul lui Jupiter în Scorpion este frumos orientat spre Marte și Pluton în Casa transformării. Acest aspect va ajuta Gemenii să reia un consult medical sau analizele specifice.

Casa experienței în muncă va fi activă patru zile după 29 aprilie, oferind nativilor posibilitatea unui loc de muncă.

* Rac

Marte, în conjuncție cu Pluton în Capricorn pe 28 aprilie, este ca și cum Popeye ar mânca un castron cu spanac. Racii au parte de această infuzie de energie astrală, care să-i ajute. Mai ales că aceste planete tranzitează Casa căsătoriei Racilor.

Pluton poate fi uneori nedrept și împotmolit. Prezența lui Marte poate transforma zilele de 28-29-30 aprilie în adevărate chinuri trăite. Cineva apropiat de nativi, precum un partener sau concurent, își va face simțită prezența într-un mod neplăcut.

Luna Plină din 29 aprilie cade în Scorpion. Este o perioadă destul de bună pentru Raci, mai ales că vor fi forțați să meargă înainte. Această Lună Plină tranzitează Casa iubirii adevărate a Racilor.

* Leu

Luna Plină din 29 aprilie tranzitează constelația Scorpionului, ceea ce deschide oportunități nativilor pentru a-și îmbunătăți frumos condițiile de viață. Și următoarele patru zile sunt deosebit de faste pentru alegerile grele pe care le au de făcut Leii. Dacă vor reuși în această perioadă să ajungă la o concluzie, le va veni mult mai ușor în restul acestui an, dar și în următorii ani.

Această Lună Plină aduce nativilor care au avut lucrări la locuința proprie finalizarea acestora, dar finalizarea trebuie să fie conform cerințelor lor. Deci, atenție!

Venus tranzitează Gemenii până în 19 mai. Leii vor fi în elementul lor. Singuri sau căsătoriți, nativii vor avea mai mult timp pentru relaxare și timp cu prietenii actuali și noi.

* Fecioară

Luna Plină din 29 aprilie cade în semnul divin pentru Fecioară, Scorpionul. Viața va deveni foarte ocupată pentru nativi. Ei pot planifica o excursie în acest moment. O Lună Plină aduce finalitate, concluzii, astfel că nativii din Fecioară nu mai au motive să nu semneze un contract care le stă de mult timp pe birou, nu mai au motive de întârziere cu predarea lucrării de cercetare.

Capacitatea intelectuală a Fecioarelor este la maximum în această perioadă. Nativii sunt capabili de multi-tasking pentru a face față fluxului de mesaje, cereri de informații, întâlniri deosebite și alte activități.

Începutul lunii mai stă sub semnul Soarelui, care oferă nativilor bună dispoziție și chef de viață.

* Balanță

Din 29 aprilie, Casa financiară, a veniturilor și salariului Balanțelor este luminată de Luna Plină, care, acum, cade în Scorpion. De aici și nevoia nativilor de a-i face pe prieteni, pe copiii lor, soțul sau soția să fie veseli, fericiți. Balanțele care au solicitat o mărire de salariu sau cei care și-au schimbat locul de muncă au feedback-uri pozitive. Nativii sunt relaxați acum în privința banilor, astfel că vor cumpăra ceva scump celor pe care îi iubesc.

Balanțele care doresc să deschidă un cont de economii sau să-și facă o asigurare de pensie privată să o facă pe 29-31 aprilie. Atunci, Saturn va forma un unghi ideal față de Soare în Casa banilor altor persoane.

* Scorpion

Cea mai frumoasă parte a lui aprilie pentru Scorpioni începe din 29 aprilie. Atunci, Luna Plină cade în constelația Scorpionului, fapt care se petrece o singură dată pe an. Din 29 aprilie până prin 5 mai, se vor petrece lucruri importante pentru nativi. Acestea țin de plinătate, de ființă, de devenire etc.

Luna Plină aduce rezultate solide, reconfortante. Acestea, la rândul lor, vor deveni combustibilul unor rezultate de lungă durată.

Dacă se oferă documente importante nativilor, pentru a fi semnate, din 29 aprilie acestea pot fi parafate de Scorpioni.

* Săgetător

Luna Plină din 29 aprilie va tranzita Casa intimității, a odihnei, a proiectelor creative a Săgetătorilor. Faptul că Luna Plină tranzitează zodia Scorpionului va accentua atributele Casei intimității.

Săgetătorii au acum ocazia să-și demonstreze ideile despre lume, care nu sunt mereu acceptate de ceilalți.

La sfârșitul lui aprilie și începutul lui mai, Soarele se află în armonie perfectă cu Saturn, deci ceea ce fac acum Săgetătorii va aduce stabilitate și siguranță. Casa veniturilor obținute este luminată de Luna Plină, oferind nativilor un oftat de ușurare.

Această Lună Plină formează un unghi de 10° cu Jupiter în Scorpion. Lucrurile, viața Săgetătorilor se îndreaptă spre un loc mai bun.

* Capricorn

Luna Plină din 29 aprilie, în Scorpion, aduce numeroase oportunități pentru Capricorni. De a se distra, de a socializa, de a se întâlni cu prietenii. Îi ajută pe Capricorni să se relaxeze împreună cu cei care îi fac fericiți.

În perioada tranzitului Lunii, Soare va intra în Casa dragostei și a distracției Capricornilor. Nativii vor conștientiza faptul că își redobândesc echilibrul în viață, că sunt iubiți și că își vor permite să se bucure de fiecare minut.

Saturn în Capricorn și Soarele în Taur vor fi în perfectă sincronizare la sfârșitul lui aprilie și începutul lunii mai. Planurile pe care le croiesc acum nativii în privința iubirii vor fi cele care se vor realiza.

* Vărsător

Cariera Vărsătorilor stă sub semnul Lunii Pline din 29 aprilie, care cade în Scorpion. Această Lună Plină luminează Casa prestigiului, a onorurilor, a premiilor, a realizărilor. Pentru că Luna Plină aduce finalități de toate felurile, în cazul Vărsătorilor asta se traduce prin răspunsuri la interviuri sau la ofertele pe care ei le-au făcut până acum.

Saturn se află într-un unghi frumos cu Soarele la sfârșitul lui aprilie. Soarele guvernează Casa parteneriatelor Vărsătorilor. Este o oportunitate astrologică pentru ca nativii să consulte locurile de muncă la care au visat până acum.

Jupiter tranzitează Casa onorurilor, a faimei, transformând acest moment într-unul dintre cele mai bune din ultimii doisprezece ani.

* Pești

Luna Plină din 29 aprilie aduce o schimbare de ton și, în final, scutirea de la toate calculele financiare, negocierile și posibilele înșelăciuni cu bani. Luna Plină de pe 29 aprilie va fi ca un suflu de aer proaspăt.

Peștii pot călători, pot primi o misiune interesantă de la o companie cu sediul în străinătate sau pot primi o veste bună dintr-un caz juridic sau de la o instituție academică. Ei pot călători pentru afaceri sau plăcere ori le pot combina pe ambele.

Saturn va fi în poziția ideală pentru a trimite energii stabilizatoare și reconfortante. Dacă nu călătoresc, Peștii pot face afaceri cu un client din străinătate sau pot lucra cu profesori și cu alți colegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.