Horoscop 5-11 aprilie: Saturn lucrează – atenție la accidente!

* Berbec

Perechea foc-gheață, formată din Marte și Saturn, tranzitează Capricornul în favoarea Berbecilor. Saturn întârzie pornirea unei afaceri, dar lucrează acum pentru nativi. Întârzierea se va dovedi benefică după jumătatea lunii.

Marte tranzitează Casa onorurilor și a premiilor Berbecilor, care se pot concentra maxim asupra carierei lor. În 11-12 aprilie, Pluton realizează un unghi dur cu Soarele, ceea ce va avea efecte asupra job-ului nativilor.

Unii din ei ar putea porni o luptă cu primăria sau cu alte instituții ale statului, dar efectele nu vor fi cele scontate.

Casa banilor Berbecilor este activă datorită lui Venus, care îl potențează pe Marte în 10-15 aprilie. Acest fapt reprezintă consolidarea poziției financiare a Berbecilor.

* Taur

Nativii pot acuza probleme cu spatele, de aceea se recomandă protejarea acestei zone, iar Marte și Saturn în Capricorn le sensibilizează dantura și oasele. Pentru că Taurul și Capricornul sunt semne de Pământ, nativii nu vor simți atât de puternic efectele lui Saturn asupra corpului lor.

Cei născuți în aprilie vor simți influența lui Uranus. Pot primi invitație de a merge într-o țară străină, își vor revitaliza job-ul, vor deveni mai cunoscuți pentru originalitatea și creativitatea lor. Cei mai mulți dintre nativi vor începe un nou capitol din viața lor. Să ne amintim că Uranus are o deplasare de 84 de ani în jurul Soarelui, deci aceste șanse apar o dată în viață. Pentru foarte puțini, de două ori.

* Gemeni

Marte tranzitează Casa banilor altor persoane a Gemenilor în aprilie. Concentrarea nativilor este direcționată către plata facturilor, a taxelor, a impozitelor.

Marte și Saturn produc stări interioare conflictuale. Marte impulsionează mișcarea, evoluția, iar Saturn blochează frânele Gemenilor. Cum Universul nu lasă nimic la voia întâmplării, Jupiter și Pluton reprezintă celălalt taler al balanței nativilor. Pluton se află în Casa banilor altor persoane, astfel că afacerea Gemenilor sau serviciile pe care aceștia le oferă vor fi căutate.

Colaborarea dintre Jupiter și Pluton are efecte pozitive și asupra stării de sănătate a nativilor. Unele afecțiuni se vor domoli, altora le vor dispărea efectele sau se vor vindeca.

* Rac

Marte și Saturn tranzitează Casa parteneriatelor Racilor. Ambele planete se află acum sub semnul Capricornului. Racii vor avea atenția îndreptată asupra banilor, iar viața lor va deveni puțin mai ușoară din această perspectivă.

Singurătatea este un alt aspect la care nativii vor fi nevoiți să se gândească în această perioadă. Saturn creează aceste stări de solitudine și el este un antrenor dur. Racii pot depăși aceste stări nepotrivite dacă își vor găsi forța interioară care să-i propulseze în Viață.

Saturn se îndreaptă către Casa căsătoriei Racilor. Dacă au probleme în cuplu sau partenerul lor traversează o perioadă dificilă, trebuie să-și ajute acum, cu dedicație, jumătatea.

* Leu

Venus impulsionează viața amoroasă a Leilor până prin 9 aprilie. Tensiunea din relație pe care o simt nativii îi obligă, dacă doresc să continue, să-și părăsească zona de confort, pentru a se distra cu iubitul/iubita, să-și întâlnească prietenii lor, să le ofere mai multe zâmbete, chiar și mici cadouri.

Mercur permite Leilor să se exprime clar. Este o perioadă optimă pentru negocierea unei afaceri, pentru un interviu dificil de angajare sau pentru obținerea unei burse.

Jupiter aduce speranță, optimism pentru acei Lei care își iau destinul în propriile mâini. Chiar dacă vor avea tendința să exagereze, nativii sinceri își vor găsi calea.

* Fecioară

Mercur retrograd va mai produce efecte până pe 15 aprilie. Fecioarele pot avea probleme de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Mercur este retrograd în Casa parteneriatelor lor. Nimic nu este ușor în această perioadă, mai ales că fiecare depindem de relațiile noastre cu cei apropiați, dar și cu cei cu care lucrăm, rude etc.

Saturn va lucra pentru Fecioarele care au răbdare, hotărâre și un simț puternic al datoriei. Nativii vor face progrese mici, dar constante, iar realizările lor vor fi recunoscute spre sfârșitul lui 2018.

Pentru o scurtă perioadă, Venus va realiza un unghi favorabil cu Saturn. Între 5-11 aprilie, Fecioarele pot recunoaște relația în care se află acum, pot începe o relație nouă. O perioadă fastă pentru investițiile pe termen lung.

* Balanță

Marte și Saturn creează un climat tensionat pentru Balanțe în această perioadă. Saturn lucrează pentru păstrarea unui climat răcoros, calm, în relația lor, în schimb Marte aprinde, inflamează orice contact pe care îl au Balanțele. O persoană în vârstă, cu autoritate, va interveni în viața lor, pentru a calma lucrurile.

Mercur, retrograd în Casa parteneriatelor, va amesteca lucrurile clare din relațiile nativilor. Pozitiv este faptul că Mercur va ieși din mișcarea sa retrogradă în 15 aprilie.

Soarele, în opoziție cu interesele Balanțelor, crește numărul provocărilor care au ca suport ego-ul sau orgoliul acestora. Cea mai bună soluție este ca nativii să se retragă din acest gen de conflicte.

* Scorpion

Jupiter tranzitează Scorpionul, cu efecte deosebite pentru nativi. Vechii astrologi își învățau ucenicii că Jupiter în Scorpion favorizează aflarea dragostei adevărate. Nativii nu au de făcut decât să călătorească. Aceste șanse apar o dată la 12 ani pentru ei. Unii dintre nativi se pot gândi că, o dată la 12 ani, vor afla o nouă dragoste. Iar Venus tranzitează acum Casa căsătoriei și a parteneriatelor în afaceri. Până pe 8 aprilie, Venus aduce nativii în prim-planul vieții sociale. Unele tare ale Scorpionului pot ieși la suprafață destul de evident în lumina venusiană. Lipsa disciplinei și manifestarea disprețului pot deranja cunoscuții și persoanele cu care nativii interacționează.

* Săgetător

Marte în Capricorn aduce cheltuieli neprevăzute. Marte semnalizează pericolul golirii visteriei Săgetătorilor, din cauza unor plăți neprevăzute sau a satisfacerii unor capricii. Până pe 15 mai, Marte favorizează lipsa de judecată financiară a Săgetătorilor.

Marte și Saturn favorizează accidente pentru nativi. Acestea pot fi prin cădere. Genunchii, oasele și dinții sunt zonele sensibile, slăbite în această perioadă.

Jupiter și Pluton ating un maximum pe 14 aprilie, dar, până atunci, aceste două planete recomandă Săgetătorilor să nu forțeze schimbarea. Forțe puternice acționează în backstage pentru propulsarea nativilor pe o poziție importantă.

Mercur retrograd le va distorsiona mesajele către persoana iubită. Scuzele dese și sincere pot aplana conflicte majore.

* Capricorn

Marte și Saturn formează un unghi dur cu Mercur retrograd în Berbec. Proiectele actuale ale nativilor vor fi bruiate, întârziate, amânate, plățile pot fi eșalonate pe o perioadă lungă de timp. Acest aspect nu afectează reputația Capricornilor.

Efectele conjuncției dintre Marte și Saturn vor scoate la suprafață cele mai dark dorințe ale Capricornilor, dar această conjuncție le va oferi rezistență, pentru a depăși cele mai grele obstacole pe care nativii le pot trăi în această perioadă.

Până prin 9 aprilie, Venus aruncă niște unde care vor aduce armonia în sufletul Capricornilor, dar, pentru ca relația de cuplu de funcționeze, ei au de făcut mult mai multe.

* Vărsător

Mercur, retrograd până pe 15 aprilie, va afecta nativii care lucrează în domeniul comunicării, pe cei care sunt programatori. Codurile o vor lua razna, iar problemele tind să crească exponențial în complexitate. Mai mulți bani și mai mult timp sunt două variabile la care Mercur își aduce din plin contribuția.

În opoziție cu efectele neplăcute ale astrelor, Soarele va umple Vărsătorii cu energie și creativitate până prin 11 aprilie. Acum vor fi momente care nu trebuie ratate de nativi. Acestea se referă la întâlnirile cu familia și prietenii.

Jupiter lucrează din greu ca Vărsătorii să-și deschidă orizontul, să privească lucrurile de o treaptă superioară.

* Pești

Probleme cu banii pot avea unii din Pești, dat fiind Mercur retrograd în Berbec. Nativii, însă, au prieteni și vor fi ajutați de ei, dacă vor solicita acest lucru.

Conjuncția dintre Marte și Saturn poate afecta membrele inferioare ale Peștilor. Femeile zodiei ar putea renunța o perioadă să meargă pe tocuri sau să poarte pietre prețioase care au părți tăioase, neșlefuite etc.

În paralel, Marte va susține curajul Peștilor, le va crește libidoul și atractivitatea.

Până prin 10 aprilie, Venus va aduce oportunități de a face bani, dar și aventuri amoroase. Acest mix astral, oarecum confuz din această perioadă, va influența nativii tuturor zodiilor.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *