La loc comanda în scumpirea parcărilor de bloc!

pietricica turism

Proiectul prin care Consiliul Local urma să crească tarifele pentru parcările de reședință din Piatra Neamț va fi retras de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de astăzi, 24 aprilie 2018. Nu e foarte clar de ce s-a decis retragerea inițiativei, dar primarul Dragoș Chitic a declarat, într-o conferință de presă organizată la sediul Primăriei, cu câteva ore înainte de ședința Consiliului, că nici el nu consideră oportună majorarea tarifelor: ”Nici eu nu consider că este acum momentul tocmai potrivit. Se pare că proiectul va fi retras de pe ordinea de zi. S-a discutat cu cei de la Parking și li s-a propus să studieze, să analizeze și să-și facă calculele corecte. Pe de altă parte, societatea nu este profit. Trebuie să discute și să caute și să găsească și alte soluții pentru a ieși pe profit”.

Parking, care administrează parcările de reședință din Piatra Neamț, a solicitat Consiliului Local majorarea tarifelor pentru închirierea parcărilor de la blocuri. Potrivit propunerii, pentru o persoană fizică, locul de parcare ar fi crescut la 165 de lei anual, față de 142 în prezent, iar pentru persoanele juridice locul ar fi fost 350 de lei, în loc de 300 cât e în prezent.

Și taxa de blocare/deblocare urma să fie majorată cu 20 de lei, în vreme ce tariful propus pentru ridicarea unui autovehicul era de 300 de lei. (E.C)

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.