Târgu-Neamţ: Casa unui fost consilier judeţean calcată de hoţi în noaptea de Înviere

pietricica turism

Casa fostului consilier local PNL din Târgu Neamţ Doinel Boca a fost călcată de hoţi în noaptea de Înviere. Nici acesta, nici familia sa nu au fost acasă în acea noapte, ceea ce au încurajat hoţii să sustragă mai multe bunuri de valoare din imobil.

Doinel Boca nu a putut fi contactat pentru a ne putea oferi un punct de vedere. Contactat telefonic, comandantul Poliţiei Târgu Neamţ, comisar şef Costinel Vlad a confirmat: ”Într-adevăr a avut loc o spargere în noaptea de Înviere, la locuinţa unui fost consilier local şi ancheta este în desfăşurare. Mai multe detalii vă poate oferi mâine, domnul comisar şef Costel Petcu, şeful Formaţiunii de Investigaţii Criminale”.

Doinel Boca este un prosper om de afaceri din urbe, care deţine mai multe florării, un magazin de bijuterii, dar şi o firmă care se ocupă de aranjamente şi ornamente pentru nunţi. Acesta a fost consilier local PD-L în perioada 2008-2012, consilier local PNL, în perioada 2012-2016 şi consilier judeţean PNL doar un an de zile, după ce anul trecut şi-a depus demisia.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.