Târgu-Neamţ: Şedinţă de control la staţiunea Oglinzi

La iniţiativa consilierului local Vasile Dron, şedinţa Consiliului Local Tărgu Neamț programată pentru joi, 26 aprilie, se va desfășura într-o locație inedită, în staţiunea Oglinzi. Motivul este unul pertinent, se impune o analiză reală a activității din staţiunii de către aleşii locali, după ce orașul Târgu Neamț a devenit acționar majoritar la societatea care administrează fosta stațiune. La şedinţă vor fi prezenţi şi membrii Consiliului de Cdministraţie şi cei ai Adunării Generale a a Acţionarilor. Din AGA staţiune Oglinzi fac parte şi consilierii locali Ion Rucsăndescu, Gică Onu şi Ciprian Bistriceanu.

Contactat telefonic, domnul Vasile Dron ne-a explicat: „De când primăria a preluat acţiunile nu am fost niciodată acolo, să vedem ce este acolo. Au crescut şobolanii sau nu?! Să discutăm şi să vedem ce am putea face pentru staţiune. Intenţia este să încercăm, dacă este vreo posibilitate, să dăm drumul la activitate la staţiune, cât de mică, să asigurăm salariile pentru cei care lucrează la staţiune, să nu mai cheltuim bani de la bugetul local. Poate e posibil să dăm drumul la restaurant sau la cazare, fără tratament. Or să fie prezenţi şi cei din Consiliul de Administraţie, pentru a ne prezenta situaţia reală de la staţiune”.

Întâlnirea se va finaliza şi cu un moment festiv, cu ocazia sărbătorii zilei de naştere a consilierului local Traian Humulescu, actualul şef al Ocolului Silvic Târgu-Neamţ. Prilej, ca şi primarul Daniel Harpa să ofere aleșilor locali un pahar de şampanie, tot cu ocazia sărbătorii zilei de naştere.

C.T. STURZU

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *