Foto. Nesimțire, bătaie de joc și indolență marcă înregistrată Publiserv

pietricica turism

Groapa pe care o vedeți fotografiată într-o zi de duminică , este situată în Piatra Neamț, stațiune turistică de interes național, înainte de una dintre zonele cele mai aglomerate din oraș, chiar înainte de bifurcația spre Piața Centrală, pe centura orașului. Practic, pe acolo merg toate camioanele și mașinile mari, dar și foarte, foarte multe autoturisme, mai ales cei care nu cunosc orașul și aleg centura în drumul lor spre Bicaz, Lacul Roșu sau Durău.

Groapa face ca traficul să fie gâtuit, atunci când șoferii o văd, dar de foarte multe ori, când se merge în coloană, șocul este urmat de vizite la un service auto.

Gropa, la dimensiunile ei de acum, este din iarnă, suntem la jumătatea lunii mai și dovadă mai mare de indolență, incompetență și bătaie de joc nu prea mai există în oraș.

Pentru informarea tuturor, directorul de la Publiserv SA, societatea care administrează drumurile în Piatra Neamț, un mic dictator cu ascendență pompieristică, care confundă Publiserv și orașul cu un domeniu personal cu care a fost înnobilat de partid, și care încasează peste 10.000 mii lei lunar, iar cei 3 (trei) directori pe care îi mai are societatea peste 7.000 de lei! (V.B.)

3 COMENTARII

  1. Nesimtirea si prostia lor sunt cu atat mai crase cu cat s-au apucat de turnat covor asfaltic in zone in care se putea circula fara mari probleme (vezi str. Orhei), in timp ce sa vaicaresc ca au atatea de facut, incat nu reusesc sa le faca fata. Pai si ultima gaina ar sti ca atunci cand ai buget mic, te apuci mai intai de rezolvat ce e mai urgent si mai usor de facut. Adica de astupat gropile, mai ales craterele din zone extrem de circulate. Este culmea prostiei sa te apuci de asfaltat parcari, in timp ce orasul e plin de gropi! Astia-s asa de prosti, incat au nevoie de gropile astea… Asta e “normalitatea in administratie” a lui Chitic: un oras plin de gropi si gargara de mediocri! Vai de capul nostru…!

  2. Primarul unde este?1? El nu vede gropile?!? Sau este prea … Chitic … pentu a putea vedea … peste Publiserv … cu tot cu directorasii aia incompetenti de acolo …

  3. Chitic nu vede gropile din oraș, în schimb este păzit zilnic de un echipaj al Politiei Locale postat în zona 1 Mai. Niște banditi plătiți regește din banii nostri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.