Horoscop 17-23 mai: Scorpioni, plecați în concediu!

”Forţa ta hionică. Interacţiunea ta hionică, cea care este emisă de fiecare entitate inteligentă este produsul unor particule stranii, cu proprietăţi deosebite de cele din universul cunoscut, desfăşurat. În repaus, masa lor este imaginară determinată de un număr complex negativ. Aceste particule virtuale se pot deplasa mai repede decât lumina, deplasând deci bariera cauzalităţii, şi făcând posibile călătoriile în trecut cât şi în viitor” – prof. dr. ing. Horia VERTAN și col (r) drd. ing., cercet. şt. I Lucian ISTODE, Academia Tehnică Militară.

* Berbec

Uranus se află acum în contradicție cu Marte, guvernatorul zodiei Berbec. Se poate spune că sunt câteva zile în care nativii trebuie să fi atenți la declarațiile de dragoste sau la invitațiile de gen. Totuși, până pe 19 mai, aventurile amoroase își pot găsi loc în agenda încărcată a Berbecilor. Poate, dacă ar pleca într-o mini-excursie, ar avea parte și de intimitate și de distracție.

Până pe 20 mai, pot primi vești despre o cheltuială inopinată. Unghiul dur dintre Marte și Uranus are și aspecte pozitive. La polul opus, banii devin excedentari pentru Berbecii prea îndrăzneți. Ei se pot gândi că nu vor reuși să ascundă prea bine sumele de care au făcut rost.

* Taur

Combinația astrală explozivă a perioadei 17-23 mai o reprezintă unghiul format de Marte și Uranus, care poate produce neplăceri emoționale sau fizice Taurilor.

Marte se află în tranzit prin constelația Vărsătorului, zodie asociată astrologic cu sângele, circulația și gleznele Taurilor. Aceștia sunt nevoiți să se protejeze, hrănindu-se bine și dormind suficient. Unii dintre ei ar putea vizita medicul, chiar preventiv.

Izbucnirile emoționale sau argumentele cauzate de Marte în unghi dur cu Uranus sunt foarte probabile a se întâmpla în carieră. Provocările pot veni de la o persoană cu autoritate sau un client.

Marte se află în tranzit prin Casa faimei și a onorurilor Taurilor până pe 18 mai. Îndrăzneții zodiei pot da lovituri de imagine.

* Gemeni

Romantic, Venus tranzitează zodia Gemenilor până prin 19 mai, cu efecte până prin 25 mai. Nativii vor radia carismă și farmec pe toate planurile. Cei care se gândesc doar la partea amoroasă a efectelor venusiene ar trebui să ia în calcul că imaginea lor este foarte bună acum. Și prin imagine se înțelege modul în care Gemenii sunt percepuți de cei din jurul lor.

Este un moment minunat pentru ca nativii să meargă la shopping, mai ales de mobilă.

Gemenii sunt un semn al inteligenței, dar Uranus în Casa subconștientului nativilor îi îndeamnă să se bazeze pe instinctul lor. Vor fi mai multe situații în care nativii vor fi nevoiți să ia decizii având prea puține informații. Chiar dacă asta e un risc imens pentru Gemeni, aceștia ar trebui să fie mai dezinvolți în aceste situații.

* Rac

Uranus tranzitează Casa Realizărilor sociale si profesionale a Racilor în această perioadă. Asta înseamnă că nativii pot obține succesul în condiții neobișnuite sau în domenii noi, interesante, chiar de graniță.

Unii dintre ei ar putea învăța să mânuiască echipamente noi, despre un software nou sau alte elemente din lumea digitală.

Marte va intra în Vărsător, ceea ce îi ajută pe Raci să concureze în mod eficient. Dacă lucrează la vreun proiect, nu trebuie să-l lanseze în perioada 26 iunie – 27 august, când Marte intră în mișcare retrogradă.

Marte în Vărsător și Uranus în Taur se vor ciocni teribil. Racii vor avea spețe legate de probleme neașteptate, fiecare parte fiind foarte atașată de opiniile ei. Marte va fi în Casa banilor altor persoane.

* Leu

Uranus trece punctul din mijlocul cerului al diagramei solare a Leilor. O planetă mare, care trece prin mijlocul Cerului, este întotdeauna o dovadă a unei schimbări importante datorate profesiei celor care trăiesc acest eveniment astrologic.

Dacă faima este importantă pentru acei Lei, aceștia pot deveni foarte renumiți în următorii șapte ani.

Uranus este individualist, idiosincratic, independent, perturbator și surprinzător, iar principala sa metodă de a trimite mesaje este de a lovi ca fulgerul, fără avertisment. Uranus conduce toate lucrurile inovatoare și recent inventate, precum tehnologia înaltă, dar și științele. De asemenea, guvernează toate lucrurile care nu sunt pe deplin înțelese, cum ar fi găurile negre și, da, și astrologia.

* Fecioară

Perioada care urmează îi ajută pe nativi să înțeleagă că Universul este întotdeauna de partea lor. Li se recomandă să nu creeze tensiuni fără a avea un plan de a se întări.

Dacă Fecioarele au ajuns la un consultant financiar, un broker de succes sau un bancher și au primit sfaturi, atunci tocmai pe acelea să evite să le pună în practică.

Fecioarele care au printre prieteni și pe cineva din zodia Peștilor ar trebui să ofere mai departe din sfaturile primite, nu pentru a le face rău, ci pentru a beneficia de ele.

Uranus tranzitează zodia Taurului și Casa intelectului Fecioarelor. Multe din viața nativilor s-ar schimba dacă ar renunța la ei, la imaginea lor despre sine – care le ocupă tot timpul – și ar pleca într-o excursie unde ar avea chef.

* Balanță

Uranus poate exercita influențe foarte diferite. Balanțele ar putea da peste un viitor partener de afaceri sau intim, care este foarte neobișnuit, foarte creativ, o persoană care se gândește la sine, care nu ascultă de la ceilalți. Poziția lui Uranus într-o diagramă va indica întotdeauna unde apare confruntarea cu surpriza.

Marte, în tranzit prin Vărsător, aduce lucruri bune pentru nativi. Vărsătorul guvernează Casa iubirii, a dragostei, a distracției, a eforturilor creative.

Un alt mod în care Marte poate afecta Balanțele este cel în care un proiect creativ poate necesita mai multă atenție și mai mulți bani pentru a fi îmbunătățit.

Marte este planeta care îi ajută pe nativi să concureze atât de eficient, încât să-și înlăture competitorii cu ușurință.

* Scorpion

Perioada în care nu trebuie semnate acte nu s-a terminat. Marte formează un unghi drept cu Uranus, avertizând că vor apărea obstacole și schimbări bruște de direcție.

Marte poate crea un răspuns furios la persoana cu care comunică nativii, așa că se recomandă Scorpionilor să fie detașați și să părăsească imediat zonele unde simt că pot apărea conflicte.

Marte tranzitează Casa de acasă a Scorpionilor până în noiembrie 2018 și va fi în Vărsător vreme de șase luni, ceea ce îi transformă pe Scorpioni în obsedați de propria familie. Posibil să dorească să se mute sau să renoveze, dar acestea nu se recomandă când Marte este retrograd, respectiv perioada 26 iunie-27 august. În această perioadă, ar putea merge, eventual, în concediu.

Perioada 17-20 mai poate aduce izbucniri violente din partea nativilor.

* Săgetător

Marte, în tranzit prin Vărsător, va domoli cheltuielile Săgetătorilor. Ei se pot pregăti de pe acum pentru mișcarea retrogradă a lui Marte, din 26 iunie până la 27 august. Marte este planeta energiei și, când se mișcă retrograd, provoacă aproape totul. Lunile următoare, în special din iulie până în august, vor fi lente și va fi mai greu pentru Săgetători să miște lucrurile. Acum au, deci, suficient timp și spațiu pentru a pune lucrurile pe făgașul dorit.

Casa contractelor Săgetătorilor este vizitată de Marte în această perioadă. Iar Uranus se află în cea de-a șasea Casă, a misiunii și a afacerilor noi.

Pluton va rămâne în Capricorn, iar asta oferă motive de optimism pentru Săgetători.

* Capricorn

Marte în Vărsător poate aduce unele întârzieri nativilor, începând cu sfârșitul lunii iunie. Acesta este un avertisment, pentru că Marte este coordonatorul Casei locuinței, iar tot ce ține de imobiliare se mișcă greu. Cu Marte retrograd din iunie, evenimentele din acest sector vor avea întârzieri, vor suferi din cauza modificării unor legi, muncitorii vor lucra cu greu. Până la sfârșitul lui iunie, Capricornii care au spețe legate de imobiliare ar putea să le rezolve sau măcar să le pună bine, la păstrare, până prin septembrie 2018.

Nativii vor avea unele probleme și cu veniturile. Luna Nouă încă produce efecte bune pentru ei.

* Vărsător

Marte, aflat la începutul tranzitului său prin Vărsător, este evenimentul acestei perioade pentru nativi. De acum, cei născuți sub acest semn vor fi în lumina reflectoarelor, cel puțin pentru 6 luni, până în noiembrie. Marte va scoate la suprafață farmecul natural al Vărsătorilor, care nu vor avea probleme să fie observați, aspect util în toate fazele vieții, personale și profesionale. Magnetismul nativilor va fi ridicat. Optimismul, încrederea și managementul Vărsătorilor se vor împlini cu și în forță. Puțini vor fi cei care vor îndrăzni să spună ”nu” în fața lor.

Uranus în Taur va ocupa Casa casei nativilor și cam tot ce hotărăsc ei despre casa lor se va împlini.

Vărsătorii își pot schimba opinia cu privire la un plan de viață făcut cu mai mult timp în urmă, care se referă la locuința lor sau la cele posibil a fi moștenite.

* Pești

Uranus guvernează curentul electric alternativ, deci este neuniform, ceea ce adaugă încă ceva la natura sa imprevizibilă. Creativitatea se naște din entropie, deci acesta este un element bun al Uranusului. Este considerată o planetă care îndepărtează vechiul pentru a face loc noului.

Când Uranus lovește, el lovește ca fulgerul și scutură tot ce nu mai are relevanță viitoare pentru Pești. Această planetă ajută la reconstruirea a ceea ce s-a pierdut și era optim pentru viitorul Peștilor.

Marte în Vărsător va stimula intuiția și chiar visele Peștilor. Vor deveni destul de vii și creativi, dacă vor dori.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *