Horoscop 3-9 mai: Dragoste, bani și muncă până la epuizare

Producători din România fabrică şi comercializează deja echipamente denumite generic ”spiriduş” (acronim derivat din ELF – Extreme Low Frequency) sau ”stimulatori cerebrali”. Trebuie reţinut că asemenea aparate sunt dispozitive tehnice, care doar simulează, într-o măsură mai mare sau mai mică, spectrul câmpului morfogenetic uman biologic, viu, dar care nu pot substitui pe durată lungă şi satisfăcător fenomenele vitale naturale. Ele sunt şi rămân proteze ale câmpului morfogenetic uman, cu aceeaşi însemnătate ca şi protezele bionice.

Orice abuz sau folosinţă prelungită nesăbuită slăbeşte prin substituire programele de regenerare ale pacienţilor, în loc să le ajute şi astfel pot produce dependenţă. Când se încearcă apoi decuplarea forţată de asemenea dispozitive, se manifestă fenomene de sevraj ale pacienţilor.

* Berbec

Venus trimite o serie de mesaje nativilor, despre dragoste și bani. Berbecii vor fi nerăbdători să-și manifeste dragostea și afecțiunea pentru cineva special din viața lor.

Abilitățile lor sociale sunt deosebite în această perioadă. Ei își pot programa întâlniri, unde își vor face noi prieteni și vor reuși să aducă vechi legături la nivelul de încredere din trecut.

Cel mai bun moment al lunii, în general, dar în special pentru viața amoroasă, este perioada 2-7 mai. Berbecii pot cere acum ce doresc, deoarece au șase mari să se împlinească.

Mercur le oferă vigilență mentală, reflexe rapide și o comunicare sporită în cadrul interacțiunilor personale.

Dezvoltarea aspectelor legate de comunicare se poate face prin chat, citire și scriere, mai ales prin intermediul internetului.

* Taur

Neptun, într-un unghi benefic cu Soarele în perioada 4-8 mai, intensifică sensibilitatea și abilitatea Taurilor de a citi oameni și situații. Orice abilități intuitive sau psihice ar avea nativii sunt acum îmbunătățite sub această influență spirituală. O mai mare empatie și receptivitate din partea Taurilor semnifică faptul că relațiile lor beneficiază de înțelegere reciprocă, una care poate fi și non-verbală. De exemplu, după o întâlnire, hainele se pot topi de pe Tauri fără ca aceștia să realizeze foarte bine ce se petrece.

În aceste zile, sunt deschise căile spirituale ale nativilor, astfel că meditațiile și munca ocultă devin eficiente.

Soarele, în opoziție cu Jupiter în 7-10 mai, creează oportunități pentru succes și fericire.

* Gemeni

În perioada 2-11 mai, Venus îi ajută și îi susține pe Gemeni să devină mai iubitori și mai afectuoși decât de obicei. Acesta este un moment de pace, armonie, dragoste și distracție. Acum se petrece o creștere a farmecului și a frumuseții personale a nativilor, ceea ce contribuie la popularitatea lor.

Cel mai bun moment al lunii mai, în general, dar în special în ceea ce privește viața amoroasă, este în perioada 2-5 mai.

Neptun poate aduce confuzie Gemenilor, îi poate face pe aceștia să simtă că și-au pierdut calea. Decepția și trădarea devin posibile dacă Gemenii se implică în relații care par prea frumoase pentru a fi adevărate.

* Rac

Neptun îi ajută pe nativi să devină mai intuitivi în perioada 4-8 mai. Soarele, care formează un unghi benefic cu Neptun în aceeași perioadă, sporește sensibilitatea Racilor, dar și abilitățile lor de a ”citi” oamenii și anumite situații care par de nepătruns pentru alții.

Racii devin mai empatici în aceste zile și mai receptivi, mai ales în cadrul relațiilor lor.

Din 7 mai, Mercur crește volumul de muncă al Racilor, cu mai multe comisioane şi hârtii de completat. Ritmul agitat şi excesul de informaţii pot duce pe unii dintre nativi la tensiune nervoasă. Ei trebuie să ceară acum ajutor în luarea deciziilor importante, în afaceri sau la semnarea contractelor.

* Leu

Mercur susține comunicarea nativilor, începând cu 7 mai. Ei se pot exprima acum foarte bine, clar, fără probleme de comunicare. Este momentul ideal pentru Lei să negocieze o înțelegere mai bună în orice domeniu al vieţii, în afaceri sau la locul de muncă ori în relaţiile personale. Nativii ar putea acţiona ca mediatori, mai ales în cadrul relațiilor de prietenie sau de familie. Este indicat să meargă la interviuri de angajare, să semneze contracte, să facă planuri și să dea examene.

Venus aduce nativilor șanse de a avea parte de dragoste şi de bani, până prin 11 mai. În situațiile sociale, se recomandă Leilor să depună eforturi pentru a fi autentici și să-și împărtășească sentimentele calde, afectuoase.

* Fecioară

Până pe 11 mai, Soarele oferă nativilor energii pentru a se bucura de viață și pentru a se relaxa. Este adevărat că Soarele oferă aceste lucruri mereu, dar anumite activități solare, astrale și umane pot perturba energiile benefice.

Relațiile Fecioarelor devin acum mai plăcute, datorită sentimentelor interioare de calm și echilibru. Planurile lor ar trebui să funcționeze bine, iar obiectivele ar putea fi atinse fără prea multă agitație.

Atitudinea pozitivă le aduce acum nativilor respect și favoruri de la oameni care se află în poziții puternice și au mare influență.

Între 2-11 mai, Venus oferă un impuls suplimentar, necesar Fecioarelor pentru a-și îmbogăți viața amoroasă. Simțirea unei tensiuni în relația lor va forța nativii să-și părăsească zona de confort. Este bine să devii aventurier din când în când.

* Balanță

Până pe 7 mai, Mercur are o influență negativă asupra Balanțelor, care sunt stresate, obosite, negativiste. Mercur susține gândirea gândire negativă,  irațională, judecata proastă și stresul mental. Se recomandă evitarea  declarațiilor deranjante, discuțiile despre fapte petrecute deja sau reacția la provocări. Se recomandă nativilor să asculte mai mult decât să vorbească.

Venus îi ajută să se bucure de viață, să fie în centrul prietenilor lor și al familiei, până pe 11 mai. Este o perioadă excelentă pentru intimitate cu partenerul sau pentru începerea unei noi relații de dragoste.

De asemenea, perioada este potrivită pentru cumpărarea produselor de modă și de înfrumusețare.

* Scorpion

Până pe 11 mai, Soarele mărește probabilitatea provocărilor la ego-ul Scorpionilor. Acestea vin din partea șefilor lor și din partea bărbaților, în general. Cea mai bună opțiune este ca nativii să se retragă din conflictele de ego și să caute de ce apar aceste reacții ostile. Scorpionii să se gândească la ce doresc să facă și dacă, într-adevăr, este cea mai bună opțiune pentru ei.

Neptunul se află într-un unghi pozitiv cu Soarele, intensificând sensibilitatea nativilor și abilitatea lor de ”citi” oameni și situații.

Prezența lui Jupiter mai diminuează din efectele neplăcute ale Soarelui. Se recomandă o perioadă de detoxifiere.

Între 7-10 mai, Soarele se opune lui Jupiter. Apar oportunități de succes și de viață fericită. Totul pare să se rezolve dintr-un foc, fără prea mult efort. Dacă nativii își permit să ”li se suie la cap”, norocul vor risca pierderea acestuia și scăderea stimei de sine.

* Săgetător

Până la 7 mai, Mercur va permite nativilor să se exprime clar și fără probleme. Este momentul ideal pentru a negocia, în afaceri sau în viața privată.

Venus colorează viața socială și amoroasă a Săgetătorilor până pe 11 mai. Ei vor dori mai mult să ofere și să primească plăcere decât să meargă la serviciu. Pentru unii dintre nativi, asta ar putea deveni o problemă, în sensul că vor chiuli ”motivați” de o aventură amoroasă.

Venus, într-un unghi dificil cu Neptun între 6-9 mai, poate induce nativilor sentimente de nesiguranță despre sine și despre felul în care arată. Este necesar ca Săgetătorii să facă o analiză despre impresiile lor distorsionate și obiective ale altora despre ei, dar și despre propria lor părere.

O imagine de sine slabă ar putea duce la dificultăți de relaționare.

* Capricorn

Între 4-8 mai, Neptun, aflat într-un unghi benefic cu Soarele, va intensifica extrasensibilitatea Capricornilor de a citi oamenii. Abilitățile intuitive, dar și cele parapsihice sunt acum potențate de Soare.

Nativii vor reuși să consolideze mai multe dintre relațiile pe care le au cu ceilalți, datorită empatiei pe care o vor manifesta. Cei care se ocupă de lucruri oculte au acum șansa de a fi deosebit de eficienți în munca pe care o depun.

Tranzitul lui Mercur oferă eficiență nativilor care fac meditații, până pe data de 7 mai. De asemenea, Mercur va crește volumul de muncă pentru Capricorni. Dacă, de obicei, nativii rezistă la asemenea eforturi, acum se pot confrunta cu scăderea capacității intelectuale din cauza epuizării.

* Vărsător

Până pe 7 mai, tranzitul lui Mercur influențează pozitiv gândirea creativă și activitatea mentală, energizând toate comunicările și activitatea socială a Vărsătorilor. Ei vor fi foarte ocupați în această perioadă și ar trebui să urmărească să fie și productivi. Acum, pot acum să cumpere, să vândă, să trimită CV-ul pentru un nou loc de muncă.

Venus luminează frumos viața Vărsătorilor până pe 11 mai. Se vor simți încrezători în forțele proprii, se vor putea bucura de viață împreună cu prietenii și familia.

Soarele, în opoziție cu Jupiter între 7-10 mai, aduce oportunități de succes pentru Vărsători. Până pe 22 mai, Uranus îi ajută pe nativi să se exprime în acord cu cine sunt ei în realitate.

Călătoriile cu avionul sau navigarea pe internet îi ajută pe unii dintre nativi să experimenteze mai mult din ce reprezintă această lume.

* Pești

Până pe 11 mai, Soarele îi umple cu energie, creativitate, entuziasm pe nativi. Ei vor fi foarte motivați să-și atingă obiectivele și să se bucure de momente bune cu prietenii și familia. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă a Peștilor îi vor ajuta să facă o bună impresie asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească. Antreprenorii zodiei, dar nu doar ei, au acum ocazia de a-și utiliza inițiativele pentru a face progrese reale.

Între 2-11 mai, viața amoroasă a Peștilor este plină de iubire, datorită unui Venus fierbinte.

Între 6-9 mai, rezultanta influențelor lui Venus și Neptun poate duce la sentimente de nesiguranță. Unii dintre nativi se pot simți priviți cu desconsiderare sau într-un mod ciudat. Peștii nu trebuie să cadă în această capcană a subestimării forțelor proprii.

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.