Horoscop 31 mai – 6 iunie: Evitați dramele, trădarea și scandalul!

Emisfera dreaptă nu este limitată la logică şi lucrează pe bază de imagini mentale. În această emisferă se păstrează experiențele imaginaţiei şi vizualizării. Ea ne asigură capacitatea de vizualizare, imaginaţia creativă, fantezia, intuiţia, instinctele nelogice, sinteza, telepatia, simţurile artistice, afectivitatea, emotivitatea şi cele cinci simţuri spirituale.

* Berbec

Marte induce acestora stări de încredere în forțele proprii și le va stimula puterea. Berbecii se vor simțiți motivați să-și atingă obiectivele și să devină direcți pentru a obținere ce doresc. Dacă apar stări de moleșeală, de pierdere a concentrării, înseamnă doar o ”virusare” a sistemului nativilor.

Creșterea activității sexuale și atractivității reprezintă un alt indicator al lucrurilor care merg bine în viața nativilor.

Până pe 1 iunie, Soarele îi va umple cu energie pozitivă pe Berbeci și le va potența creativitatea.

Încrederea în sine și atitudinea pozitivă sunt elemente ce îi ajută pe nativi să lase o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească.

* Taur

Din 12 mai până pe 7 noiembrie, Uranus îi va stimula pe Tauri să se exprime în moduri noi, originale.

Luna Plină din 29 mai produce efecte puternice, de durată, asupra lor și creează un mediu competitiv până la următoarea Lună Nouă, din iunie. Nativii trebuie să se aștepte la o concurență puternică dacă vor participa la vreun concurs.

Învingătorii vor avea multe de câștigat, dar perdanții vor plăti un preț ridicat. Se recomandă încredere în forțele proprii, realism în ce privește șansele de succes pentru nativii care s-au decis să participe la o activitate cu caracter competitiv.

Iunie îl aduce pe Mercur deasupra zodiei Taurului, producând efecte pozitive asupra gândirii creative și activității mentale ale nativilor.

* Gemeni

Până prin 2 iunie, Soarele va topi toate ”măștile” însușite de Gemeni de-a lungul vieții lor, oferindu-le posibilitatea de a se exprima mai ușor. Ei își vor putea manifesta identitatea, sinele original, sub razele benefice ale Soarelui. Este un exercițiu deosebit, care va ajuta Gemenii să aibă parte de ”un nou început”. Energia și inițiativa lor sunt utilizate cel mai bine prin exprimarea a ceea ce doresc și definirea obiectivelor lor.

Până pe 4 iunie, Mercur induce Gemenilor vigilență mentală, reflexe rapide și o comunicare sporită cu cei din jurul lor. Este o perioadă favorabilă pentru întâlniri, pentru vizitarea prietenilor și depunerea cererilor de muncă.

* Rac

Libertățile, permisiunile de care beneficiază Racii se înmulțesc datorită lui Uranus. Această planetă îi va ajuta să se exprime mai clar, mai în acord cu cine sunt ei cu adevărat.

Modurile lor de a comunica sunt influențate de Mercur, care pune accent pe comunicare pe internet, pe chat-uri, pe forumuri. Aici, cei mai mulți dintre nativi pot afla acum informații despre o posibilă relație, iar, dacă lucrează în publicitate, pot da lovitura cu un proiect de promovare a unui produs.

Saturn va trimite raze care induc stări de pesimism, direcționate către provocările pe care le întâmpină Racii. Sunt teste pe care Universul le ridică în calea celor care doresc succesul.

* Leu

Marte pune umărul la amplificarea frustrărilor nativilor, iar Marte o va ține tot așa până pe la jumătatea lui august. De aceea, Leii trebuie să-și aleagă cu atenție bătăliile, iar o retragere tactică ar putea fi mai bună pe termen lung. Se recomandă Leilor să facă tot posibilul pentru a păstra o stare de pace, atât în relațiile cu părinții, iubitul sau iubita, cât și la serviciu.

Până pe 2 iunie, Soarele va aduce Leilor energie creatoare. Ei devin entuziaști și jucăuși. Se recomandă activități împreună cu familia. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă vor reduce riscul tensiunilor în relația lor, mai ales că Marte este războinic și aduce nativilor argumente… marțiale.

* Fecioară

Uranus se află în poziție optimă pentru a determina o intuiție crescută care conduce la autodescoperiri și revelații. Cei mai mulți dintre nativi vor încerca ceva nou și interesant, în afara rutinei.

Până prin 3 iunie, Venus și Jupiter aduc veselie, optimism și o mulțime de situații în care dragostea va sensibiliza Fecioarele. Este un moment excelent pentru întâlniri, dar și pentru repararea oricărei relații stresante. Socializarea de toate tipurile este favorizată, iar nativii se bucură de o popularitate sporită.

Este momentul perfect pentru a începe o vacanță. Fecioarele au acum un simț deosebit pentru modă, valoare, importanță. Investițiile făcute acum de nativi au cele mai mari șanse să le mărească averea.

* Balanță

Relaxarea și bucuria vieții sunt două atribute ale Balanțelor în această perioadă. Relațiile de iubire pe care le trăiesc acum sunt, poate, cele mai plăcute din viața lor, datorită sentimentului interior de calm și echilibru pe care îl trăiesc nativii.

Atitudinea lor pozitivă le poate aduce respect și favoruri de la oameni aflați în poziții de putere și de influență.

Tranzitul Lunii și Marte oferă Balanțelor un avantaj competitiv. Chiar dacă există o opoziție puternică pentru nativii care doresc să fie competitivi, ei au toate motivele să fie încrezători în succesul lor.

Venus poate determina un comportament egoist. Se recomandă evitarea dramelor.

* Scorpion

Uranus creează, până prin 7 noiembrie 2018, schimbări rapide sau neașteptate în viața nativilor. Natura imprevizibilă a acestor schimbări înseamnă că e posibil ca Scorpionii să reacționeze rapid la circumstanțele în schimbare.

Jupiter este un factor de echilibru și de șansă pentru nativi, până pe 22 septembrie. Faptul că se află în mișcare retrogradă până pe 10 iulie semnalează momentul potrivit pentru ca Scorpionii să înceapă o detoxifiere fizică, psihică sau totală. Este timpul ca ei să-și purifice corpul și sufletul.

Romantismul este, de asemenea, posibil, pe măsură ce alții îi găsesc misterioși de atrăgători pe Scorpioni.

Până pe 6 iunie, Venus creează condiții pentru ca nativii să se bucure de viață și să se afle în jurul prietenilor și al familiei. Este un moment excelent pentru intimitate cu partenerul sau pentru începerea unei noi relații de dragoste.

* Săgetător

Marte aduce energiile care măresc puterea, curajul și încrederea în sine. Săgetătorii ar trebui să se simtă motivați să-și atingă obiectivele în mod direct, fără ocolișuri.

Nevoile lor sexuale se află acum în creștere. Săgetătorii trebuie să-și pregătească terenul, pentru ca și partenerii lor să fie de acord cu un maraton al dragostei. Creșterea sexului și atractivitatea sunt bune pentru viața lor de dragoste.

Din 31 mai până pe 2 iunie, Soarele va aduce provocări pe nivelul ego-ului Săgetătorilor. Ei vor fi șicanați de șefi, de genul masculin, în general, dar Marte, care este foarte sexy deasupra Săgetătorilor, va reduce în mare măsură orice risc de argumentare sau conflict.

* Capricorn

Stările de incertitudine pe care le pot trăi în această perioadă nativii se datorează Soarelui, aflat într-un unghi dificil față de zodia Capricornului. Se recomandă ca aceștia să se retragă din conflictele care au la origine manifestări de orgoliu.

Mercur favorizează creșterea comunicării și a activității mentale, dar acest fapt are ca efect secundar depășirea argumentelor aduse de oponenții nativilor. Nu este un moment optim pentru negocieri, pentru încheierea sau semnarea contractelor de afaceri.

Între 4 și 7 iunie, Soarele și Mercur formează o cuadratură, iar Neptun ”supervizează” această întâlnire astrală. Există posibilitatea ca gândirea Capricornilor să fie distorsionată. Trebuie să evitate trădarea și scandalul.

* Vărsător

Până pe 4 iunie, Mercurul permite nativilor să se exprime clar și fără probleme. Este momentul ideal pentru a negocia o afacere mai bună în orice domeniu de viață, în afaceri, la locul de muncă sau în relații personale. Vărsătorii ar putea acționa ca mediatori, mai ales dacă, în ultima vreme, au existat dificultăți între prieteni sau familie.

Mercurul iese de sub influența lui Marte, asigurând un moment ideal pentru Vărsătorii care doresc să continue studiile sau pentru cei care doresc să avanseze în carieră doar pe baza documentelor depuse la dosarul personal.

Vărsătorii care creionează planuri ce implică și riscuri vor avea rezultate pozitive în demersurile lor.

* Pești

Soarele creează acele situații în care Peștii sunt provocați, testați, de persoane care atentează la orgoliul lor. Asta se petrece mai ales datorită proiectelor în care sunt implicați acum nativii.

Mercur va crește volumul de muncă, aducând mai multe comisioane de rezolvat și mai multe documente de completat pentru Pești. Ritmul agitat și supraîncărcarea cu informații pot cauza tensiuni nervoase.

Li se recomandă să fie mai sensibili și mai răbdători, pentru a evita aflarea argumentelor cu care, probabil, nu vor câștiga nimic.

O rază de la Jupiter va induce sentimente bune și va spori bunăstarea generală a Peștilor. Iar Jupiter va fi pe orbita benefică nativilor până prin 22 septembrie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *