Redeschiderea Ștrandului romașcan

În prezența câtorva consilieri locali și a deputatului Leoreanu, primarul Romanului, domnul Lucian Micu, a redeschis vineri, 25 mai, ștrandul din Complexul  de Agrement  ”Moldova”.
„Deschidem oficial sezonul 2018; ca elemente de noutate, pe lângă reparațiile pe care le-am făcut,  am înlocuit materialul impermeabil la cele 450 de umbrele de plajă din  ștrand, a spus  Lucian Micu. Am comandat încă 200 de șezlonguri de plajă și 50 de umbrele și, probabil în iulie, în vârful de sezon, vom mai comanda și încă 200 de șezlonguri, ca să avem un stoc de 1.000 de șezlonguri. Tot ca noutate, vom despărți bazinul mare în 3 bazine,  pentru a oferi și celor care doresc să înoate un spațiu dedicat.”

Mai sunt noutăți și în zona de picnic. S-a reușit montarea unor plase foarte fine în partea de nord a foișoarelor, pentru a diminua curentul de aer de  care se plâng romașcanii care vin la grătar. Apoi se va achiziționa un sistem audio cu câte o boxă la fiecare foișor prin care se va difuza aceeași muzică, la același nivel al volumului, în toate foișoarele, pentru a nu mai exista cazuri ca unii să-și deranjeze vecinii din foișorul alăturat cu prea mulți decibeli ori cu o muzică  enervantă. Sigur, fiecare va putea să asculte și muzica preferată, pe un device propriu, dar numai la un nivel scăzut al volumului.

(D. A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.