BACALAUREAT 2018: 3.621 candidați înscriși la matematică

A treia probă scrisă a bacalaureatului a început astăzi, 27 iunie. După limba și literatura română de luni și limba maternă marți, astăzi liceenii susțin proba la matematică, dacă au terminat profil real, și la istorie, dacă au terminat profil uman.

În Neamț, examenul a început fără probleme, după cum susțin oficialii Inspectoratului Școlar. ”Sunt 3.621 de liceeni înscriși la această probă, la matematică, și 953 la istorie. Examenul a început în județ, nu a fost nici o problemă semnalată până la ora 9”, a declarat Elena Laiu, președintele comisiei județene de Bacalaureat.

Candidații au întrat în săli până la ora 8.30, pe baza actului de identitate. Sunt aceleași reguli de desfășurare a probei care durează 3 ore: elevii nu au voie să aibă asupra lor decât instrumentele de scris cu cerneală sau pastă albastră și instrumentele de desen. Toate celelalte obiecte personale – telefoane mobile, căști, notițe, manuale și alte asemenea – trebuie predate înainte de a intra în săli, altfel candidații riscă eliminarea din examen și interdicția de a mai participa la două sesiuni consecutive. Proba este supravegheată video și audio. (C.I.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.