Blestem sau ghinion? Vicele Diaconu de la județ și-a rupt piciorul

Postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț pare să fie unul cu ghinion, dacă nu blestemat. În mandatul trecut, vicepreședinții s-au schimbat precum șosetele – scuzați, dar n-am găsit altă rimă.

În acest mandat, vicele Laurențiu Dulamă s-a trezit mai întâi expulzat sub acoperiș, la etajul 4, fără atribuții și fără mașină, pentru ca, ulterior, să i se arate ieșirea din dos, cu totul, din CJ Neamț.

Locul său a fost luat de Adrian Diaconu, primar la Cordun până în 2016. La puțin timp după ce a fost uns pe funcție, ghinionul l-a lovit pe noul demnitar al județului, care și-a rupt piciorul.

Cei de la ITM ne-au informat că, de la Consiliul Județean Neamț, nu există niciun fel de informare pe acest subiect, deci nu ar fi vorba despre un accident de muncă.

Evident, imediat după ce s-a auzit despre ghinionul lui Diaconu, au început bârfele și glumele. La prima rubrică, reținem că accidentul noului vicepreședinte ar putea avea legătură cu niște vizite făcute pe care fostul titular al funcției le-a făcut pe la diverse biserici. La rubrica glume, cea mai reușită ar fi că lui Diaconu i-ar fi căzut pe picior toate dosarele în care s-a judecat în timp cu fostul contabil șef al comunei Cordun, doamna Aritimisia Ciuchină. Dosare în care s-a ajuns până la argumente contondente. (V.B.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.