Concurs accesibil pentru postul de director financiar al Spitalului Județean

pietricica turism

Funcția de director financiar-contabil al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Neamț este scoasă la concurs pentru data de 11 iulie 2018. Dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al spitalului spune că deocamdată nu s-a înscris nimeni, anunțul fiind publicat în data de 15 iunie pe site-ul ANFP.

Maricica Drăgan, actualul director financiar-contabil al spitalului declară că va participala concurs: “Cred că mă voi înscrie la acest concurs, condițiile sunt cele din ordinul 954/2017 și le îndeplinesc. Am obținut și atestatul SEC din anul 2016, dar aceasta nu mai este o condiție obligatorie pentru spitalele din subordinea consiliilor județene, așa că va fi o corecție și va fi scoasă din condițiile din anunț”. Maricica Drăgan ocupă această funcție, prin decizia Consiliului de Administrație al spitalului, din luna noiembrie 2012, ea fiind la acel moment de trei ani șefa serviciului financiar-contabil.

Condițiile specifice stabilite pentru acest concurs sunt accesibile economiștilor licențiați, cu minim 2 ani vechime în specialitate – minimul cerut de legislație, și care dețin certificatul de atestare a cunoștințelor în domeniul Sistemului European de Conturi (SEC) și a reglementărilor europene în domeniu. Așa a fost întocmit anunțul de către spital. După data de 11 iulie, când este programat testul scris, vor fi anunțate data și ora ce se vor stabili pentru susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție. Dacă nu vor fi măcar doi candidați la acest concurs, cel înscris va fi încadrat pe post în urma unui examen, concursul nemaiavând loc. Deocamdată, nici SJU Neamț nu a publicat pe site bibliografia pentru concurs și temele-cadru pentru proiectul de specialitate. Dosarele se depun până la data de 29 iunie, inclusiv proiectul de specialitate. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.