Concursul pentru Spitalul Județean: Ambii candidați admiși

Economistul Alex Filimon și medicul chirurg Codruț Munteanu au trecut de proba eliminatorie. Comisia de concurs a verificat documentele depuse și a stabilit că ambii răspund tuturor cerințelor impuse pentru a intra în concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Concurenții, despre care puteți citi aici, se vor ”duela” pe 2 iulie, când își vor prezenta proiectele de management în fața membrilor comisiei. Pentru proiecte, candidații au putut alege una din cele cinci teme mari stabilite: planificarea și organizarea serviciilor de sănătate în spital, siguranța și satisfacția pacientului, managementul calității serviciilor medicale, managementul resurselor umane, performanța clinică și financiară a activităților spitalului. Aceste capitole sunt strâns legate între ele, dar rămâne de văzut pe ce a pus accent fiecare din concurenți și ce atu-uri are. Fiecare are la dispoziție 20 de minute pentru prezentarea proiectului în fața comisiei. Urmează întrebările din partea membrilor comisiei, candidații pot fi interpelați și de oricine altcineva care a trimis în scris întrebările pe mail-ul spitalului, cu maximum o zi înainte de probă. Proiectele celor doi concurenți vor fi afișate pe site-ul SJU Piatra Neamț. Întrebările adresate au scopul de evaluare a abilităților manageriale ale candidaților. Proba este publică și va fi filmată.

Fiecare membru din comisia de concurs acordă o notă pe proiect și o notă pentru abilitățile manageriale fiecărui candidat, conform grilelor din regulament. Media finală a unui candidat este media aritmetică a notelor acordate de comisie. Președintele comisiei de concurs este Octavian Andrei Bărbuleț Tărăntuș, cel care conduce Consiliul de Administrație al spitalului, membrii sunt Veronica Vasiliu – șefa Direcției management a Consiliului Județean Neamț și Cristina Mititelu – șefa Direcției juridică a CJ Neamț, iar secretar este dr. Mirela Grădinaru – din cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț și membră a CA al spitalului. (C.I.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.