FOTO Inundaţii în zona Târgu-Neamţ

Ploaia, care a căzut în această seară, a creat destule probleme în Târgu-Neamţ şi pe unele străzi din comuna Vânători-Neamţ. Dacă la oraş şoferii au avut de furcă cu puhoaiele de pe principalele artere ale urbei, la Vânători-Neamţ unele gospodării au fost inundate. O gospodărie de pe strada Andreescu a fost pur şi simplu acoperită de şuvoaiele de apă. Norocul femeii a fost că a primit ajutor de la un poliţist local din comună, Gheorghiţă Coşofreţ (acesta aflându-se în aceste zile în concediu), care a săpat la baza gardului gospodăriei, pentru a face loc apei din curte să iasă.

Şi alte gospodării din comună au fost inundate, una dintre ele fiind şi a unui consilier local PNL de pe strada Prof. C. Papuc. Dacă la Vânători-Neamţ apa a făcut ravagii prin unele gospodării, la Târgu-Neamţ aceasta a dat de furcă şoferilor, care au circulat prin centrul oraşului, la sensul giratoriu de la Intim, dar şi în zona Barieră. (C.T. STURZU)

pietricica turism

1 COMENTARIU

  1. Noroc cu primaria, ca a facut canalizarea buna la sensul giratoriu.TOATE DRUMURILE SUNT GAURITE DE ATATEA CANALIZARI,dar cand ploua nu e bună nici una.RUSINE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.