Horoscop 14-20 iunie; Atenție la ce documente semnați!

Culoarea, forma şi mărimea Aurei indică transformări spirituale şi emoţionale. Astfel, fotografia Aurei oferă terapeuţilor şi bioenergeticienilor o unealtă cu ajutorul căreia vor recunoaşte rapid simptomele şi, pas cu pas, vor monitoriza progresele subiectului pe parcursul terapiei. Culorile şi stările corespondente energetice sunt: roşu – veselie, portocaliu/oranj – fericire şi creativitate, galben – disciplină, albastru – sensibilitate şi solitaritate, verde – comunicare și echilibrare, violet – relaxare, alb – spiritualitate” – Dan-Maximilian Sabău, Victor Jalo, cercet. șt. la Centrul de Tehnologii Bioinformaționale, Compania NEOTEK.

* Berbec

Luna Nouă, în Gemeni din 13 iunie, va pune în lumină fratele sau sora Berbecilor. Aceștia pot juca un rol special în viața nativilor, oferindu-le sfaturi prețioase. Luna Nouă aduce o explozie de energie asupra Berbecilor. Numai bine, deoarece, în această perioadă, nativii vor avea de făcut față unei avalanșe de telefoane, întâlniri, ședințe. Toate se vor finaliza cu succes pentru ei.

Saturn și Uranus comunică eficient în această perioadă, ceea ce aduce avantaje Berbecilor, la locul de muncă și în domeniul financiar.

Faptul că Luna Nouă tranzitează Casa comunicării și a gândirii favorizează Berbecii care activează în domeniul scrisului, al presei, al comunicării verbale.

* Taur

Marte tranzitează Casa onorurilor și a realizărilor nativilor. Lucrurile încep să se miște în această direcție pentru Tauri. Concentrarea lor poate părea defectuoasă, dar acest fapt se datorează oboselii care le dă târcoale.

Luna Nouă din 13 iunie cade în casa veniturilor obținute ale nativilor. Ce vor face ei în primele 10 zile ale apariției acestei Luni Noi va stabili tonul pentru următoarele 6 luni.

Faptul că Luna Nouă tranzitează Gemenii avantajează Taurii din punctul de vedere al afacerii personale, al creșterii veniturilor sau al solicitării unei măriri salariale.

Nativii care lucrează în vânzări, PR, marketing, editare, asistență pentru clienți, social media, care sunt scriitori sau lucrează într-una din celelalte arte de comunicare se află printre favoriții zodiacali în a câștiga bani.

* Gemeni

Luna Nouă din 13 iunie cade în Gemeni, iar singura planetă cu care comunică este Neptun, cu care formează un unghi dur. Acest fapt atenționează nativii să fie extrem de atenți când intră într-o negociere. Se recomandă să adreseze mai multe întrebări, chiar dacă interlocutorii lor se arată amuzați, deranjați sau încearcă să nu răspundă.

Mercur și Uranus colaborează pentru ca Gemenii să primească un cec atunci când se așteaptă mai puțin.

Dacă Gemenii sunt solicitați să semneze acte, se recomandă după 15 iunie, dar ar fi bine să mai lase câteva zile.

Pe 19 iunie, Mercur și Jupiter lucrează pentru ca Gemenii să primească o ofertă de muncă interesantă sau o sarcină specială, care le va oferi un statut deosebit.

* Rac

Marte tranzitează Casa banilor altor persoane ale Racilor. Este posibil să aibă parte de o schimbare majoră a stilului lor de viață. Nativii se pot căsători, se pot muta într-o casă nouă ori pot avea un copil. Toate aceste schimbări presupun cheltuieli mari, care pot atinge toate fondurile pe care le dețin acum Racii.

Marte formează o cuadratură cu Uranus, aspect ce poate favoriza apariția unor situații explozive, blocaje, provocări.

Uranus tranzitează Casa prieteniei Racilor, astfel că ei trebuie să fie atenți dacă primesc o invitație din partea prietenilor, pentru a participa la o petrecere, chermeză sau grătar. Costurile de participare pot depăși estimările lor.

* Leu

Marte și Uranus se află parteneri într-un dans cosmic cu efecte nu prea plăcute asupra Leilor. Cei mai mulți dintre ei vor simți, vor trăi ”mânia” la diferite grade. Se recomandă păstrarea cumpătului, păstrarea integrității și manifestarea unei coloane vertebrale. Prietenii vor juca un rol important în viața nativilor, de aceea ar trebui să le arate respect și atenție.

Luna Nouă din 13 iunie va avea acoperire din partea lui Mercur. Saturn își face apariția destul de războinic. Se recomandă evitarea semnării de documente până după 22 iunie și neangajarea în contexte în care nativii sunt interesați.

Venus tranzitează zodia Leului până pe 9 iulie. Partea a doua a lunii iunie devine optimă pentru socializare și făcut dragoste.

* Fecioară

Luna Nouă din 13 iunie luminează Casa premiilor și a onorurilor nativilor. Fecioarele care doresc să urce pe o treaptă superioară au acum astrele de partea lor.

Neptun formează un unghi dur cu Soarele și Luna Nouă în aceste zile. Neptun se află în Casa parteneriatelor Fecioarelor. Se recomandă ca nativii zodiei să fie atenți la colaboratorii lor sau la lucrătorii cu care au încheiat un contract pentru a le renova casa.

Mercur se opune lui Saturn, deci fără semnarea unor contracte importante ori încheierea de acorduri până pe 21-22 iunie. Saturn tranzitează Casa creativității nativilor, deci activitatea creativă a nativilor va fi supusă unui stres intens.

* Balanță

Mercur și Uranus lucrează pentru ca nativii să poată pleca într-o călătorie, care le va aduce beneficii. Dacă nu vor reuși până pe 14 iunie, următoarea dată optim astrologic, pentru călătorii avantajoase din punct de vedere profesional, va fi pe 12 iulie, când Soarele va tranzita Casa carierei Balanțelor.

Luna Nouă din 13 iunie atrage atenția nativilor că este momentul să-și continue studiile. Ea va tranzita Casa de difuzare a informațiilor. Balanțele pot începe un proiect mass-media, radiodifuziune. Unghiul dur dintre Neptun și Soare le va crește inspirația în domeniul publicisticii.

Pe 15 iunie, Saturn se află în opoziție cu Mercur. Se recomandă evitarea semnării de contracte, încheierii de acorduri.

* Scorpion

Luna Nouă din 13 iunie cade în Casa beneficiilor. Acest aspect se referă la beneficiile unui nou loc de muncă sau la o promovare. Avantajele pe care le primesc în această perioadă Scorpionii sunt mai generoase decât consideră ei. Cu toate acestea, se recomandă cititul paragrafelor cu litere mici de pe contracte sau alte tipărituri.

Neptun creează breșe în securitatea banilor nativilor. Modul cum aceștia pot fi furați se referă la înșelătoria financiară sau furtul de identitate electronică.

Iunie se arată o lună bună pentru oportunități financiare care îi privesc pe Scorpioni. Luna Nouă din 13 iunie deschide calea către aceste oportunități.

* Săgetător

Luna Nouă din 13 iunie cade în Casa parteneriatelor Săgetătorilor, în perioada tranziției sale prin zodia Gemeni. Acum se deschide un portal de oportunități pentru Săgetători, care le poate schimba viața în următoarele 6 luni. Unor nativi ar putea să le dea de gândit să își unească forțele cu o altă persoană, atât în dragoste, cât și în afaceri.

Unii dintre nativi s-ar putea căsători în această lună, iar dacă sunt deja căsătoriți, energia astrelor îi va împinge către un parteneriat în afaceri, care va aduce ca ”bonus” și o posibilă relație.

Unghiul dur format între Soare, Neptun și Luna Nouă va crea situații în care nativii vor interpreta greșit ceea ce aud sau citesc ori ce li se aduce la cunoștință.

* Capricorn

Uranus tranzitează zodia Taurului și Casa copiilor și a distracției Capricornilor. Unii dintre nativi își pot schimba acum serviciul sau vor dori să facă acest lucru. Se recomandă flexibilitate în toate domeniile vieții. Nimic nu va fi perfect, așa cum își doresc Capricornii, dar totul se poate optimiza, iar acesta este marele dar al astrelor în aceste zile.

Luna Nouă din 13 iunie luminează Casa proiectelor de lucru a Capricornilor. Aduce și mai multe situații în care nativii vor avea ocazia să-și verifice sănătatea.

În privința job-ului, Capricornii sunt foarte deschiși acum către sarcinile ce privesc comunicarea cu diferite medii sociale. Neptun, aflat într-un unghi dur cu această Lună Nouă, poate aduce confuzie în interpretarea unor anumite informații.

* Vărsător

Apariția Lunii Noi în 13 iunie este oarecum umbrită de unghiul dur pe care își formează aceasta cu Neptun. Neptun aruncă un văr asupra intențiilor Vărsătorilor, făcându-le să pară ireale partenerilor acestora. Pe de altă parte, Vărsătorii se pot confrunta cu faptul că o persoană, care nu are calitățile la care visează ei, va apărea în viața lor. Iar Neptun va umple golurile, făcând ca această persoană să fie cea visată de Vărsători. Un miraj periculos pentru nativii care nu sunt cu picioarele pe pământ.

Li se recomandă să nu împrumute bani în aceste zile, nici să plătească lucrătorii la prima lor cerere. Trebuie verificată munca pe care aceștia au prestat-o. Venus în Leu deschide calea aventurilor amoroase.

* Pești

Luna Nouă din 13 iunie tranzitează zodia Gemenilor. Peștii își pot concentra atenția asupra casei și a familiei. Apar acum știri interesante, oportunități de dezvoltarea relațiilor familiale, dar și a veniturilor acestora.

Un alt aspect se referă la polița de asigurare a locuinței. Peștii trebuie să verifice valabilitatea acesteia și, dacă e cazul, să o reînnoiască.

Din 13 iunie, Mercur se aliniază cu Uranus pentru câteva zile. Acest fapt se traduce prin câteva zile norocoase pentru Pești, în care obiectivele acestora se împlinesc fără prea mult efort, și cu mult ajutor din partea altor persoane.

Se recomandă semnarea de documente pe 19 iunie, când Mercur este aliniat cu Jupiter. Mercur guvernează Casa casei și a familiei.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *