Horoscop 21-27 iunie: Surprize financiare de la Uranus

pietricica turism
Se poate afirma că, datorită fizicii cuantice, cunoaștem despre corpul fizic că reprezintă un conglomerat de particule fizice, materiale, care sunt ele, însele, puncte de lumină condensată. În afară de acesta, mai există şi alte corpuri de lumină, din materie mai subtilă, care nu pot fi percepute cu ochiul fizic, dar care au fost puse în evidenţă prin diferite experimente (camera Kirlian). Întrepătrunderea corpului fizic cu aceste sisteme energetice superioare a fost denumită ”interfaţa fizico-eterică”. Cea mai cunoscută componentă a acestei interfeţe pare a fi sistemul de meridiane de acupunctură.

* Berbec

Vineri, 22 iunie, Soarele formează un unghi ideal cu Uranus, planeta surprizelor. Este o zi minunată pentru a călători, deoarece serendipitatea îi va însoți pe Berbeci oriunde ar merge. În această zi, nativii ar putea întâlni pe cineva foarte atractiv, care prezintă o mare chimie cu ei. Cu siguranță, vor dori să cunoască mai bine această persoană.

De asemenea, ziua pare a fi ideală pentru lucrul la un proiect creativ, pentru brainstorming, idei sau planificare. Dacă sunteți actor, alegeți această zi pentru a face o impresie bună în timpul unei audiții importante.

Lună Plină, în Capricorn pe 27 iunie, precum și Saturn, care se alătură Lunii, se vor opune Soarelui. Asta demonstrează existența unei presiuni dată de apariția unei mari responsabilități, care vine odată cu un job important sau cu o misiune nouă.

* Taur

Marte se află pe punctul de a intra într-o orbită retrogradă slabă, din 26 iunie până în 27 august. Nu este un moment bun pentru lansarea noilor bunuri, servicii ori idei. Oportunități de carieră, de prestigiu, care strălucesc, la o examinare mai atentă nu vor fi atât de luminoase. O perioadă retrogradă a lui Marte este întotdeauna marcată de necesitatea de a face corecții.

Luna plină, în Capricorn din 27 iunie, va fi în conjuncție cu Saturn. Taurii pot călători dacă au un obiectiv important de atins.

Taurii studenți pot susține un examen major la sfârșitul lunii, care se va dovedi a fi destul de detaliat. Vor primi întrebări specifice, al căror răspuns corect depinde de temeinicia cu care au studiat.

* Gemeni

Uranus va avea o dispoziție fericită în iunie și își va uni energiile cu Soarele pe 22 iunie. În general, Uranus aduce mereu ce nu se așteaptă Gemenii, dar acum aduce ceva mai bun decât și-ar putea imagina aceștia.

Mai multe gânduri despre bani vor veni odată cu Luna Plină, din 27 iunie, în Capricorn. Această Lună Plină luminează Casa banilor altor oameni și include taxe, carduri de credit, împrumuturi pentru studenți, plăți de asigurare, moștenire ș.a.m.d.

Saturn este acum în conjuncție cu Luna în Capricorn, se opune Soarelui și tinde să fie judecătorul aspru, astfel că nativii au nevoie de planuri pentru a putea plăti.

Casa banilor altor persoane este, de asemenea, și Casa chirurgiei. Este posibil ca Gemenii să treacă printr-o intervenție chirurgicală sau să meargă la stomatolog.

* Rac

Pe 22 iunie, când Soarele care guvernează banii Racilor și Uranus care guvernează faima și onorurile Racilor vor fi în sincronizare minunată, Luna se află în tranzit prin Scorpion. Este o zi perfectă pentru ca nativii să-și umple golurile de toate tipurile din viață.

27 iunie nu este un moment ușor pentru Raci. Saturn se alătură Lunii Pline care cade în Capricorn, iar asta îi pune pe nativi într-o dispoziție foarte serioasă. Luna Plină cade în Casa parteneriatelor Racilor. Persoana cu care aceștia se întâlnesc de o perioadă mai lungă sau persoana cu care aceștia sunt căsătoriți le va oferi motive de îngrijorare Racilor.

Din 27 iunie, Marte își începe mișcarea retrogradă spre Vărsător. Apar nelămuriri și posibile dezacorduri legate de banii nativilor.

* Leu

Ziua de 22 iunie este specială pentru cariera Leilor. Uranus tranzitează Casa onorurilor lor. Este o zi când toate surprizele sunt legate de carieră și vor oferi bucurie nativilor. 22 și 23 iunie pot fi folosite de Lei pentru întâlniri confidențiale cu VIP-uri.

Luna Plină cade în Capricorn pe 27 iunie și tranzitează Casa proiectelor de lucru a Leilor. Este o zonă a zodiacului care stabilește misiunile și proiectele zilnice de lucru. Această Lună Plină va fi în conjuncție cu Saturn, așa că eforturile depuse de nativi pentru finalizarea proiectelor lor vor fi obositoare.

Saturn nu numai că va fi în conjuncție cu Luna Plină, ci se va opune în mod direct Soarelui. Asta poate reduce rezistența nativilor la răceli și gripe, deci se recomandă Leilor să aibă grijă de starea de sănătate.

* Fecioară

Pe 22 iunie, Fecioarele au Soarele și Uranus de partea lor. Dacă există ceva ce ele au nevoie cel mai mult acum, este distracția spontană. Vineri, pe 22 iunie, pentru Fecioare e ziua în care să renunțe, pur și simplu, la activitățile de lucru și să facă ceva ce le bucură.

Lună Plină din 27 iunie cade în Capricorn și, tot acum, Saturn se opune Soarelui. În același timp, Saturn va conjuga Luna, un aspect destul de sumbru. S-ar putea ca nativii să devină deprimați în privința relației romantice în care se află acum. Cuplurile căsătorite nu par să fie influențate de această conjunctură astrală.

Jupiter va fi puternic în perioada Lunii Pline, ceea ce se va dovedi un aspect foarte bun pentru Fecioare.

* Balanță

Progresul în carieră pare a veni pe 22 iunie sau imediat după. Soarele tranzitează Casa renumelui și succesului Balanțelor, primind o rază benefică de la Uranus, care tranzitează acum Casa banilor altor persoane. Orice s-ar întâmpla acum va apărea sub forma unei surprize, care va mulțumi nativii. Banii ar putea proveni din comisioane, bonusuri, capitaluri de risc, împrumuturi de afaceri, din familie sau dintr-o altă sursă.

Luna Plină din 27 iunie atrage atenția asupra situației de acasă a Balanțelor sau asupra familiei lor. Această Lună Plină este în conjuncție cu Saturn, sugerând că va fi un timp obositor, fie fizic, fie unul care va presa psihologic nativii.

Munca pe care o fac acum Balanțele poate fi dificilă, dar li se recomandă să ceară ajutor.

* Scorpion

Uranus, planeta surpriză, acționează asupra partenerilor Scorpionilor. Acum, nativii vor fi excitați de evenimentele spontane din 22-24 iunie. Pe de altă parte, dacă există Scorpioni aflați în căutarea casei sau apartamentului ideal, aceste zile ar putea aduce proprietatea potrivită.

Luna de tranzit cade în Scorpion, așa că nativii sunt favorizați într-un mod extraordinar în perioada 22-24 iunie.

Luna Plină din 27 iunie este aliniată cu Saturn, planeta angajamentelor serioase și responsabilitate pe termen lung. Dacă Scorpionii se vor căsători acum, ambii parteneri vor fi foarte angajați unul față de celălalt.

Luna Plină din 27 are și alte aspecte minunate. Jupiter în Scorpion va fi foarte prietenos, mai ales că le recomandă nativilor deplasarea într-o țară îndepărtată, pe și-au dorit de mult să o viziteze.

* Săgetător

Soarele și Uranus vor fi sincronizate vineri, 22 iunie. Strălucirea acestei zile va dura peste sfârșitul săptămânii, respectiv după 24 iunie. Apar acum condițiile unei călătorii rapide și scurte.

Săgetătorii aflați într-o relație, dar care nu sunt căsătoriți, trebuie să fie conștienți că partenerul lor este pregătit pentru următorul pas în relație. Dacă și ei sunt…

Luna Plină, din 27 iunie, pune accentul pe finanțele personale ale Săgetătorilor.

Saturn este în conjuncție cu această Lună Plină și se opune Soarelui. Faptul că banii pot fi economisiți acum, nu înseamnă că vor putea fi mereu. Este doar o situație temporară. Saturn încearcă să îi învețe pe Săgetători să prețuiască tot ce câștigă.

* Capricorn

Marte încetinește și intră în mișcare retrogradă pe 26 iunie, până în 27 august. Dacă nativii doresc să cumpere o casă sau un apartament, ar fi înțelept să întârzie și să facă asta prin septembrie.

Pe 22 iunie, Soarele și Uranus vor lucra împreună, pentru a pregăti surprize și evenimente serioase. Uranus în Taur va tranzita Casa dragostei, a distracției Capricornilor. De asemenea, Soarele în Rac va fi în Casa căsătoriei.

22-24 iunie vor fi perfecte pentru nativi, indiferent de starea lor maritală.

Luna Plină cade în Capricorn pe 27 iunie. Saturn va fi în conjuncție cu ea, făcându-i pe nativi conștienți de responsabilitățile lor.

Unii dintre nativi se pot îndrăgosti acum, datorită impulsurilor lui Saturn.

* Vărsător

Pe 22 iunie, Uranus va fi foarte activ, iar Uranus este guvernatorul zodiei Vărsător. Va fi o zi interesantă pentru nativi, deoarece Uranus este cunoscut că aduce surprize. Este posibil ca Vărsătorii să afle despre un nou loc de muncă sau despre o afacere nouă.

Luna Plină din 27 iunie va fi puțin dificilă pentru toată lumea, deoarece este în conjuncție cu Saturn. Este posibil ca Vărsătorii să fie nevoiți să meargă la un centru de consiliere sau de tratament medical. Sau e posibil să fie nevoiți să-și însoțească mama ori un prieten într-un astfel de loc.

Orice se întâmplă sub această Lună Plină pare să implice bani, comisioane, salarii, plăți de asigurări, bonusuri sau alte plăți.

* Pești

Uranus, planeta surpriză, va trimite spre Soare un fascicul electric, prietenos, pe 22 iunie. Peștii pot acum să plece spontan într-o călătorie.

Nativii singuri pot întâlni pe cineva nou, cu care să aibă o chimie perfectă, așa că li se recomandă să afle cât mai multe lucruri despre acea persoană.

Marte tranzitează Casa subconștientului Peștilor. Datorită lui Marte, ei pot să coordoneze un proiect mare, care necesită multă gândire și strategie, pe o perioadă de mai multe săptămâni sau luni. Vor prefera să lucreze singuri.

Luna Plină, din 27 iunie în Capricorn, solicită Peștii să se gândească la un prieten important.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.