Piatra Fest 2018, văzut de directorul Salubritas: ”O adevărată belea”

Zeci de saci cu deșeuri s-au strâns luni dimineață din zona Curții Domneaști, după ultima seară de la Piatra Fest 2018. Nici în Parcul Tineretului, unde a fost organizat Piatra Food Fest, situația nu a fost mai bună. Și de acolo lucrătorii S.C. Salubritas, aveau de strâns sute de kilograme de deșeuri, atât de la comercianții care au participat la festivalul gastronomic, cât și de la clienții acestora. : „Ca să exprim mai pe românește, luni dimineață la Curtea Domnească era o adevărată belea. Au fost trimiși acolo 6 lucrători Salubritas, la ora 6 fără un sfert dimineața. La ora 9.00 încă nu terminaseră de adunat pet-uri și alte tipuri de deșeuri. S-au strâns zeci de saci. În parc, jos, situația era și mai și. S-au adunat deșeuri atât de la comercianți, de la cei care au venit cu mâncare și care ar fi trebuit să arunce respectivele deșeuri, dar și de fluxul mare de oameni care s-au plimbat prin parc. Păcat că oamenii nu înțeleg că există coșuri de gunoi și că oricât ar fi de aglomerat, nu trebuie să mergi pe principiul arunc gunoiele pe jos că nu mă vede nimeni”, a declarat Cristian Sauciuc, director S.C. Salubritas Piatra Neamț. (E.C.)

One comment

 • Ana

  iunie 25, 2018 at 2:59 pm

  Vă rog să-mi permiteți să-i răspund domnului de la Salubritas:
  Îmi pare rău că organizatorii nu și-au dat încă seama (la ce ediție suntem?) că acele coșuri de gunoi (cele din Parcul Tineretului) nu aveau cum să facă față invaziei de gurmanzi invitați la petrecere. Am trecut aseară prin parcul cu pricina și coșurile debordau de gunoaie.
  Dacă firma Salubritas amplasa ostentativ niște pubele de capacitate mai mari în locurile nevralgice din zona de bâlci/talcioc/balamuc, sigur nu se ajungea la situația asta.
  La ediția viitoare va fi mult mai bine.
  Depinde din ce unghi privim, desigur!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *