7 motive pentru a folosi o carcasa sau o husa pentru telefon

Ce s-ar putea spune despre oamenii care nici macar nu incearca sa isi protejeze smartphone-urile? Ca au prea multi bani si nu le pasa daca gadgetul se defecteaza?! Ca au o memorie foarte buna si pot tine minte toate numerele necesare pana isi cumpara un telefon nou?! Ca pot trai fara ele si daca se strica, asta este, se intampla?!
Este pur si simplu imposibil de dat raspunsul corect. De aceea ai mai jos un top al motivelor pentru a-ti pune o carcasa sau o husa pe telefonul mobil.

1. Pretul unui unui sistem de protectie este mult mai mic decat cel al unui telefon

Pentru noi, oamenii care nu dispun de sume de bani importante la absolut orice ora, oameni care sunt constienti de valoarea lucrurilor, sa ne protejam telefoanele este un lucru foarte important. Stim precis, de exemplu, ca modelele de carcase pentru modelul S7 Edge au un pret avantajos, in timp ce un telefon mobil nou Samsung Galaxy S7 Edge costa peste 2.000 de lei.

2. Telefoanele de astazi sunt foarte subtiri si foarte usoare

Telefoanele din zilele noastre sunt atat de subtiri si atat de usoare, incat nu sunt foarte rezistente. Desigur, nu au nimic in comun cu Nokia 3310, care era indestructibil.
In plus, husele care protejeaza telefonul mobil adauga un volum suplimentar necesar, astfel incat telefonul sa nu se sparga sau sa se deformeze.

3. Nu ti-ai facut asigurare pentru telefon

Un plus de cateva zeci de lei pe luna pentru linistea ta in cazul in care pierzi sau ti se fura telefonul? In loc sa cumperi asigurare pentru telefon, tu preferi sa ai grija de lucrurile tale. O parte din a “avea grija lucrurilor” implica introducerea telefonului intr-o carcasa. Carcasa este o asigurare a telefonului tau.

4. Zgarieturile sunt groaznice

Telefoanele nu sunt bucati ultra-fragile din sticla – cele mai multe dintre ele sunt realizate din metal dur sau din plastic, iar ecranele pe care le folosesc producatorii sunt confectionate dintr-o o sticla extrem de ultra-dura si alte materiale asemanatoare. Dar chiar daca nu renunti niciodata la el, probabil ca telefonul petrece mult timp in buzunare sau in geanta unde se poate poate zgaraia prin frecarea de chei sau alte obiecte contondente pe care le iei cu tine.

5. Carcasele protejeaza tot telefonul

Carcasele sunt ideale pentru a proteja partea cea mai mare si cea mai fragila a telefonului tau: ecranul. Daca iti scapi telefonul care nu este protejat de o carcasa, ecranul e in pericol. Stii cat costa un display nou? Mult! insa carcasele iti protejeaza si restul telefonului, cum ar fi fragmentele electronice delicate din interior. Telefonul tau este o tehnologie sensibila, la urma urmei.

6. Ai nevoie de aderenta

Problema cu telefoanele inteligente? Sunt extrem de alunecoase! O husa din cauciuc ar putea insemna diferenta dintre un telefon distrus si unul in siguranta.

7. Iti iei telefonul peste tot. Chiar peste tot!

La propriu chiar peste tot. Chiar si in locuri in care probabil nu ar trebui, cum ar fi baia sau cand practici un sport extrem, precum gatitul sau cand faci bungee jumping. Chiar daca nu esti o persoana care strica in mod frecvent lucruri, este foarte putin probabil ca un obiect gadget care petrece 24 de ore pe zi langa tine sa nu pateasca accidental nimic, niciodata.

Telefonul tau poate costa o mica avere. Si chiar trebuie sa dai dovada de inconstienta sa nu ti-l protejezi in nici un fel!
Asa ca sa te folosesti de un sistem pe protectie pentru smartphone este un lucru logic si absolut necesar.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *