Avarie Apa Serv – jumătate din Piatra Neamț fără apă potabilă

pietricica turism

Joi, 5 iulie, jumătate din municipiul Piatra Neamț, orașul Roznov și comunele Dumbrava Roșie, Săvinești și Zănești rămân fără apă potabilă. Compania județeană Apa Serv Neamț își anunță utilizatorii că se intervine din nou pentru remedierea unei avarii survenite la conducta magistrală (zona Bd. Traia, Piatra Neamț), după ce săptămâna trecută s-a intervenit din aceleași motive, la aceeași conductă.

“Apa Serv anunţă beneficiarii săi că, din cauza executării reparațiilor la conducta magistrală Dn 500 mm pe bulevardul Traian, va sista furnizarea apei potabile, în ziua de Joi, 05.07.2018, începand cu ora 08:00, în municipiul Piatra Neamț în zona aval de la Pârâul Cuiejdi, de la pod Spital și pod Piața Mare (cartierele: Mărăței, Gara Veche, Speranța, Văleni, str. Tineretului și Ștrandul Piatra Neamt), în orașul Roznov, inclusiv satele Slobozia, Chintinici, comunele D-va Roșie, Săvinești,  și  Zănești.

Furnizarea apei potabile se va relua în jurul orei 20:00, urmând ca, în funcție de consum și de amplasarea branșamentelor de apă, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă potabilă pâna cel târziu la orele 24:00.

Menționăm că în momentul reluării furnizării serviciului, este posibil ca în apa distribuită să fie antrenate  depuneri din conducte sub forma de săruri și oxizi fiind necesară o perioadă limitată de timp până la limpezire.

 Nu va fi afectat Spitalul Județean din Piatra Neamț.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele Apa Serv fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul Apa Serv care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu”, se arată în informarea Companiei județene Apa Serv Neamț. (E.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.