Bacalaureat 2018: S-au publicat rezultatele din Neamț – 4 medii de 10

ACTUALIZARE: Patru liceeni au obținut media 10 la sesiunea de vară a  bacalaureatului, în Neamț: Elena Nicoleta Bălan (specializarea matematică-informatică), Anda Ciocoiu (specializarea științe sociale) și Teofana Verșanu (științe sociale) de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Piatra Neamț, Antonio Andrei Mihai de la Liceul Teologic Ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra Neamț.

Potrivit site-ului edu.ro, la sesiunea de vară a examenului au fost 3.770 de absolvenți înscriși și doi elevi eliminați din examen, în Neamț. Promovați, înainte de contestații, sunt 2.301 de elevi. (C.I.)

***** ȘTIRE INIȚIALĂ

Rezultatele obținute de participanții la prima sesiune a examenului de Bacalaureat au fost afişate astăzi, 4 iulie, în centrele de examen şi pe pagina de internet specială a Ministerului Educației.

Rezultatele obținute de liceenii din Neamț le puteți vedea aici.

Nemulțumiții pot depune contestații tot astăzi, până la ora 16. Rezultatele finale vor fi afișate pe 9 iulie. Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: să susţină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, să susţină toate probele scrise şi să obţină nota 5 la fiecare dintre acestea, precum şi să obţină media 6, cel puţin, la probele scrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.