Camera de Comerț și Industrie Neamț: Onor la Senior!

pietricica turism

Adunarea Generală extraordinară a Camerei de Comerț și Industrie Neamț, prilejuită de alegerea structurilor interne de conducere, a avut un moment festiv și simbolic.

Ion Strătilă a primit titlul de membru de onoare al Camerei, pentru întreaga activitate: Am acordat domnului Strătilă, care s-a retras din Colegiul de conducere, titlul de membru de onoare al Camerei de Comerț și Industrie, o diplomă mai aparte și un premiu care să-i aducă aminte că l-am apreciat și îl apreciem în continuare și vom apela întotdeauna la expertiza lui atunci când avem probleme de organizație. Întotdeauna a fost omul care a avut un punct de vedere pe care nu s-a ferit să-l spună, indiferent dacă el a fost sau nu pe placul celor cu care era în discuție. Pentru mine, a fost omul care m-a sprijinit la modul cel mai sincer și profesionist, un om care are experiența conducerii unei afaceri și de la care am putut să învăț ceea ce înseamnă relația cu oamenii de afaceri, ce înseamnă importanța unui mediu economic bine sintetizat și prezentat cum trebuie mai sus”, a declarat Mihai Apopii, președintele reales al Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

Locul domnului Ion Strătilă din Colegiul de conducere al CCI Neamț a revenit doamnei Valerica Leonte, director general al companiei Rifil. (V.B.)

FOTO: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.