Definitivat 2018 în Neamț: Trei profesori de media 10

Rezultatele la proba scrisă din examenul de definitivat din acest an au fost afișate astăzi, 24 iulie, la ora 10, pe site-ul Ministerului Educației Naționale.

În Neamț, trei profesori au obținut media 10 la acest examen, incluzând proba scrisă, notele la cele două inspecții și nota pentru portofoliul profesional. În ordine alfabetică, profesorii de 10 sunt Ionuț Răzvan Andrei – profesor de educație fizică la Școala Gimnazială Bălțătești, cu 4 ani vechime, Alexandra Georgiana Burduja – profesor în învățământul preșcolar la Liceul Tehnologic Petricani, cu vechime 2 ani și Ana Brîndușa Uscatu – profesor de arte plastice la Liceul Tehnologc Nisiporești-Botești, cu vechime de un an.

La sesiunea din luna iulie s-au înscris 191 de cadre didactice, iar la proba scrisă susținută în data de 18 iulie au participat 163 de profesori. Pentru a promova examenul de definitivat, candidații au nevoie de minim media 8.

Contestațiile se depun astăzi, până mâine la ora 14, iar mediile finale vor fi afișate în data de 27 iulie.

Primele rezultate pentru candidații din Neamț pot fi consultate http://definitivat.edu.ro/generated/files/j/index.html#NT .

(C.I.)