În atenția Telekom: înviați roboții și îndreptați stâlpii!

Niște cetățeni, care locuiesc pe strada Haiducului, din Dumbrava Roșie, s-au adresat redacției noastre, cu rugămintea de a-i ajuta să rezolve o problemă aparent banală, dar care poate deveni una serioasă.

De vreo 3 zile un stâlp de telefonie, din lemn, stă periculos de înclinat înspre stradă, iar pe sub el trec mașini, căruțe, dar și pietoni, care sunt în pericol. Nimeni nu rezolvă problema”, s-au plâns oamenii.

La primăria din localitate, problema este cunoscută, însă nimeni nu se poate atinge, teoretic, de stâlpul înclinat, pe motiv de proprietate. Compania proprietară este, însă, greu de găsit.

Eu am avut o problemă cu internetul și, timp de o lună de zile, am sunat la Telekom”, spune Stelian Constantinescu, șeful SVSU Dumbrava Roșie. ”M-am săturat să vorbesc cu roboții și, totuși, în fiecare zi, o luam de la capăt, cu «apasă tasta 1», apoi «apasă tasta 5» sau «apasă tasta 8», pentru ca, în final, să dau tot peste un nenorocit de robot. Așa că am apelat la un vecin de-al meu, care este angajat al Telekom, un om de bună credință și m-a asigurat că nu este niciun pericol, ancorele fiind puternice, dar a făcut poze și le-a trimis șefului lui. Curiozitatea mea este în cât timp se va rezolva”.

Și curiozitatea noastră este cât timp vor ține ancorele. Sperăm că suficient, cât să ”supraviețuiască” fenomenelor meteo prognozate pentru week-end. (C.M.)

alegeri locale psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.