Colegiul Naţional “Calistrat Hogaș” premiat de Ministerul Educației

Colegiul Național „Calistrat Hogaș” Piatra Neamț a fost premiat de Ministerul Educației Naționale, pentru performanța și ambiția de a obține titlul de școală europeană, pentru a treia oară consecutiv. Distincția a fost remarcată de minister, care a oferit școlii un premiu simbolic.

Prof. Florin IRIMIA

“Am primit suma de 5.000 de lei, drept premiu din partea Ministerului Educației Naționale, pentru rezultatele deosebite, pentru calitatea actului educațional, pentru numeroasele proiecte europene derulate în ultimii ani și pentru cele care sunt în curs de implementare. Banii, pe care i-am primit, recent, îi vom folosi tot pentru investiții în școală, probabil vom achiziționa calculatoare, care să le înlocuiască pe cele care au deja aproape zece ani”, a declarat prof. Florin Irimia, directorul colegiului.

Titlul de școală europeană include și consacrarea efortului managerial, dar și impactul pe care proiectele europene implementate de școală îl are asupra comunității, prin schimburile culturale desfășurate. Competiția la care CNCH a participat anul acesta pentru titlul de școală europeană, ce se acordă pe 3 ani, a fost una strânsă și de un înalt nivel. Hogașul a acumulat 176 de puncte și s-a clasat pe locul VII în ierarhia națională. (C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *