Gheorghe Ștefan revine la vârful Apa Serv!

Compania județeană Apa Serv SA se poate mândri că, începând cu 2 august 2018, deține, la vârf doi din oamenii pe care se baza Gheorghe Ștefan în vremea când era primarul municipiului Piatra Neamț.

Doi din foștii săi viceprimari – Ana Monda și Aurelia Simionică – sunt în Consiliul de Administrație al companiei județene de apă. Monda era și înainte, Simionică e de dată recentă, numită la ultima întrunire AGA, în locul lui Victor Petcu Movilă. În acest fel, Aurelia Simionică revine la sânul marii familii administrative a PSD-ului, pe care, aparent, a părăsit-o înainte de alegerile locale din 2016, când s-a declarat nemulțumită de statutul obținut pe listele PSD. Din punct de vedere politic, la partid nu există, cel puțin până acum, nicio adeziune care să-i marcheze revenirea în partid. Sigur, asta este câtuși de puțin relevant, cunoscut fiind faptul că, la Neamț, PSD s-a obișnuit să conducă și direct, și prin interpuși.

Un alt nume nou în CA-ul Apa Serv este Viorel Grădinaru, pe care îl recomandă, între altele, CV-ul pe care îl puteți citi aici. Fost polițist, cu multiple competențe în domeniul TF, Grădinaru îl înlocuiește pe Ioan Păcală, fost director al companiei, fost consilier județean, fost administrator și, într-un timp, fruntaș PSD.

În acest moment, structura CA-ului este următoarea: Gheorghe Stanciu (președinte), Mihai Dominte (aici), Ioan Lăpușneanu, Ana Monda (aici), Iuliana Onu-Năstase, plus cei doi amintiți deja.

Revenind la Ana Monda și Aurelia Simionică (aici), ambele au avut un rol determinant pentru pierderea (asumată și dorită) PSD a alegerilor locale de la Piatra Neamț, când Liviu Harbuz reprezenta un pericol pentru stabilitatea noii structuri de conducere județene. Monda a devenit candidatul ”partidului” Monicăi Macovei, M10, unde-l avea ca șef pe Adrian Niță, acum ajuns la matca PSD, cu o funcție bine remunerată la Prefectură.

Aurelia Simionică a părăsit partidul înainte de alegeri, cu tot cu oamenii pe care-i avea în structura locală, a cochetat cu UNPR-ul, după care, pe modelul Vlad Marcoci, a ajuns în PNL. Cum, din punct de vedere administrativ, Vlad Marcoci a reintrat în zona PSD, era normal ca și doamna Simionică să ajungă în CA-ul de la Apa Serv, unde selecția și acceptarea sunt condiționate doar de pașii mici, dar hotărâți pe drumul drept al celui care păstorește partidul. (V.B.)

pietricica turism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.