Acasă Actual Horoscop 16-22 august: Weekend special

Horoscop 16-22 august: Weekend special

Grupuri de telepați ar putea folosi telechinezia pentru manifestarea  formelor-gând din bazinul arhetipurilor în inconştientul colectiv. Aceste forme-gând ar putea infecta populaţia cu noi tipuri de gândire şi acţiune. Deoarece populaţia nu realizează dimensiunea paranormală a realităţii, formele-gând direcţionate ar putea afecta starea mentală a unei naţiuni. Astfel ar putea fi conceput un nou sistem de arme sau un sistem de inducere a politicii dorite. Psihotronica a devenit unul din interesele majore ale cercetărilor militare din SUA, Rusia, China, Japonia, Cehia şi alte ţări” – col. dr. Emil STRĂINU.

* Berbec

Dacă prezentul loc de muncă le oferă satisfacții, Berbecii pot primi un premiu, ca recunoaștere a eforturilor lor, vor avea parte de o publicitate excelentă până prin 12 septembrie.

Mercur îngreunează circulația banilor nativilor. Din 1 august, Mercur intră în mișcare directă, iar lucrurile tind să se armonizeze.

Pe 19 august, Jupiter și Neptun se vor alinia. Jupiter tranzitează Casa banilor altor persoane, bonusuri, beneficii ale companiei, a capitalului de risc, iar Neptun tranzitează Casa secretelor, a jocurilor de culise. Asigurările pe care le au Berbecii, fie că sunt medicale, auto, de imobile, fie că se referă la asigurări verbale, vor produce efectele scontate.

* Taur

Weekend-ul din 19 august este special pentru nativi, deoarece Neptun tranzitează Casa prieteniei Taurilor. Pe 18-19 august, Neptun formează un unghi perfect cu Jupiter, care tranzitează Casa partenerului nativilor.

Taurii care sunt invitați la o petrecere, pe 18-19 august sau chiar mai devreme, pe 15-17 august, ar trebui să participe împreună cu partenerul, soțul, partenera, soția lor. Se vor rezolva unele lucruri legate de socialul nativilor, iar, ca beneficiu, Taurii se vor simți excelent în compania muzicii, a invitaților, a luminilor, a petrecerii în sine. În general, invitația se referă la o nuntă sau o petrecere de logodnă ori ceva la fel de romantic.

* Gemeni

Universul are o mulțime de surprize plăcute în ce privește cariera nativilor în această perioadă din august, mai ales pentru Gemenii care lucrează în domeniul artelor, al divertismentului și care s-au străduit să creeze ceva deosebit de frumos.

În apropiere de 19 august, Jupiter se va alinia cu Neptun. De menționat că Jupiter tranzitează Casa proiectelor de lucru a Gemenilor. Neptun este planeta imaginii de argint pentru Gemeni. Ei apar într-o nouă lumină partenerilor și cunoscuților lor, datorită noului proiect în care se vor implica.

Mercurul, guvernatorul zodiei Gemeni, intră în mișcare directă din 18 august, iar energia nativilor revine încet, dar sigur. Din septembrie, nativii vor intra cu maximum de forță în proiectele de la lucru.

* Rac

Marte tranzitează Capricornul, care este semnul opus al zodiei Racului. Nativii trebuie să fie conștienți că apar noi concurenți pentru ei, pentru munca lor, pentru afacerea pe care o conduc. Racii se află acum în situația de a-și proteja venitul. Ajutorul primit de la astre îi ajută să depășească toate aceste șicane concurente, dar cu multiple eforturi.

În weekendul din 18-19 august, Racii au ocazia de a se ocupa de propria întinerire. Jupiter în Scorpion realizează o legătură astronomică și astrologică cu Neptun în Pești. În astrologie, asta reprezintă o armonie cerească, rar întâlnită.

Jupiter se află în Casa dragostei adevărate a Racilor, iar Neptun în Casa căsătoriei lor. No comment!

* Leu

Pentru nativii care au divorțat, perioada 18-19 august trebuie tratată cu delicatețe. Marte, în Capricorn, îi ajută pe Lei să se concentreze asupra muncii, ceea ce le va facilita acestora trecerea peste suferința despărțirii, răcind, liniștind, tensiunile dintre foștii parteneri.

Weekend-ul din 18-19 august vine cu o comunicare precisă dintre Jupiter și Neptun. Sunt favorizate petrecerile la domiciliul Leilor sau reuniunile de familie.

Cea mai bună parte a perspectivelor pentru luna august se referă la capacitatea remarcabilă a nativilor de a face schimbări la domiciliu.

De asemenea, Leii au un suport excepțional de la propria familie pentru atingerea obiectivele lor.

* Fecioară

Marte este în Vărsător, Uranus este în Taur. Negocierile în care se implică acum nativii nu devin surse de încredere. Partenerii de negociere ai Fecioarelor nu vor ceda nimic. Poate o amânare să mai lase loc de discuții.

Jupiter aduce ocazii de fericire și optimism pentru nativi. Interesele și activitățile acestora au oportunități de a se deschide, de a se lărgi. Este vorba despre studii suplimentare sau deplasări la distanțe mai lungi.

Pe 19 august, Jupiter și Neptun aduc speranță, generozitate și spiritul de comunitate. Iluminarea poate veni prin vise, viziuni sau meditații.

Fecioarele își pot urmări visele pentru succes fără a fi nevoie să-și sacrifice ego-ul sau posesiunile materiale. Romantismul este, de asemenea, posibil, pe măsură ce alții îi găsesc pe nativi misterios de atrăgători.

* Balanță

Venus îi ajută pe nativi să devină mai iubitori și mai afectuoși decât de obicei. Acesta este un moment de pace, armonie, dragoste și distracție. O creștere a farmecului și a frumuseții personale ar trebui să le facă pe Balanțe mai atractive și mai populare.

Socializarea ar trebui să fie mai plăcută acum, dat fiind stresul redus de Venus. Farmecul extraordinar și aptitudinile sociale sunt perfecte pentru ca Balanțele să ceară favoruri. Mercur favorizează o gândire rapidă și clară, pe care nativii o pot canaliza în munca mentală și în comunicații, mai ales după 18 august. Balanțele pot absorbi o mulțime de informații, astfel că este un moment bun pentru studii și examene. Se pot exprima puternic și clar, fără a supăra pe nimeni.

* Scorpion

Marte aduce scurte călătorii rapide nativilor. Un weekend foarte bun pentru a fugi din oraș este 18-19 august, când Jupiter în Scorpion îl contactează pe Neptun în Pești. Acesta este un aspect extrem de rar, care ar aduce inspirație, creativitate și povești care te lasă cu gura căscată de uimire.

Mercur își revine până pe 2 septembrie. Energia sa este în creștere după 18 august. Scorpionii să fie optimiști, deoarece se petrec multe lucruri bune pentru ei.

Viața sentimentală a nativilor este disputată de partenerul lor actual și o altă persoană, care ”le-a pus gând rău” în sensul bun.

* Săgetător

Marte și Uranus pot genera manifestări fizice și/sau emoționale, așa că, în acele zile, se recomandă Săgetătorilor să nu abordeze subiecte controversate sau sensibile. Până prin 26 august, Săgetătorii ar fi bine să nu-și fixeze o primă întâlnire, să nu meargă în instanță, să nu programeze un interviu, să nu prezinte un PowerPoint în fața unui auditoriu sau să ofere vreo soluție într-un caz de litigiu. Oponenții, audiența sau concurența lor ar putea deveni și mai nebuni și mai imprevizibili ca până acum, iar acțiunile lor nu vor putea fi contracarate.

Viața socială a Săgetătorilor depinde de Venus, care se află acum în tranzit prin Casa prieteniei, până pe 9 septembrie 2018. Personalitatea Săgetătorilor strălucește datorită acestei alinieri astrale.

* Capricorn

Venus este o planetă care orbitează aproape de Pământ, așa că nativii îi simt foarte bine influența. Și nu doar ei, ci toți oamenii. Venus va conduce Casa carierei și a onorurilor profesionale în perioada 5 octombrie – 17 noiembrie, dar având mișcare retrogradă. Facem acest anunț de pe acum, pentru ca nativii să-și poată programa acele acțiuni, scopuri, întâlniri, cursuri, concursuri specifice carierei până în perioada menționată ori să lucreze intens, dedicat, până atunci. Progresul carierei Capricornilor se va afla într-o oarecare stagnare în octombrie și noiembrie.

Venus va susține creșterea venitului Capricornilor și va oferi și farmec acestora.

* Vărsător

Jupiter și Neptun vor lua contact pe 19 august, iar acest aspect astronomic și astrologic va fi ultimul până în 2020. Acest aspect este rar, iar legătura actuală dintre Neptun și Jupiter se răsfrânge benefic asupra reputației și asupra finalizării proiectelor. Să amintim că Jupiter tranzitează Casa salariilor Vărsătorilor în aceste zile din august.

Venus tranzitează Balanța, un loc perfect pentru ca Vărsătorii să fie mulțumiți. Faptul că Marte tranzitează Vărsătorul, le oferă nativilor o aureolă sexy. Începutul lui septembrie la va aduce dragoste, multă dragoste.

Politica este un domeniu în care nativii pot excela acum. Singura lor problemă este că sunt foarte vulnerabili în fața ispitelor.

* Pești

Din 19 august, Peștii intră ”pe felie”. Jupiter, vechiul guvernator al zodiei Pești, și Neptun, guvernatorul actual, vor fi sincronizate pe 18-20 august. Aceste planete se mișcă lent, durează 12 ani pentru ca Jupiter să se rotească în jurul soarelui și 168 de ani ca Neptun să facă aceeași călătorie.

Aceste două planete vor fi destul de apropiate pentru a fi semnificative, din punct de vedere astrologic, pentru Pești. Nativii care lucrează în presă sau apar la tv au de partea lor un Neptun creativ, care susține ”imaginea”.

Persoanele străine și proiectele internaționale sunt ceea ce își doresc Peștii, pentru a se putea face remarcați sau pentru a-și consolida imaginea. De asemenea, mediul academic, instanțele sau editarea și difuzarea, toate reprezintă zone în care nativii se mișcă ”ca peștii în apă” și au parte de câștig.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here