Horoscop 2-8 august

* Berbec

Tranzitul Lunii din 6 august traversează zodia Leului. Este un moment astrologic care ar putea anunța începerea unei noi relații romantice, dar și un nou proiect creativ. Există foarte multe oportunități ca, în viața Berbecilor, să apară ceva nou și interesant.

Soarele, Mercur și Saturn își aduc aportul la deschiderile oferite de tranzitul Lunii prin Leu. Berbecii trebuie să depună eforturi serioase în acest moment, dar să nu uite că serios nu înseamnă că nu poate fi plăcut.

Indiferent ce altceva se întâmplă, nativii nu vor pierde din vedere importanța situației financiare sau a proprietății lor. O mare parte din energia lor va fi cheltuită în această direcție.

* Taur

În sfârșit, Taurii văd clar ce iubesc, reușesc să valorizeze și să aprecieze ce le aduce plăcere. Pe 2 august, Venus, planeta îngerilor păzitori ai nativilor, se depărtează de zodia Gemenilor.

A fost o lungă călătorie pentru Tauri, care a necesitat răbdare, perseverență și hotărâre. Cu siguranță, aceștia vor simți cum abilitățile de comunicare, vorbire și scriere vor fi la cote înalte.

Pe 7 august, când Venus tranzitează Racul, cel mai sensibil și mai ferm semn din zodiac, Taurii pot petrece timpul cu familia și prietenii apropiați. Este momentul să ia contact cu frații/ surorile lor, pentru a lămuri orice pete dure din relațiile lor.

* Gemeni

Tranzitul Lunii sugerează că un nou început este posibil, în cazul în care Gemenii se ocupă în domeniul comunicării sau a călătoriilor.

Viața lor socială poate lua o nouă întorsătură sau Gemenii își pot găsi noi prieteni. Unii dintre ei se pot înscrie la un curs, mai ales că Saturn tranzitează zodia Leului.

Între timp, Venus în Fecioară asigură că viața de familie a Gemenilor le oferă refugiul plăcut de care au nevoie, mai ales că programul lor zilnic e destul de agresiv.

Starea de sănătate poate crea probleme nativilor care au avut probleme cu articulațiile sau cu inflamațiile.

* Rac

Luna se află în tranzit prin zodia Leului în prima decadă a lui august. Tot Luna traversează, acum, și Casa finanțelor și a proprietăților personale a Racilor. Cei mai mulți dintre ei au, acum, ocazia să întreprindă ceva nou în acest domeniu al existenței lor.

Saturn dă și el târcoale Casei finanțelor, astfel că Racii au un moment foarte potrivit pentru a-și pune afacerea în ordine. Le amintim nativilor că Saturn va cocheta cu finanțele lor vreo doi de acum încolo.

Saturn le cere Racilor să-și asume mai multă responsabilitate financiară sau să abordeze orice probleme legate de proprietate ori de finanțare care le vin pe masă.

* Leu

Luna se află în tranzit prin zodia Leului în această perioadă a anului 2018. Pentru nativi, asta înseamnă că au ocazia să o ia de la început într-o chestiune personală sau poate surveni o schimbare de atitudine.

Cu Soarele, coordonatorul lor, dar și cu Mercur și Saturn care le susțin planurile solare, Leii se pot concentra pe nevoile și dorințele lor și își pot croi planuri pentru viitor. Un nou lucru va apărea în următorii doi ani, în vreme ce Saturn va tranzita zodia Leului. În această perioadă, responsabilitățile Leilor pot fi mai grele.

Cu Marte în Taur pentru următoarele șase luni, nativii devin mai ambițioși și mai pregătiți pentru a-și pune toată energia în atingerea obiectivelor.

* Fecioară

O problemă care îi frământă pe nativi sau o teamă care îi bântuie pare a se rezolva, datorită tranzitului Lunii prin zodia Leului, din prima decadă a lui august.

Mercur, coordonatorul zodiei Fecioarei, tranzitează Leul, iar nativii devin reticenți la discuțiile cu ceilalți și vor fi înclinați să-și asculte propriile sfaturi.

Unii dintre ei pot avea acum confuzii și neliniști, fără a cunoaște motivul. Saturn, care tranzitează zodia Taurului, va avea acest efect și, prin urmare, nu este un moment bun pentru Fecioare să își ia noi proiecte.

Este, în schimb, un moment optim pentru a-și evalua și analiza viața, pentru a face planuri pe termen lung pentru viitorul lor, dar fără a lua măsuri.

* Balanță

Din 2 august, Venus, guvernatorul Balanțelor, va decanta pentru nativi ce le aduce plăcere și ce nu în relația în care sunt implicați. Modul cum își împart nativii iubirea va deveni evident.

Din 7 august, Venus părăsește zodia Gemenilor și își începe tranzitul prin Rac, cel mai sensibil semn din zodiac. Relațiile Balanțelor, fie cu iubiți, cu familia, fie cu prietenii apropiați, sunt încurajate să devină profunde, aspect care vine dintr-o mai mare sensibilitate și vulnerabilitate a nativilor.

Aspectele financiare nu sunt de neglijat în această perioadă. Totul duce spre cheltuieli mai mari, chiar dacă Balanțele pleacă sau nu în concediu.

* Scorpion

Luna se află în tranzit prin zodia Leului din 5 august. Această influență se suprapune peste emisia Lunii care traversează Casa carierei, a imaginii publice a Scorpionilor. Ei au acum posibilitatea de a transforma o pagină sau de a face un nou început, într-un fel sau altul.

Saturn face posibil ca eforturile dificile și munca grea, depuse de nativi în carieră, să înceapă, în sfârșit, să producă o recompensă. Dacă nativii sunt ambițioși și bine pregătiți, atunci acesta poate fi momentul cel mai de succes al carierei lor.

Parteneriatele lor sunt puternice. Aspectul se referă la relațiile de afaceri, dar și la cele personale.

* Săgetător

Venus intră în arena cu relații a nativilor, din 7 august. În mod normal, Săgetătorii sunt invulnerabili și rezervați prin natura lor, dar, acum, relațiile lor necesită ca ei să-și prezinte, să-și etaleze, sentimentele și sensibilitatea.

Tranzitul Lunii din 5 august, prin Casa călătoriilor și a educației, sugerează că sunt posibile noi planuri în oricare dintre aceste direcții.

Saturn va avea grijă ca deplasările din următorii doi ani, mai ales cele lungi, să aibă, cel mai probabil, motive profesionale sau plata unor obligații, nu din plăcere.

În mod similar, orice alte studii pe care le întreprind acum Săgetătorii vor avea în vedere un scop serios.

* Capricorn

Tranzitul Lunii prin zodia Leului, din 5 august, va afecta oarecum Capricornii. Luna va lumina Casa proprietăților comune, a resursele partajate. Este posibilă o nouă abordare a acestor probleme.

Saturn, guvernatorul zodiei Capricorn, va face ca responsabilitățile nativilor în acest domeniu al vieții lor să devină mai dificile și să devină o preocupare serioasă pentru ei.

Împrumutarea banilor poate fi dificilă în această perioadă, astfel încât Luna  oferă posibilitatea Capricornilor de a se uita sau de a găsi o nouă soluție cu care aceștia să lucreze.

Marte va încuraja partea creatoare în acest timp, dar nativii care au copii pot avea probleme din cauza acestora.

* Vărsător

Luna tranzitează Leul din 5 august și va lumina Casa partenerului Vărsătorilor, a relațiilor apropiate. Este posibil un nou început în viața sentimentală, chiar apropierea de o altă persoană.

Saturn, guvernatorul zodiei Vărsător, va crea condiții pentru ca responsabilitățile și cerințele nativilor în relațiile pe care le au să devină mai grele.

În această perioadă, relațiile puternice vor deveni și mai puternice și mai grave, în timp ce cele mai slabe ar putea deveni o fundație pentru o relație puternică.

Casa, locuința Vărsătorilor este locul unde energia lor va fi consumată, iar Marte le va face dificil orice compromis.

* Pești

Tranzitul lunar din 5 august prin zodia Leului va lumina și Casa locului de muncă a Peștilor, a sănătății și dietei lor. Saturn este, de asemenea, în Leu, unde va rămâne pentru următorii doi ani.

Apariția Lunii Noi sugerează că se pot găsi soluții noi pentru a rezolva problemele de sănătate, în timp ce Saturn arată că, pe termen lung, este posibil ca Peștii să aibă noi responsabilități la locul de muncă, dar fără o recunoaștere imediată a eforturilor.

Și în ceea ce privește sănătatea, Saturn oferă Peștilor posibilitatea de a lua măsuri. Este vorba de programe de fitness medical, dietă, diminuarea eforturilor. Orice efort depus acum se va plăti în viitor.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *