Horoscop 23-29 august: Una din cele mai favorabile Luni Pline din acest an

* Berbec

Weekend-ul 25-26 august este luminat de Luna Plină, care cade în Pești. De asemenea, Luna Plină luminează Casa secretelor, a subconștientului, a lucrurilor petrecute în spatele cortinei.

Această Lună deschide calea deplasărilor către locuri aflate pe malul unei ape, deoarece Luna tranzitează acum zodia Peștilor. Poate fi vorba de o mare sau de un lac. Berbecii au nevoie de odihnă, iar acest moment este unul optim pentru ei și trebuie profitat de el.

Această Lună Plină este una dintre cele mai favorabile din 2018. Uranus aduce știri surpriză, care ar putea veni de la un prieten pe care nativii nu l-au mai văzut de mult timp. Nici banii nu sunt uitați, ei se află pe drum către conturile Berbecilor. Saturn susține din nou poziția Berbecilor pe termen lung, în compania în care lucrează aceștia.

* Taur

Luna Plină tranzitează zodia Peștilor pe 26 august. Ea luminează Casa oamenilor, a evenimentelor și a prietenilor Taurilor. Se pare că există un eveniment social la care nativii sunt așteptați. Serile 26, 27, 28 august devin foarte romantice. Taurii care sunt singuri au mari oportunități de a întâlni pe cineva compatibil cu ei.

Uranus este acum frumos orientat spre Soare, în Casa iubirii adevărate a Taurilor, astfel că această Luna Plină aduce cele mai încântătoare surprize.

Marte tranzitează zodia Capricornului, un loc compatibil pentru Tauri, oferindu-le șansa de a călători. Oricum, septembrie pare ideal pentru nativii care doresc să meargă într-o țară străină.

* Gemeni

Luna Plină din 26 august cade în Pești. Ea este importantă, deoarece guvernatorul Peștilor, Neptun, este sincronizat cu Jupiter, amplificând astfel puterea Lunii Pline.

Neptun este planeta artelor, așa că Gemenii care lucrează la un proiect creativ îl pot finaliza acum. Ori pot obține aprobarea de a începe în ultima săptămână a lunii august ceea ce îi face atât fericiți.

Nativii au ocazia ca, sub lumina acestei Luni Pline, să fie intervievați de presă, de ziare, să apară la televizor și la radio. Sau pot să lanseze propria emisiune TV, la radio, un site sau blog. Este o Luna Plină incitantă și pare să le aducă Gemenilor un reper în carieră.

* Rac

Poate cea mai minunată Lună Plină a anului pentru Raci este cea din 26 august. Aceasta tranzitează zodia Peștilor, luminând Casa călătoriilor pe distanțe lungi. Cei mai mulți dintre Raci ar putea avea o experiență romantică uluitoare la locul destinației lor, indiferent dacă sunt într-o relație sau sunt singuri. Calitatea eterică a acestei Luni Pline, din 26 august, este mai puternică, mai spirituală.

Racii care se află acum la cursuri vor fi încântați de timpul petrecut acolo. Vor fi inspirați de intuițiile pe care le vor avea în perioada participării la cursuri.

Cei care activează în mass-media, în difuzare sau publicare este posibil să finalizeze o lucrare importantă.

* Leu

Pe 26 august, Leii au parte de o Lună plină de glorie care tranzitează zodia Peștilor și luminează Casa banilor altor persoane. Coroborând cu Uranus, care tranzitează momentan Casa onorurilor, a premiilor, a realizărilor, a recunoașterii nativilor din Leu, și cu Saturn, care tranzitează Casa proiectelor de lucru, se poate conchide că proiectele, ideile, temele la care lucrează Leii au sursă de finanțare, sunt destinate creșterii imaginii nativilor și îi propulsează într-o zonă elitistă.

Misiunea lui Saturn în această perioadă este de a oferi un sentiment de confort și stabilitate Leilor. Uranus lucrează din greu pentru ca aceștia să aibă parte de o surpriză mare. Soarele se află în Fecioară. Atenție la carieră!

* Fecioară

Luna Plină din 26 august, ce tranzitează zodia Peștilor, este un moment minunat pentru Fecioare. Influențele lunare vor apărea cu patru zile înainte de maximul fazei și vor dura încă patru zile după aceea.

Această Lună Plină luminează Casa parteneriatelor și căsătoriei nativilor. Unii dintre ei sunt deja logodiți sau căsătoriți în acest moment minunat, dar acest fapt nu scade importanța momentului.

Lună Plină este susținută puternic de Uranus, deci ceea ce se va petrece va lua forma unei surprize care va aduce fericire. Saturn, planeta de stabilitate și longevitate, susține ce au ales Fecioarele să facă deja.

Dacă nu au un partener, Fecioarele vor câștiga în alt mod. Li se poate propune să devină colaboratori, cum ar fi publicist, agent, scriitor, artist etc.

Marte, planeta acțiunii, va intra în direct pe 27 august.

* Balanță

Lună Plină din 26 august strălucește în Casa proiectelor de lucru a Balanțelor, care au posibilitatea să își definitiveze mutarea la un alt job, de o mai mare anvergură, cuprindere, decât cele avute până acum.

Nativii aflați în căutarea unui loc de muncă vor găsi ceva care le va solicita mai mult creativitatea. Uranus se află într-o poziție de susținere a Lunii, astfel încât slujba va veni probabil sub forma unei surprize totale.

În acest moment, Soarele și Uranus vor fi în sincronizare, iar Saturn și Soarele vor fi, de asemenea, în sincronizare. Se produce, astfel, un triunghi de aur, cu Soarele care va fi legat în Fecioară, Saturn în Capricorn și Uranus în Taur.

Acest lucru sugerează că un prieten le va spune Balanțelor despre locul de muncă, le va oferi o recomandare specială. Sau apartenența nativilor la un grup îi va ajuta să audă despre acest lucru.

* Scorpion

Marte nu va acționa ca el însuși imediat din 27. Se recomandă nativilor să inițieze acțiuni după 11 septembrie.

Luna Plină ultra-romantică din 26 august tranzitează zodia Peștilor și luminează Casa iubirii adevărate, a romantismului și a problemelor legate de sarcină și de îngrijirea copiilor.

Uranus va veni cu surprize pentru Scorpioni, iar Saturn va susține longevitatea oricărui proiect sau oricărei relații care are legătură cu nativii.

Scorpionii căsătoriți trebuie să se asigure că își sărbătoresc dragostea prin ceva special. Pot planifica cina într-un restaurant special sau să petreacă un weekend ori să facă planuri de viitor cu partenerul/ partenera lor.

Această Lună Plină este una dintre cele mai bune din acest an, fiind sursa mai multor bucurii.

* Săgetător

Odată cu Luna Plină din 26 august apar o mulțime de vești bune pe ambele fronturi unde activează acum Săgetătorii, acasă și carieră. Mercur și Marte vor avansa și, în toate privințele, lucrurile se vor îmbunătăți.

Această Luna Plină de dragoste, ce tranzitează Peștii, pune un accent puternic pe casa și familia Săgetătorilor. Se concretizează detalii importante necesare îmbunătățirii situațiilor de viață defectuoase ale Săgetătorilor.

Uranus este neobișnuit de prietenos, aducând surprize plăcute în casa nativilor.

Săgetătorii care doresc să închirieze, să cumpere sau să vândă proprietăți sunt pe val. Important este să aibă telefonul deschis, restul va veni firesc.

* Capricorn

Luna plină din 26 august luminează Casa călătoriilor și a comunicării nativilor. Multe din planete se vor comporta ca niște rude mici iubitoare, care iubesc Capricornii și îi susțin să ajungă bine.

În acest sfârșit de săptămână, 25-26 august, Capricornii pot să călătorească, să meargă pe urmele originii lor.

Luna plină în Pești recomandă un loc uimitor, lângă apă, pe malul mării cu ape turcoaz și nisipuri albe. De asemenea, nativii se pot relaxa într-o regiune muntoasă, cu un pârâu cristalin într-o pădure puțin umblată.

Casa comunicării mai are legătură cu frații și verișorii. Capricornii pot invita din aceste rude să petreacă împreună cu ei.

* Vărsător

Luna Plină din 26 august, care strălucește în Casa veniturilor câștigate a Vărsătorilor, este interesantă. Luna primește influențe bune de la un Saturn stabil. Vărsătorii se vor simți siguri pe ei, iar Uranus va aduce vești surprinzătoare de acasă.

Neptun tranzitează și el Casa veniturilor câștigate și este sincron cu Jupiter, în Casa onorurilor și premiilor profesionale.

Săptămâna de după 26 august reprezintă un moment deosebit pentru ca Vărsătorii să ceară o majorare de salariu sau pentru negocierea unui salariu.

Dacă nativii fac parte dintre Vărsătorii creativi sau supraveghează oameni creativi, vor primi influențele benefice de la Neptun. Bani sunt pe drum către ei.

* Pești

Luna Plină din 26 august cade în zodia Peștilor. Ceva foarte important pentru nativi este pe cale să se petreacă.

Saturn în Capricorn, în Casa prieteniilor, trimite un sprijin ferm Peștilor. Ar fi momentul potrivit ca aceștia să se alăture unui grup. În același timp, Uranus tranzitează Casa comunicării Peștilor. Apar știri despre excursii sau despre un proiect de scriere/ vorbire. Scriitorii și jurnaliștii zodiei au parte de subiecte neobișnuite, rare, de invitați în direct care vor face declarații unicat.

Peștii care doresc să facă o excursie scurtă, având Luna Plină în Pești, se pot deplasa la malul mării sau pe malul unui lac blând dintr-o pădure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.