Horoscop 30 august – 5 septembrie: Sub semnul Soarelui

”În 1924, fizicianul Boyd a descoperit accidental că, dacă se conectează scalpul unui subiect la un circuit electric oscilant de 100 MHz, se obţin sistematic capacităţi telepatice şi psihokinetice. Rezultate similare a obţinut şi Maddock, în anul 1976, cu subiecţi înconjuraţi de câmpuri electromagnetice de înaltă frecvenţă, dar şi cercetătorii ruşi, cu subiecţi plasaţi în câmpuri magnetice intense” – ing. drd. Marius Arghirescu, OSIM București.

* Berbec

August se termină cu Luna Plină în zodia Peștilor, luminând Casa intimității Berbecilor. Neptun este pe aproape, încurajând din nou intențiile creative ale nativilor, precum și timpul petrecut cu copiii.

De asemenea, este luminată și Casa care guvernează spitalele, astfel încât este posibil ca Berbecii să viziteze un medic sau să fie ”clienții” unei proceduri spitalicești. Pentru unii dintre ei, este un moment benefic pentru a face acest lucru. Este favorizată acum și inseminarea in vitro, chiar dacă nu este o procedură recomandată. Jupiter este prietenos, iar pacienții zodiei se vor vindeca bine.

În septembrie, Berbecii vor fi ocupați cu tot ce trebuie pentru a pune lucrurile în mișcare. Se recomandă obținerea cât mai multor avantaje în septembrie, deoarece octombrie și noiembrie sunt rezervate altor activități.

* Taur

August se încheie având Casa prieteniei Taurilor luminată de Lună. Este momentul ca nativii să dea o petrecere sau să meargă la una, iar, dacă e posibil, Taurii să-și adune prietenii la o cină organizată de ei.

Până pe 4 septembrie, Soarele oferă momente minunate Taurilor. Se pot bucura de viață și se pot relaxa.

Calmul și echilibrul interior vor aduce relații armonioase pentru nativi. Aceste condiții utile îi fac pe Tauri să devină mai eficienți și mai productivi. Planurile lor ar trebui să funcționeze bine, astfel că este un moment bun ca să-și mențină obiectivele și pentru a se face remarcați. Atitudinea lor pozitivă le poate aduce respect și favoruri din partea superiorilor.

* Gemeni

Până pe 3 septembrie, Soarele susține munca asiduă, pentru ca Gemenii să aibă lucrurile așa cum le doresc.

Oamenii care au o anumită putere sau autoritate asupra Gemenilor îi pot încerca pe aceștia și scopurile lor, forțându-i să dovedească dacă și ce pot.

Se recomandă nativilor să nu reacționeze la aceste provocări.

După 4 septembrie, Marte va stimula încrederea în sine și entuziasmul. De acum încolo, pentru câteva zile, Gemenii au mai multe momente pentru a începe noi proiecte. Se vor simți puternici și curajoși și își vor putea folosi inițiativa pentru a face ca lucrurile să demareze, pentru a rezolva sarcini dificile.

Creșterea libidoului, dar și a carismei îi face pe nativi să arate și să se simtă sexy.

* Rac

Până pe 3 septembrie, Soarele îi umple cu energie și creativitate pe Raci, care pot deveni mai jucăuși, mai entuziaști. Un alt efect al Soarelui este creșterea vitalității Racilor. Acum, ei vor putea să-și atingă obiectivele și să se bucure de momente bune cu prietenii și familia. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi va ajuta pe să facă o impresie bună asupra persoanelor care îi pot ajuta să reușească.

Este un moment bun pentru ca Racii să-și folosească inițiativa și pentru a face progrese reale.

Relația dintre Jupiter și Pluton aduce nativilor succes, prin schimbări pozitive. Ei nu trebuie să forțeze schimbarea sau să reacționeze la schimbări neașteptate. Este o evoluție naturală în viața lor, asociată cu creșterea puterii și a influenței, cu creșterea spirituală și personală, crearea bogăției și avansarea profesională.

* Leu

Din 4 septembrie și până pe 12 octombrie, Marte va aduce provocări pe care Leii trebuie să le depășească, pentru a atinge un anumit scop sau, pur și simplu, pentru a fi ei înșiși. Li se recomandă să nu se lase prinși de frustrări și să-și piardă temperamentul. Trebuie să aleagă cu atenție bătăliile, iar o retragere tactică ar putea fi mai bună pe termen lung.

Începutul lui septembrie îi aduce pe Jupiter și Pluton care favorizează schimbările pozitive. Leii trebuie să accepte, cu grație și bun simț, evoluțiile naturale din viața lor. Dacă vor avea acces la putere, la foarte mulți bani, dacă le va crește influența sau personalitatea spirituală, nu trebuie să uite de unde au plecat și nici că sunt oameni.

* Fecioară

Marte tranzitează Casa dragostei adevărate a Fecioarelor până pe 10 septembrie. Acest lucru este minunat, pentru că aspectele legate de muncă se vor mai relaxa, oferind timp și spațiu pentru viața amoroasă.

Marte îi va ajuta pe nativi să devină mai atractivi, să fie magnetici, carismatici. Cei interesați să găsească o relație reală au acum la dispoziție cel puțin primele 10 zile din septembrie.

Până pe 3 septembrie, Soarele ajută nativii să-și exprime mai ușor propriul sine, să fie ei înșiși. Accentul cade acum pe ființa lor, pe obiectivele lor pentru anul care urmează, calculat după ziua lor de naștere. Este momentul ca Fecioarele să tragă o linie și să aibă un nou început, chiar dacă se ocupă și de lucruri mai vechi.

* Balanță

Venus, planeta frumuseții, a fericirii, a luxului și a harului, tranzitează zodia Balanței până pe 9 septembrie, crescând carisma nativilor. E o undă energetică deosebită, care va influența pozitiv și viața socială a Balanțelor. Până pe 13 septembrie, Marte creează Balanțelor o acumulare de energie și o nevoie puternică de a se afirma într-o manieră agresivă. Deci, pentru a evita conflictul, nativii să încerce să-și elibereze furia și frustrarea prin exerciții, sport sau prin sex, dar cu acordul partenerului. Pot apărea probleme în relația lor, dacă Balanțele se simt forțate la orice.

* Scorpion

Până pe 9 septembrie, Scorpionii beneficiază de avantajele Lunii Pline din 26 august. Soarele este alături de ei. Septembrie se anunță o lună norocoasă, în care nativii își îmbunătățesc abilitățile și își dezvoltă talentele. Apar oportunități interesante pentru succesul lor personal și profesional. Le va crește sentimentul de securitate și stabilitate.

Uranus aduce provocări pe măsură ce Scorpionii vor simțiți consecințele unor schimbări rapide sau neașteptate în viața lor. Natura imprevizibilă a acestor schimbări înseamnă că e posibil ca ei să se simtă ca și cum au rămas fără timp. Este necesar ca Scorpionii să reacționeze rapid la circumstanțele în schimbare.

* Săgetător

Venus tranzitează Casa prieteniei, a evenimentelor Săgetătorilor și, de asemenea, tranzitează zodia Balanței, în aliniere ideală cu iubitul ei Marte în Vărsător. Ambele sunt semne de aer, care fac ca personalitatea Săgetătorilor să strălucească. Nu li se poate refuza aproape nimic nativilor care știu cum să pună problema.

Până pe 3 septembrie, Soarele aduce necesități de lucru pentru Săgetători. Oamenii cu o anumită putere sau autoritate asupra lor îi vor provoca, forțându-i să le demonstreze ce fac. Obiectivele Săgetătorilor sunt doar ale lor, chiar și asupra celor de la serviciu trebuie păstrată o discreție fină.

* Capricorn

Pe 31 august, când Luna de tranzit este în zodia Taurului, se recomandă lansarea unui produs sau a unui serviciu ori a unei campanie publicitare de mare anvergură.

Până pe 3 septembrie, Soarele aduce tot ce trebuie pentru ca nativii să se bucure de viață și să se relaxeze. Calmul și echilibrul interior le aduce acestora relații armonioase.

Jupiter va face ca momentele de fericire și optimism să fie mai dese, iar lucrurile bune par să vină mai ușor.

Interesele și activitățile Capricornilor sunt pe cale de a se lărgi. Asta implică studii suplimentare și/sau deplasări la distanțe mai mari.

* Vărsător

O problemă cu un antreprenor, proprietar, designer sau persoană cu care Vărsătorii își împart spațiul nu îi va afecta atât de puternic. Marte se află în unghi dur cu Uranus, până după jumătatea lui septembrie, astfel că Vărsătorii pot fi luați ca fiind persoane mai detașate, chiar nesimțite.

Între 30 august și 6 septembrie, Mercur crește probabilitatea ca Vărsătorii să înțeleagă mai greu și să nu poată argumenta, din cauza confuziei și a gândirii rapide. Ar fi bine pentru ei să se gândească la compromisurile făcute și la cele pe care doresc să le facă în această săptămână agitată. Se recomandă o atenție sporită asupra deciziilor importante și negocierilor. De asemenea, este bine ca nativii să ceară sfaturi profesionale dacă sunt nevoiți să semneze contracte.

* Pești

Din 30 august, Jupiter se află într-un unghi perfect cu Neptun, guvernatorul zodiei Pești. Pentru nativi, începutul lui septembrie aduce împlinirea celor mai dragi dorințe.

Până pe 3 septembrie, Soarele aduce presiune din partea bărbaților sau a femeilor șefi. Aceștia pot părea că le fac viața dificilă Peștilor, împotrivindu-se la eforturilor lor. Se recomandă nativilor să reacționeze la aceste provocări ale orgoliului. Ei trebuie să se detașeze de situațiile conflictuale și să se gândească la motivele care au dus la aceste reacții din partea celorlalți. Ar fi bine să se gândească la ce încearcă ei cu adevărat și dacă asta este cea mai bună opțiune pentru ei.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *