Horoscop 9-15 august: Eclipsă prietenoasă de Soare

Eclipsa parțială de Soare, din 11 august 2018, nu va fi vizibilă în România, dar produce efecte, din punct de vedere astrologic, pe toată planeta.

În altă ordine de idei, planetele Marte și Uranus reprezintă un aspect fierbinte și furios. Pot apărea izbucniri emoționale sau manifestări fizice terifiante. Recentele erupții vulcanice din Hawaii, incendiile din nordul Californiei, Grecia și Anglia și cutremurul din Indonezia pot fi asociate, astrologic-cazuistic, de tumultul acestor două planete, Marte și Uranus.

* Berbec

Marte revine în Capricorn pe 12 august și rămâne acolo până pe 10 septembrie, tranzitând Casa faimei și a onorurilor profesionale a Berbecilor. Aceștia au multiple oportunități de a fi apreciați la locul de muncă, de a câștiga un premiu, de a fi promovați într-un mod special. Cei care se află în căutarea unui loc de muncă au ușile deschise între 13 august și 11 septembrie.

Eclipsă prietenoasă de Soare, în Leu, din 11 august, luminează Casa iubirii, a romantismului, a creativității Berbecilor. Venus este acum în Balanță, umplând Casa partenerilor, a căsătoriei lor, ceea ce înseamnă că nativii vor avea parte de un partener romantic.

* Taur

Eclipsa de Soare în zodia Leului, din 11 august, se va concentra pe locuința, pe proprietățile nativilor. Modificările pe care le inițiază acum Taurii, privind locuința lor, se pot realiza, dar va dura ceva timp până la finalizare.

Marte, planeta care afectează emoțiile, formează un unghi ascuțit cu Uranus. Această configurație aduce de obicei situații neobișnuite, chiar ciudate, în cariera nativilor.

Luna Nouă din 11 august deschide pentru Tauri oportunitatea unei noi căi de urmat, concentrată pe situația de acasă și pe familie. Apar oportunități de mutare cu întreaga familie, într-un alt oraș sau un alt loc de muncă, cu beneficii pentru toți din casă.

* Gemeni

Nativii care doresc să schimbe ceva în viața lor primesc ajutor pe perioada eclipsei de Soare din 11 august. Acest eveniment astronomic are ecouri puternice în astrologie, astfel că Gemenii vor avea deschisă o poartă către noi orizonturi.

Luna Nouă din 11 august va sublinia abilitățile nativilor de scriere, de exprimare, de comunicare, predare, negociere, cercetare, traducere.

Actorii zodiei sunt printre cei mai favorizați de combinația eclipsă de Soare – răsăritul Lunii Noi.

Gemenii au deschise subiecte cu frații/ surorile lor, cu verișori. Ei pot face afaceri cu aceștia sau pot întreprinde diferite acțiuni împreună.

* Rac

Pozitivismul îi cuprinde pe nativi mai puternic din 11 august, când eclipsa de Soare aduce știri despre bani și oportunități de a câștiga bani. Această eclipsă de Soare luminează Casa veniturilor personale a Racilor.

Luna Nouă din 11 august va lumina și ea. În esență, august este șansa Racilor de a găsi o nouă sursă constantă de venit, iar ei trebuie să fie capabili să o identifice și să profite de aceasta. Li se recomandă să nu fie în vacanță în săptămâna eclipsei, iar dacă au deja concediu să fie la curent cu ce se petrece în jurul lor, în domeniul lor de interes.

* Leu

Eclipsa solară din 11 august cade în Leu și face conjuncție cu Luna Nouă și cu Mercur, ceea ce înseamnă începutul unui nou ciclu.

Leii au de meditat la nevoile lor și la ce doresc să primească în continuare în viață. Este un moment în care trebuie să realizeze un bilanț al acțiunilor trăite: deciziile pe care le-au luat au fost corecte, greșite sau au ratat momentul.

În general, unii dintre nativi sunt nițel defazați temporal. Li se aplică zicala ”A trecut baba cu colacii”.

Marte tranzitează Capricornul, oferind Leilor ocazia de a se concentra asupra muncii. Acest aspect va dilua orice tensiune pe care Leii au avut-o cu un partener.

* Fecioară

Eclipsa solară din 11 august luminează Casa secretelor nativilor, astfel că persoanele care au ascuns lucruri față de Fecioare vor fi stresate că acestea le vor afla. Eclipsele sunt renumite pentru strălucirea luminoasă a adevărului.

Această eclipsă, care se încadrează în Casa secretelor Fecioarelor, ar putea aduce noutăți și în legătură cu un prieten sau cu un membru al familiei, care are nevoie de o procedură sau o intervenție chirurgicală.

Pentru Fecioarele care au nevoie de un examen medical sau stomatologic, luna august e cel mai bun moment pentru asta.

Din 12 august, Marte alunecă înapoi în Capricorn, în Casa dragostei adevărate a Fecioarelor.

* Balanță

Casa prieteniei nativilor este luminată de această eclipsă de Soare. Balanțelor le place să petreacă timp cu prietenii, deoarece aceștia le oferă chef de viață mereu. Nativii vor avea idei, se vor relaxa și vor fi capabili să dea sfaturi înțelepte. Există și perspectiva ca Balanțele să-și facă unul sau mai mulți prieteni.

În această perioadă, viața lor e legată de viața prietenilor lor. Dacă unul dintre ei e trist, se va întrista și cel născut în zodia Balanței. Prietenul care suferă o despărțire romantică îl va afecta, de asemenea. Echilibrul va veni din partea prietenului care se decide să se căsătorească și să aibă copii.

* Scorpion

Mersul la serviciu, chiar și într-o zi de concediu, se poate dovedi de bun augur pentru Scorpioni pe perioada eclipsei solare din 11 august. Acest aspect se poate prelungi și pentru zilele următoarei eclipsei.

Eclipsele ne ajută să ne adaptăm la condițiile în schimbare și, de cele mai multe ori, grăbesc calendarele, adică lucrurile planificate să le facem într-un an sau doi trebuie să se întâmple brusc, mai devreme, uneori imediat. Aceste evenimente lunare și solare testează, de asemenea, puterea unei situații sau a unei relații.

Această eclipsă solară va deschide un capitol complet nou și interesant în viața profesională a Scorpionilor. Eclipsa de Soare cade în Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor profesionale a nativilor.

* Săgetător

Venus tranzitează Casa prieteniei nativilor până pe 9 septembrie, în zodia Balanței. Acest fapt face ca personalitatea Săgetătorilor să fie strălucitoare și remarcată de toți cei cu care intră în contact nativii.

Eclipsa de Soare din 11 august, în Leu, aduce tot felul de vesti bune. Leul este un semn care se potrivește perfect cu zodia Săgetătorului. Nativii se pot concentra acum pe călătoriile pe distanțe lungi, pe relațiileinternaționale și pe munca făcută pentru clienții din străinătate. De asemenea, pot fi implicați în acțiuni academice, la tribunale și în mass-media, în ceea ce privește atribuțiile de publicare și difuzare.

* Capricorn

Datorită lui Marte, Capricornii vor avea o perioadă în care vor avea mai mult control, asupra lor, dar și asupra celor din jur. Din 10 septembrie, când Marte va reveni în Vărsător, cheltuielile lor vor crește.

În contextul a trei eclipse succesive, la două săptămâni distanță una de alta, ultima din ele, eclipsa de Soare din 11 august, vine cu vești bune pentru nativi. Mai puțin obișnuit este faptul că aceste trei eclipse au fost pe axa Leu-Vărsător.

Nativii mai extremiști în trăiri vor avea ocazia de a-și alege un partener în afara relației stabile pe care o au. Poate chiar doi, simultan.

* Vărsător

Eclipsa de Soare din 11 august reprezintă momentul ideal în care Vărsătorii pot deschide discuții cu un partener prezent sau propus în afaceri. Pentru aceia dintre ei care se gândesc să angajeze un agent de publicitate, un publicist ori vreun colaborator, Luna Nouă netezește calea discuțiilor productive.

Faptul că eclipsa de Soare cade în Leu, semnul opus al Vărsătorului, marchează un moment bun pentru nativi, care vor primi de la un partener sau colaborator ajutor în problemele pe care le întâmpină.

Lună Nouă, care urmează eclipsei solare, aduce impulsuri de angajare, de căsătorie, de a angaja un profesionist în afaceri, pentru a merge înainte. Se poate discuta, dar se recomandă semnarea contractului între 11-13 septembrie.

* Pești

Eclipsa Soarelui din 11 august, care cade în Leu, și Luna Nouă din aceeași dată vor lumina Casa muncii și sănătății Peștilor. Din nou, este subliniată tema de a acorda atenție corpului fizic. Această eclipsă aduce noi sarcini lucrative pentru nativi. Leul este semnul regal, astfel încât unul dintre clienții lor poate fi destul de elegant. De asemenea, Peștii își pot îmbunătăți experiența de lucru.

Din 12 august, Marte intră în Capricorn și în Casa prieteniei nativilor, iar Peștii vor avea parte de mai multă distracție și vor socializa mult mai mult ca până acum. Este momentul când își vor revedea un prieten, după foarte multă timp.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *