Mihaela Marian, fostă șefă la PSD, va avea grijă de metalele prețioase din județ

În lumea politică din Târgu Neamț, Mihaela Marian a fost o apariție interesantă, mai ales când putea să-și revendice în CV statutul de prosper om de afaceri, de membru în Consiliul Director al Camerei de Comerț și Industrie Neamț, dar și de șef al organizației de femei a Partidului Social Democrat, organizația Târgu Neamț.

Mihaela Marian (centru) și Emilia Arcan (dr.), la o discuție cu electoratul din Bălțătești, în mai 2017, când femeile din PSD își doreau Primăria comunei

Perioada respectivă a arătat lumii și o prietenie, ce părea de nezdruncinat, cu Emilia Arcan, acum senator PSD. A urmat o perioadă tulbure, afacerile s-au prăbușit, în PSD au apărut alte persoane, iar relația cu Emilia Arcan părea să dea în clocot, în ecuația discuțiilor apărând des cuvântul ”DNA” și sintagma ”plângeri penale reciproce”.

În acest moment, pare că totul s-a liniștit și s-a produs marea împăcare, iar Mihaela Marian își va lua în primire o slujbă liniștită, la OPC Neamț. ”Acum două săptămâni am avut concursul la Bucureşti, pentru ocuparea acestei funcţii. Luni am primit răspunsul că am luat concursul. De la 1 septembrie, se va face şi angajarea. Voi fi inspector OPC pe materiale preţioase pe judeţ”, a declarat Mihaela Marian.

Pentru întregirea tabloului, se cuvine reamintit cititorilor că, recent, la conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iaşi) a fost numit Cristian Hîncu, persoană percepută ca un apropiat al senatoarei Emilia Arcan, din punctul de vedere al poziționării în partid, alături de care a fost și în Partidul Conservator. (V.B.)

One comment

  • gaga

    august 23, 2018 at 8:21 am

    d.na respectiva si-a dat masura ,,competentei” pe unde a fost la privat cat si la stat,esuand lamentabil peste tot:la opc e o sinecura buna de la Partid,de unde se poate scoate ceva atat pt ea cat si pt Partid.alte persoane mai competente sigur nu s-au mai gasit pt postul asta.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *